manosone1416003187 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2005 Kαλησπερα.Εχω το Pc ενος φιλου εδω και θελω να bootαρω απο εκει.Το θεμα ειναι πως δεν bootαρει.Ειδα οτι και αλλοι ειχαν αυτο το προβλημα ομως δεν βρηκα τη λυση απο εκει και ειπα να ανοιξω topic.Εχω δοκιμασει να,μπω στο φακελο drivers-sil3114-και να κανω εκει το makedisk που εχει.Εχω δοκιμασει να μπω στον disk φακελο και να τα βαλω με το χερι απο εκει σε δισκετα.Αλλα τιποτα δεν δουλεψε.Δεν μου ερχεται κατι αλλο τωρα.Η μητρικη ειναι η asus a8n-sli deluxe.Οποιος μπορει ας κανει τον κοπο να βοηθησει γιατι εκτος του οτι κουραστηκα,κανει και ζεστη.Ευχαριστωωω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Αύγουστος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 To bios βλεπει τον σκληρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Αύγουστος 24, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Σαν device δεν τον βλεπει,αλλα στν αρχη εκει που ειναι να πατησω f4 μου λεει οτι εχει 149GB!!!Και κατι αλλο.Πρεπει να ειναι απο format ο sata?Μην πειτε ναι .Εχω βαλει τα xp μεσα αλλα ηταν σε αλλο Pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 24, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 χμμμ...απο τα bios θα γινει η δουλεια σιγουρα!Και αν ειναι απο αλλο pc μπορει να εχεις προβλημα!Τι θες να κανεις ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Αύγουστος 24, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Αμαν αμαν αμαν.Εχω καει.Η μητρικη δεν ηταν δικια μου και για οσους ξερουν(οι υπολοιποι θα μαθουν τωρα),υποστηριζει 8 sata.4 "σκετους" και 4 για raid,stripe etc.1)Εγω τον ειχα βαλει στο raid!2)Eιχα εγκαταστησει τα Win σε αλλο pc,αλλα δεν μου εκοψε οτι δεν θα δουλευαν σε αυτο!3)Ολα τα αλλα bios,δισκετα κτλ ηταν οκ.Tι να πω.Η ζεστη να ναι...ή μηπως ειναι το φυσικο μου?Με τη βοηθεια του RaNd το τελειωσαμε.Ευχαριστω οσους βοηθησαν αλλα και οσους δεν βοηθησαν.:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.