Jump to content

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SPLINTER CELL CHAOS

Lewnidas

Recommended Posts

Παιδια εχω το αυθεντικο παιχνιδι μαζι με το serial ,μηπως γνωριζετε αν μπορω με καποιο προγραμμα να το αντιγραψω δηλαδη να το κανς κλωνο και μετα μαζι με το σεριαλ να μπορω να το παιξω η αν γινεται να το κανω εικονα και να το τρεχω απο to deamon.

To παιχνιδι ειναι ενος φιλου μου και οπως καταλαβαινεται το dvd 8α γυρισει στα χερια του.

Μπορεις να δοκιμασεις και το alchool για image αν και δεν ξερω τι protection εχει το splinter ...με λιγη τυχη ομως ισως και να δουλεψει...(ψαξε για το a ray scanner για να δεις το protection του παιχνιδιου)...παντα μιλαμε για νομιμο back up ετσι?...

Δεν γινεται κατι,το εχω δοκιμασει και εγω.....

Μονο με emulation ισως να παιξει.....

Κατι κυκλοφορει ....ψαξε....

;)

Alex Δεν υπαρχει κρ@κ......

Κατι που βαηθαει το emulation υπαρχει....

:shutup:

Αρχική απάντηση από Lewnidas [24-08-2005 21:28]

Παιδια εχω το αυθεντικο παιχνιδι μαζι με το serial ,μηπως γνωριζετε αν μπορω με καποιο προγραμμα να το αντιγραψω δηλαδη να το κανς κλωνο και μετα μαζι με το σεριαλ να μπορω να το παιξω

Slysoft CloneCD (μπορει να αντιγραψει και DVD με κλειδωμα)

ψαξε στο google

Το protection που χρησιμοποιεί το παιχνίδι είναι το Starforce 3. Μέχρι στιγμής δεν έχει σπάσει(κάτι που σίγουρα θα γίνει στο μέλλον). Ψάξτε σε διάφορα άλλα forums που ασχολούνται με cracks. Σίγουρα θα έχουν thread για το Chaos Theory. Εκεί θα έχουν διάφορους τρόπους να δοκιμάσετε.

Αρχική απάντηση από mefistofelis

Επειδη τα εχω ψαξει σχεδον ολα κανεις μεχρι σημερα δεν εχει καταφερει να το παιξει χωρις το dvd.

Χωρίς το dvd ή χωρίς το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ dvd;

Μου φαινεται μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινομαστε.ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να παιξεις το παιχνιδι χωρις το αυθεντικο dvd γιαυτο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να το αγορασεις

Απο ότι ακούγεται όταν βγεί η νέα εκδοση των daemon tools θα σπάσει το starfox.

Φοβερή δουλεια απο την Ubisoft. Πρωτη φορά ακούω παιχνίδι που να μην έχει σπάσει για 5 μήνες. Μεχρι και το HL2 εσπασε τον 2ο μήνα και τους βγήκε ο κούκος αηδόνι σε έξοδα με το steam ...

εγω θυμαμαι το toca race driver 2 το οποιο εκανε κ αυτο μηνες..να σπασει!

εχει κ αυτο starforce 3...κ με ενα πολυπλοκο τροπο μπορεις τελικα να το παιξεις χωρις το αυθεντικο.

το sc3 ομως μας κανει το δυσκολο!..που θα παει ομως θα το φαει το κεφαλι του:boxed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.