Jump to content

ΔΟρυφορική τηλεόραση

feanorian82

Recommended Posts

αν και μερικα κλειδωμενα σπανε η νοβα δεν σπαει!Αλλα θα πρεπει σχεδον τακτικα να βαζεις καινουργιους κωδικους στο δεκτη!Απο το τιποτα καλο ειναι παντως!Ελευθερα τελειως δεν ξερω κατα ποσο αξιζει!!Νομιζω πως δεν...!!Αν πας σε καποιον που κανει εγκαταστασεις θα σε πληροφορησει πληρως παντως!!Μην φοβηθεις να ρωτησεις ο,τιδηποτε παντως!!

μονο το μπουκετο.μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις?

ρωταω για να προτεινω.το δικο μου συστημα πχ. το εστησα περσυ τετοιο

καιρο, μου κοστισε γυρω στα 300 ~350 ευρω, δεν ειναι νοβα,εχω 1,40 πιατο με δυο

lnb(το δευτερο lnb το βαλαμε ποιο πολυ για δοκιμες)ο δεκτης μου δεν δεχεται καρτες

για να δουλεψει(auto diseqc αλλα δεχεται καρτα νοβα η τις αλλες pay cards)και

ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.βεβαια αυτα του τυπου τα συστηματα εχουν το εξης

"κακο".επειδη ανοιγουν καποια "κλειδωμενα " καναλια οπως προανεφερε ο NTG θελουν

ανα χρονικα διαστηματα 1) φλασαρισμα του δεκτη για να ανοιξουν αυτα που κλειδωσαν

(αν ο δεκτης ειναι σαν το δικο μου) 2)επαναπρογραμματισμο των καρτων με νεα κλειδια.

Ασχετο αλλα στην αρχη ρωτας αν θα πιανεις τα παντα!!ΕΕ οχι λογω πολλων δορυφορων σε διαφορετικες θεσεις!Θα χρειαστεις κανενα σερβομηχανισμο για να αλλαζει δορυφορο κατα βουληση μεγαλο πιατακι κλπ κλπ!!!!Αν το κανεις απο hobby μην σκασεις πολλα!!Αν ξερεις τι θες κλπ τοτε οκ!!

Για δεκτη κοιτα της Dreambox .Θεωρουνται αν οχι κορυφαιοι πολυ καλοι αν και τα καρυφαια μοντελα ειναι και πιο ακριβα ως γνωστων!!Αλλα θα πρεπει να μιλησεις με καποιον που να ξερει σχεδον τα παντα (δεν νομιζω να βρεις εδω κανεναν) για να σου λυσει ολες τις αποριες και να σου πει ολες τι δυναοτητες που εχεις!

Αν παλι την ειδες "δορυφορικα" το μπουκετακι της nova θα σε καλυψει!!!!Πιανει αρκετα πραματα τα οποια σιγουρα θα σε ενδιαφερουν!!!(flimnet 1-2 supersport klp)

Πες τι θες να δεις και τι χρηματα διαθετεις και θα σου πουμε τι να κοιταξεις.

Το Dreambox ηταν και ειναι απο τους κορυφαιους δεκτες , ωστοσο ενας αρχαριος ισως να μην τον χρειαζεται ( κανει και 500 euros στο κατω κατω ).

Σημαντικο για το τι εξοπλισμο θα παρεις ειναι και το που μενεις. Οσο πιο βορεια και δυτικα τοσο καλυτερα ;)

Απλα να σου πω οτι στην κρητη που ειμαι μου βγηκε ο κουκος αηδονι... :upside:

ΥΓ Η νοβα ειναι πανακριβη για αυτα που δινει αλλα αν θες ελληνικα ματς ειναι μονοδρομος.

Οτι μα οτι συνδρομητικο και να βαλεις τα ελευθερα καναλια θα τα βλεπεις.

Και υπαρχουν και ελευθερα με πολυ καλο περιεχομενο...

Αρχική απάντηση από Blackjim

Και υπαρχουν και ελευθερα με πολυ καλο περιεχομενο...

Ti.....ακριβως εννοεις???

Να σου πω και εγω μιας που κατι παραπανω θα ξερεις και απο μενα(σορυ που μπιανω και εγω στη συζητηση)!

Θελω να μπορω να πιανω νοβα(ενταξει το πληρωνω αυτο με την καρτουλα) και να μπορω να πιανω ολα τα υπολοιπα κλειδωμενα καναλια ειτε με επαναπρογραμματισμο της καρτας ειτε με φλασαρισμα του δεκτη!!Το φτηνοτερο που χρειαζομαι ποιο ειναι σε δεκτη για τα παραπανω!Κανενα ιντερνετικο μαγαζι να δω τιμες κλπ??

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 13:17]

Ti.....ακριβως εννοεις???

Να σου πω και εγω μιας που κατι παραπανω θα ξερεις και απο μενα(σορυ που μπιανω και εγω στη συζητηση)!

Θελω να μπορω να πιανω νοβα(ενταξει το πληρωνω αυτο με την καρτουλα) και να μπορω να πιανω ολα τα υπολοιπα κλειδωμενα καναλια ειτε με επαναπρογραμματισμο της καρτας ειτε με φλασαρισμα του δεκτη!!Το φτηνοτερο που χρειαζομαι ποιο ειναι σε δεκτη για τα παραπανω!Κανενα ιντερνετικο μαγαζι να δω τιμες κλπ??

Ε?

Σορυ αλλα με μπερδεψες.

Τι δεκτη εχεις και τι δορυφορους βλεπεις?

Οταν λεω για ενδιαφερον ελευθερα να δωσω παραδειγμα. Θες να βλεπεις Ισπανικο και Γερμανικο πρωταθλημα? Αν βλεπεις τον Arabsat στις 26Εast τοτε εχει τα ελευθερα Al Jazzera Sports και EDTV Sports που εχουν ζωντανα ματς ;)

Το ιδιο και καποια τουρκικα καναλια στις 42 Ανατολικα. Αλλα αυτα προυποθετουν καλο πιατακι και να ειναι κινητο ( δλδ να παρεις μοτερ κτλ ).

Γι αυτο ρωταω τι θελει να δει και αν αξιζει τον κοπο να παρει καλο και κινητο πιατο.

Την νοβα την βλεπεις με το πιο μικρο και αθλιο πιατο, γιατι να παρεις καλο για την νοβα...

ενας πολυ καλος δεκτης ειναι ο δικος μου.atom 9000

αγοραζοντας καρτα νοβα βλεπεις νοβα και οταν θες να δεις τα υπολοιπα ελευθερα

πατας και βλεπεις.καποιο λινκ για να τον δεις-->http://sat-receiver-world.com/pd1128842926.htm.και ειναι και σχετικα φτηνος.καλος ο dreambox

αλλα ακριβος. δουλευει ομως σε περιβαλλον linux, και οτι θες να τον κανεις γινεται

μονο μεσω δικτυου.ενα ελληνικο site επισης με που μπορεις να δεις για τιμες ειναι και

αυτο-->http://www.msg-shop.gr/ και -->http://www.sdtv.gr/default.asp

αν θες κατι παραπανω πες:)

Αρχική απάντηση από cafe_demek [Σήμερα, στις 15:09]

Εγώ θέλω να αγοράσω module προγραμματιστή και κάρτα μνήμη τι προτείνετε;

module? Dragon ( αν το δεχεται ο δεκτης σου )

Programmer? Infinity ( οτι καρτα εχω δοκιμασει την γραφει ανετα )

καρτα δε ξερω τι θες , κατα καιρους καποιες ανοιγουν κατι και μετα ειναι για πεταμα.

Titanium , OPOS και FunCard προς το παρον νομιζω οτι αξιζουν μια δοκιμη. Αλλα οπως θα ξερεις μπορει να ειναι για πεταμα σε μια μερα ή σε ενα χρονο , who knows.

Αρχική απάντηση από feanorian82 [Σήμερα, στις 15:54]

Στη Νόβα έχω δυνατότητα για έκπτωση στο πάγιο 50% περίπου (δημοσιογραφικό). Μάλλον θα βάλω τη Νόβα για αρχή και βλέπουμε. Τι ελεύθερα πιάνεις με τη Νόβα;

Fenorian εχεις μπερδευτει αρκετα.

Ελευθερα καναλια πιανεις με το που κοιταει το πιατο σου εναν δορυφορο.

Η νοβα ειναι στον Ηotbird 13 East. Αρα εφοσον θα στρεψεις εκει το πιατο σου για να δεις την νοβα , θα βλεπεις και ΟΛΑ τα ελευθερα του Hotbird ( ειτε πληρωνεις την νοβα ειτε οχι , δεν εχει καμια σχεση ).

Αν βαλεις κινητο πιατο θα μπορεις να το γυρισεις και σε αλλο δορυφορο και να βλεπεις και τα δικα του ελευθερα ( ειτε σπασμενα ;) ).

Απλα εχει σημασια σε ποια περιοχη εισαι και τι θες να βλεπεις για να αποφασισεις τι εξοπλισμο θες να παρεις.

Λοιπον... Κατέβασα τη λίστα με τα κανάλια του Hotbird East 13 και εντυπωσιάστηκα. Ωστόσο με ενδιαφέρουν κάποια κανάλια π.χ. τουρκικα τα οποία λενε Access by Cryptoworks. Με τέτοια τι γινεται; Θέλω άλλη κάρτα;

Τhanks για τις παραπανω απαντησεις!Δεν ειναι για μενα ακριβως η δορυφορικη!Μονο hotbird θα πιανει η κεραια γιατι δεν προκειται να μπει μοτερακι!Ο ενδιαφερομενος κυριως για νοβα ψαχνει αλλα να υπαρχει η δυνατοτητα να βλεπει και κανενα κλειδωμενο!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.