DarkSaga Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2005 κατα την οποία ένα σύστημα λύσης /μεθολογία μεταπηδά γνωστικό αντικείμενο και επιλύει προβλήματα άλλων επιστημών?το έχει ακούσει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Εγώ ξέρω ότι πολλά προβλήματα πχ αεροδυναμικής κτλ επιλύονται με γενετικούς αλγορίθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 25, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 πες οτι λύνεις γενετική με σκατούλεςαν εφαρμόσεις το σκατούλες σε υδροδυναμική και λύσεις με παραλληλισμό ένα δικό της πρόβλημα η μεταφορα μεθοδολογίας ως πραξη λέγεται______.FILL IN THE GAPαυτό τον όρο ψάχνω όχι κάποια μεθοδολογία πως λεγεται ας πούμε το να εφαρμόσεις φίλτρα καλμαν σε ταυτοποίηση βακτηρίωντο ίδιο λέγεται και η μελάτη της ποιότητας e-learning με μεθόσους e-commercingμε πιανιεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Υπολογιστικη πολυπλοκοτητα και Np κλασεις μου θυμιζουν ολα αυτα lol.Αναγωγη ισως να λεγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 25, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 μπορεί να λέγεται και έτσιάλλη λέξη έχω στο μυαλό μουmorphing/cloning?το θέμα είναι οτι μέχρι το απόγευμα την θέλω αν είχα χρόνο θα μου ερχότανε ρίχτε ριχτε ιδέες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Ti ετοιμαζεις παλι???Πηρες διπλωματικη βρε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 25, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 αναλογική εφαρμογή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 25, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 πάμε..... γερά βοηθάτε!αμα το πείτε θα το θυμηθώ γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 26, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 sorry για το off topic αλλα ρε dark τι υπογραφη ειναι αυτη???Aσε να τη βιασουμε λιγο ακομα μπας και τη μαθουμε!!!Απο το να τη ξεχασουμε τελειως .....καλυτερα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.