amgamer Σεπτέμβριος 1, 2005 #21 Σεπτέμβριος 1, 2005 χαιρω πολυ τα αλλα παιχνιδια εχουν σπαστει..το συγκεκριμενο ομως με τπτ ακομα! οταν σπαστει θα το μαθουμε απ'τους crackers..
greekfragma Σεπτέμβριος 1, 2005 #22 Σεπτέμβριος 1, 2005 εχω την εντυπωση οτι καποιος δεν διαβασε καλα τους κανονες του φορουμ........
amgamer Σεπτέμβριος 1, 2005 #24 Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:08] εχω την εντυπωση οτι καποιος δεν διαβασε καλα τους κανονες του φορουμ........ δεν καναμε κ τπτ..αν εξαιρεσεις το link που εδωσε ο φιλος:...:
amgamer Σεπτέμβριος 1, 2005 #25 Σεπτέμβριος 1, 2005 εχω μια ιδεα!!! ας μαστιγωσουμε ολοι μαζι τον NTEMIAN! :whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip::whip:
greekfragma Σεπτέμβριος 1, 2005 #26 Σεπτέμβριος 1, 2005 μα στο λινκ αναφερομαι..........αν και δεν το πολυεψαξα δεν μου φαινεται και τοσο αθωο σαητ
ntemian Σεπτέμβριος 1, 2005 #27 Σεπτέμβριος 1, 2005 Το συγκεκριμενο site το προτεινε και περιοδικο υπολογιστων οταν εκανε αρθρο για την αντιγραφη παιχνιδιων
chros26_ Σεπτέμβριος 1, 2005 #28 Σεπτέμβριος 1, 2005 αφου υπάρχει ένα πρόγραμμα που σε βοηθάει να κάνεις mini-image (Κοινώς image Μονο ότι χρηάζεσαι για να τρέξει το παιχνίδι) έτσι παίζει και το sims2. ΥΓ Βέβαια αυτά μόνο αν έχετε το αυθεντικό και θέλετε να το προστατέψετε...
kallileo Σεπτέμβριος 2, 2005 #29 Σεπτέμβριος 2, 2005 Ρε παιδες....Ο μονοι τροποι να παιξεις ειναι:Ειτε να εχεις το γνησιο.Ειτε να βρεις την σπαζσμενη εκδοση του παιχνδιου. Δεν υπαρχει τροπος να το σπασεις μονος σου. Οπως εγινε και με το HL2. Αν και ειναι τελειως διαφορετικη περιπτωση με διαφορετικες προστασιες.Για αυτο βεβαια δεν φταει η Ubisoft αλλα κατι λακαμαδες Αγγλοι προγραμματιστες που δημιουργησαν το STARFORCE.
amgamer Σεπτέμβριος 2, 2005 #30 Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 00:39] αφου υπάρχει ένα πρόγραμμα που σε βοηθάει να κάνεις mini-image (Κοινώς image Μονο ότι χρηάζεσαι για να τρέξει το παιχνίδι) έτσι παίζει και το sims2. ΥΓ Βέβαια αυτά μόνο αν έχετε το αυθεντικό και θέλετε να το προστατέψετε... ποσες φορες θα το πουμε??? κ image να κανεις κ daemon tools να χρησιμοποιησεις κ clone dvd k external dvd player... παλι δεν θα παιζει!!! το starforce 3 του SC3 δεν εχει νικηθει ακομα.. γι'αυτο κ τα threads που μιλουν σχετικα μ'αυτο..(σε πολυ γνωστα forum C R A C K E R) :whistling :whistling ειναι ολα CLOSED!:lock: αν καποιος θελει να παιξει το παιχνιδι..δεν εχει παρα να το αγορασει!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.