Jump to content

βοηθεια σε αρχαριο-venice 3000+

magicman

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

λοιπον νεα απο το μετωπο εφτασα 300 χ9. χθες επαιξα σε 320 χ 8.5. ποιο ειναι καλυτερο? το δευτερο ετσι? και μνημες 225 2-2-2-5,3 volt. τις πηγα και αλλο,μεχρι 240. αλλα μετα σε αυτη τη συχνοτητα μαζι με τον επεξεργαστη δεν ηταν σταθερο το συστημα.

το ρευμα στο chipset πρεπει να ΄΄πειραζουμε΄΄ καθολου? στο oc/. χρησιμευει σε τιποτα? και εκει που λεει στο βιος για το ρευμα του cpu.αλλα τις % τι ειναι? τελος ειμαι με 1.550 ρευμα cpu ειμαι καλα? εμενα μου φαινεται πολυ...

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 18:27]

giorgo:clap: :clap: :clap: ante na gyriso kai na kapsoume kai tis dikes mou

ποτε θα γυρισεις ρε? την μητρικη ακομα δεν την πληρωσα στο γκοραν! :whistling :whistling :whistling μου ειπε αστην και βλεπουμε.

Πολύ καλό κομμάτι Magic . :)

Προς DEF .

Να γραφεις αγγλικά και να πατάς μετάφραση στην σελιδα του www.otenet.gr στο μεταφραστικό . Αγγλικά σε Ελληνικά

Μετά θα παιρνεις copy paste και θα ποστάρεις . :hehe: :hehe:

δοκιμασα στο spi 32m και μου βγαζει αυτο ΝΟΤ convergent in SQ05 τι ειναι αυτο? και στο ποιο μικρο spi το βγαζει. εχει πολλες εκδοσεις το spi? για δωστε κανα λινκ.

μια χαρά τα πας φίλε.απο το μήνυμα λάθους χτυπάνε μάλλον οι μνήμες.κοίτα να φτιάξεις τα drive strength αρχικά δοκιμάζοντας με τεστ 8 στο μεμτεστ.και μετά κάψιμο με μεμτεστ εκει που σου βγάζουν 2-4 λάθη στις 10 με 20 λόυπες.επίσης μέσα απο τα win κατέβα πχ στα 220 μνήμες και άσε να λουπάρει 3dmark 2001 lobby όσο κοιμάσαι το βράδυ.το επόμενο ένα μηζ παραπάνω κτλ.να θεωρήσω δεδομένο ότι οι μνήμες έχουν heatspreaders και ένα δωδεκάρι να τις φυσάει.Τα 3 και 3.2 να τα κάνεις,άμα ψύχονται σωστά οι μνήμες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

χμμ θα το κοιταξω... και εγω τις μνημες υποψιαζομουν. εχω ενα 12αρι να βαραει αλλα χωεις ψυκτρακια.,ειναι κρυες οι μνημες δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.