Jump to content

Βάσεις και Πάτρα

Elpis

Recommended Posts

Βγηκαν σημερα η βασεις και μπηκα Πατρα μιας και η Αθηνα επεσε 144 μορια ενω η Θεσσαλονικη ανεβηκε 5 (ΕΛΕΟΣ)! Και θελω να ρωτησω τα παιδια που σπουδαζουν Πατρα αν να κατσω η να παρω μεταγραφη σε Αθηνα, που μαλλον μπορω (εχω ακουσει οτι η διασκεδαση στη Πατρα ειναι πολυ καλυτερη απο Αθηνα). Ακομα απο υπολογιστες τι παιζει; Εχει κανα καλο μαγαζακι η οχι; Επισης ποσο περιπου παιζουν τα ενοικια για 2αρι και ποσο ευκολο ειναι να βρεις σπιτι (ξερω οτι δεν ειναι ευκολο να μου πειτε αλλα τεσπα)!

έλα πάτρα ρε κορόιδο, άκου αθήνα.... πφφφφ...

τι σχολή πέρασες? τέτοιο καιρό πρέπει να δώσεις μάχη για να βρεις σπίτι αλλά το δυάρι είναι πιό εύκολο. γύρω στα 300-350 ένα μέτριο δυάρι. κανένα κολλητό που πέρασε πάτρα δεν έχεις να μείνετε μαζί?

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 10:27]

Βγηκαν σημερα η βασεις και μπηκα Πατρα μιας και η Αθηνα επεσε 144 μορια ενω η Θεσσαλονικη ανεβηκε 5 (ΕΛΕΟΣ)! Και θελω να ρωτησω τα παιδια που σπουδαζουν Πατρα αν να κατσω η να παρω μεταγραφη σε Αθηνα, που μαλλον μπορω (εχω ακουσει οτι η διασκεδαση στη Πατρα ειναι πολυ καλυτερη απο Αθηνα). Ακομα απο υπολογιστες τι παιζει; Εχει κανα καλο μαγαζακι η οχι; Επισης ποσο περιπου παιζουν τα ενοικια για 2αρι και ποσο ευκολο ειναι να βρεις σπιτι (ξερω οτι δεν ειναι ευκολο να μου πειτε αλλα τεσπα)!

Χωρις παρεξηγηση .....

Εσυ πας για να σπουδασεις ή για να διασκεδασεις?

η φοιτητική ζωή είναι διασκέδαση το εξάμηνο και διάβασμα την εξεταστική. όσο νωρίτερα ξεκινάει το διάβασμα πριν την εξεταστική τόσο τα συνολικά χρόνια σπουδών πλησιάζουν τον κανονικό χρόνο φοίτησης στη σχολή! :p

Αρχική απάντηση από dpresv

η φοιτητική ζωή είναι διασκέδαση το εξάμηνο και διάβασμα την εξεταστική. όσο νωρίτερα ξεκινάει το διάβασμα πριν την εξεταστική τόσο τα συνολικά χρόνια σπουδών πλησιάζουν τον κανονικό χρόνο φοίτησης στη σχολή! :p

:worship:

( έχω πολλάααα χρόνια ακόμη :getlost: )

Αρχική απάντηση από dpresv [Σήμερα, στις 11:34]

τι σχολή πέρασες? τέτοιο καιρό πρέπει να δώσεις μάχη για να βρεις σπίτι αλλά το δυάρι είναι πιό εύκολο. γύρω στα 300-350 ένα μέτριο δυάρι. κανένα κολλητό που πέρασε πάτρα δεν έχεις να μείνετε μαζί?

Πολιτικος μηχανικος και δυστυχως δεν εχω κανενα!

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 11:51]

Χωρις παρεξηγηση .....

Εσυ πας για να σπουδασεις ή για να διασκεδασεις?

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 11:59]

To τερπνον μετα του οφελημου :D

Ακριβως! :happy2:

Πρόσεξε με τα σπίτια. Μη κλείσεις κανένα σπίτι με εξωφρενικό νοίκι.

Κάτσε κανά -δυό μερούλες και ψάχτο. Η Πάτρα έχει πολλά σπίτια για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες...

Για περισσότερες λεπτομέριες ρώτα εδώ ;)

Απο οτι μου ειπαν στην αρχη τσιτωνουν τις τιμες και μετα τις ριχνουνε...

Αρα θα ερθω το πιο πιθανον σε καμια βδομαδα... Ψαχνω δυαρι με αυτονομη θερμανση και να ειναι κοντα στο κεντρο με ενοικιο 300-350ευρω και να μην ειναι και παρα παρα πολυ παλιο.. Βρηκα ενα αλλα το εκλεισε δυστυχως αλλως.. :(

Εχει κανεις τιποτα υποψην του;

Είπαμε μην πανικοβάλλεσαι. Δεν υπάρχει στεγαστικό πρόβλημα στην πόλη αυτή. Βρίσκεις εύκολα σπίτι.

Έλα μέσα στη βδομάδα και δες τι παίζει. Για αγγελίες αγόρασε τις εφημερίδες "Πελοπόννησος" & "Ημέρα" - έχουν τις πιο αξιόπιστες καταχωρήσεις διότι είναι επί πληρωμή. Μπορείς επίσης να βρεις αρκετά ενοικιαστήρια έξω από τη σχολή σου. Εγώ προτείνω να αγοράσεις και εφημερίδα.

Για κέντρο δύσκολα θα βρεις καινούριο σπίτι σε λογική τιμή. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσεις και στις λεγόμενες "φοιτητοπολυκατοικίες". Εκεί κατοικούν μόνο φοιτητές και δεν αποκλείεται να επικρατεί χάος (φασαρία, μουσική τέρμα... :jump: ).

Πρόσεξε το σπίτι να έχει θέρμανση - πετρέλαιο όχι A/C, θερμοσίφωνα (ναι έχω δει σπίτια χωρίς θερμοσίφωνα :TD: ) και πατζούρια ή ρολά στα παράθυρα. Να ρωτήσεις και για τυχόν παλιούς λογαριασμούς ρευματος/νερού.

Δεν μας είπες όμως μεταφορικό μέσο θα έχεις εδώ κάτω?

Αρχική απάντηση από XTCgr

εγώ νομίζω οτι το μόνο μειονέκτημα της Πάτρας είναι η παρουσία του SLN,,,, be aware! :D

Μπα ειναι σχετικα ηρεμος εδω.

Αρχική απάντηση από Elpis

Toσο χαλια δηλαδη; Πιος ειναι ο καλυτερος τροπος μεταφορας στην Πατρα;

Για πανεπιστημιο προφανως δικο σου αυτοκινητο, μη φοβασαι ομως σου κανουν και καλο τα αθλια ΚΤΕΛ Πατρας, δεν θα εχεις τυψεις που δεν θα πηγαινεις στα μαθηματα, χαχαχαχαχ

Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 15:06]

Μπα ειναι σχετικα ηρεμος εδω.

Για πανεπιστημιο προφανως δικο σου αυτοκινητο, μη φοβασαι ομως σου κανουν και καλο τα αθλια ΚΤΕΛ Πατρας, δεν θα εχεις τυψεις που δεν θα πηγαινεις στα μαθηματα, χαχαχαχαχ

Εγω στα εργαστηρια (που πρεπει να ειναι και πολλα) θελω να πηγαινω τα αλλαααα.........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.