Lewnidas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2005 Παιδια εχω το αυθεντικο παιχνιδι μαζι με το serial ,μηπως γνωριζετε αν μπορω με καποιο προγραμμα να το αντιγραψω δηλαδη να το κανς κλωνο και μετα μαζι με το σεριαλ να μπορω να το παιξω η αν γινεται να το κανω εικονα και να το τρεχω απο to deamon.To παιχνιδι ειναι ενος φιλου μου και οπως καταλαβαινεται το dvd 8α γυρισει στα χερια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Αύγουστος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Nop,δεν μπορεις..Χρειαζεσαι εξωτερικο dvd και αν πιασει και αυτο.Τα επομενα daemon tools υποσχονται πως θα μπορουν να το κανουν emulation..Στην αναμονη λοιπον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Αύγουστος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Μπορεις να δοκιμασεις και το alchool για image αν και δεν ξερω τι protection εχει το splinter ...με λιγη τυχη ομως ισως και να δουλεψει...(ψαξε για το a ray scanner για να δεις το protection του παιχνιδιου)...παντα μιλαμε για νομιμο back up ετσι?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 25, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 ρε κανε το ευκολοτεροαντεγραψε ολα τα αρχια σε ενα φακελοπετατα σε ενα dvd και κατεβασε το κρακτοσο απλοκαι ασε τα image και τα αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 25, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Δεν γινεται κατι,το εχω δοκιμασει και εγω..... Μονο με emulation ισως να παιξει..... Κατι κυκλοφορει ....ψαξε.... Alex Δεν υπαρχει κρ@κ...... Κατι που βαηθαει το emulation υπαρχει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 25, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Δε μπορεις να κανεις τιποτα αυητν την στιγμη...Ισως μονο με ενα USB DVD rom και παλι δεν πιανει παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Αύγουστος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Γαιυτο το παιχνιδι οντως δεν υπαρχει κρακΟποιος το εκανε να δουλεψει χωρις το dvd ας το πει και σε μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Αύγουστος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Lewnidas [24-08-2005 21:28] Παιδια εχω το αυθεντικο παιχνιδι μαζι με το serial ,μηπως γνωριζετε αν μπορω με καποιο προγραμμα να το αντιγραψω δηλαδη να το κανς κλωνο και μετα μαζι με το σεριαλ να μπορω να το παιξω Slysoft CloneCD (μπορει να αντιγραψει και DVD με κλειδωμα)ψαξε στο google Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Αύγουστος 29, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Το protection που χρησιμοποιεί το παιχνίδι είναι το Starforce 3. Μέχρι στιγμής δεν έχει σπάσει(κάτι που σίγουρα θα γίνει στο μέλλον). Ψάξτε σε διάφορα άλλα forums που ασχολούνται με cracks. Σίγουρα θα έχουν thread για το Chaos Theory. Εκεί θα έχουν διάφορους τρόπους να δοκιμάσετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Αύγουστος 29, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Επειδη τα εχω ψαξει σχεδον ολα κανεις μεχρι σημερα δεν εχει καταφερει να το παιξει χωρις το dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Αύγουστος 29, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis Επειδη τα εχω ψαξει σχεδον ολα κανεις μεχρι σημερα δεν εχει καταφερει να το παιξει χωρις το dvd. Χωρίς το dvd ή χωρίς το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ dvd; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Αύγουστος 29, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Μα χωρις το αυθεντικο dvd εννοειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 29, 2005 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Εσυ τι λές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Αύγουστος 29, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Δλδ μπορώ να παίξω το chaos theory με αντιγραμμένο dvd; Πώς; Πείτε μου plz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Αύγουστος 29, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Μου φαινεται μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε.ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να παιξεις το παιχνιδι χωρις το αυθεντικο dvd γιαυτο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το αγορασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 29, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Απο ότι ακούγεται όταν βγεί η νέα εκδοση των daemon tools θα σπάσει το starfox. Φοβερή δουλεια απο την Ubisoft. Πρωτη φορά ακούω παιχνίδι που να μην έχει σπάσει για 5 μήνες. Μεχρι και το HL2 εσπασε τον 2ο μήνα και τους βγήκε ο κούκος αηδόνι σε έξοδα με το steam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 29, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Eσπασε και πιο πριν το hl2 με μερικα προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Σεπτέμβριος 1, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 εγω θυμαμαι το toca race driver 2 το οποιο εκανε κ αυτο μηνες..να σπασει! εχει κ αυτο starforce 3...κ με ενα πολυπλοκο τροπο μπορεις τελικα να το παιξεις χωρις το αυθεντικο. το sc3 ομως μας κανει το δυσκολο!..που θα παει ομως θα το φαει το κεφαλι του Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Σεπτέμβριος 1, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Δοκιμασε σε αυτο το site http://www.gameburnworld.com/gameburnworld.htm.....Ψαξε στα game fixes.......Εγω εχω κατεβασει πολλα απο εκει και πεζω ολα τα παιχνιδια χωρις cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Σεπτέμβριος 1, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Διορθωμενη url .... http://www.gameburnworld.com/gameburnworld.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.