sonia13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2005 Εχω πρόβλημα όταν κοιτάω απο κοντά ένα αντικείμενο δεν μπορώ να επανέλθω στην αρχική κατάσταση.Μήπως επειδή παίζει με crack?
amgamer Σεπτέμβριος 1, 2005 #2 Σεπτέμβριος 1, 2005 δεν νομιζω φιλε μου να φταιει το crack γιατι κ γω με αυτο το τερματησα...ανανεωσε τους οδηγους της καρτας σου..
sonia13 Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 2, 2005 και όταν κοιτούσες ένα αντικείμενο και εκανε ας το πούμε ζοομ πανω σαυτό πώς εφευγες απαυτό και προχωρούσες παραπέρα?.πατάω escape και δεν φευγει αλλα και στα options δεν έχει καμια ρύθμιση για το χειρισμό.Κάρτα Ατι Radeon 9500.Ευχαριστω.
amgamer Σεπτέμβριος 2, 2005 #4 Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από sonia13 [Σήμερα, στις 11:03] και όταν κοιτούσες ένα αντικείμενο και εκανε ας το πούμε ζοομ πανω σαυτό πώς εφευγες απαυτό και προχωρούσες παραπέρα?.πατάω escape και δεν φευγει αλλα και στα options δεν έχει καμια ρύθμιση για το χειρισμό.Κάρτα Ατι Radeon 9500.Ευχαριστω. αν θυμαμαι καλα,το syberia ειχε κατι τετοια μικροπροβληματα με μερικες καρτες.. το 1 ειχε βγαλει καποιο patch,το οποιο μπορεις αν θυμαμαι καλα να το περασεις κ στο 2(αφου ειναι ακριβως το ιδιο παιχνιδι,απλα η συνεχεια του..) οριστε το link! http://www.microids.com/Downloads.aspx αλλα πρωτα απ'ολα κατεβασε τα new drivers
nickstamat Σεπτέμβριος 2, 2005 #5 Σεπτέμβριος 2, 2005 Και φυσικά ακολούθησε η κλασική εύκολη λύση που ακούει στο όνομα ""Black Hole". Σωστά;;; Είχα σκοπό να σβήσω εγώ ο ίδιος τα post μου...@sonia13: Δεν ξέρω τις απαιτήσεις του παιχνιδιού αλλά μου φαίνεται αδύναμη η κάρτα γραφικών σου. Όπως είπε και ο amgamer, κατέβασε τους τελευταίους drivers από το site της ATΙ και αν δε λυθεί το πρόβλημα, δοκίμασε κάποιο patch.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.