Jump to content

x2 3800 first results

crmaris

Recommended Posts

είναι με μαμα ψύκτρα (και πάστα!!!!) και μαμα volt (1.31)

οταν θα έχω το προμι στα χέρια μου θα δείτε πιο σοβαρά αποτελέσματα ενοείται. Μέχρι τώρα πάντος δείχνει καλό χαρακτήρα ο μικρός ;)

post-403-1416072141,4503_thumb.jpg

Έκανες format ή απλά έβγαλες μονοπύρηνο για να βάλεις αυτόν?

Εγώ που έκανα το 2ο, αντιμετώπισα κολλήματα στα παιχνίδια... Τώρα τρέχει εδώ και 15 ώρες Prime95 και Sandra και δεν έχει κάνει το παραμικρό...

BTW πως τρέχω 2 instanses του Prime95?

δεν χρειάζεται format.Ούτε καν τον driver της AMD χρειάστηκε να βάλω. To prime το κάνεις copy και σε ένα άλλο φάκελο και τρέχεις μετά ξεχωριστά και τα δύο μαζί.

@tigrakas ναι τα ίδια αποτελέσματα και ο άλλος πυρήνας.Οι μνήμες μου βέβαια είναι πολύ χαμηλά και με gay timmings αλλά όπως είπα περιμένω το promie για να παίξω πιο καλά..

στα 2450 με 1,31 vcore χτύπησε πάντος πρώτα ο πρώτος πυρήνας και μετά από κανα 5αλεπτο ο δεύτερος. Και 2400 πάντος με 1,31 και 32mb pi passed πιστεύω ότι είναι πολύ καλά. ’ντε να δούμε που θα τερματίσε με το phase..

χε χε όταν έχω όλα τα εργαλεία της δουλειά που έχουνε πάει για mod θα ξεχάσει τα 1,31 gay-volt. Θα φάει από 1,55 και πάνω για να ξεμπουκώσει και θα αρχίσει το πανηγύρι μετά. Εδώ 1,9 έριχνα 24/7 στον 3500+ Caac, ακόμη και τα 1,55 λίγα μου φαίνονται:hehe:

μέχρι 2500 MHZ τον πήγα τελικά με pi32mb και s&m stable με 1,39 αλλά με την μαμά ψύξη στο s&m FPU είδα κάτι 55 αρες οπότε σταματάω εδώ και θα έχω νεότερα όταν παραλάβω το Phase μου.

stepping CDBHE 0527 TPAW

πιστεύω οτι τα πρώτα steppings που αγοράζεται χρυσάφι πάνε τρελλά καλά σε σχέση με τα επερχόμενα που φτυναίνουν....

το έχετε παρατηρήσει?

ισχύει άραγε? και εδώ?

ότι πληρώσεις παίρνεις????

πολύ ωραία νουμεράκια.....

και εδώ φυσικα μια από τα ίδια,γιαυτό και βιάστηκα να πάρω από τα πρώτα κομμάτια. Ο δικός μου είναι 27ης βδομάδας και πάει χαλαρά όπως έιπα και πιο πάνω 2400 με 1,31. Οι 26ης βδομάδας πάνε 2500 με 1,26 σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο extreme!!!! Βέβαια εγώ θέλω να δώ μέχρι πόσα βολτ θα ακούσει ο δικός μου γιατί μπορεί να βρεις τοίχο στα ψηλά..

Καλα στο xtreme ειναι ο τυπος που εχει παει με αερα στα 2,95 και απο εκει και περα οτι κομματι και να σου τυχει θα ειναι μαπα μπροστα σε αυτο.

ADA3800DAA5BV

CDBHE 0527TPAW

Ο δικος μου, ακουει στα ρευμα γενικα αλλα το υδροψυκτο δεν αντεχει απο καποιο σημειο και μετα.

2600 με 1,45 τον εχω για καθε μερα.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 00:21]

Καλα στο xtreme ειναι ο τυπος που εχει παει με αερα στα 2,95 και απο εκει και περα οτι κομματι και να σου τυχει θα ειναι μαπα μπροστα σε αυτο.

ADA3800DAA5BV

CDBHE 0527TPAW

Ο δικος μου, ακουει στα ρευμα γενικα αλλα το υδροψυκτο δεν αντεχει απο καποιο σημειο και μετα.

2600 με 1,45 τον εχω για καθε μερα.

το ιδιο ακριβώς stepping έχουμε. Με phase ένας στο xtreme σαν τον δικό μας πήγε στα 2,8. Ελπίζω με το unseen-ο-prommie μου ;) να πάω παραπάνω. Καλά δεν το συζητάω ότι ο άλλος με αέρα στα 2950 με τρέλανε. Αλλά έχει βγάλει και το heatspreader αυτός κάτι που δεν πρόκειται να το κάνω εγώ (λόγω του ότι θέλω να σφίξω καλά την κεφαλή πάνω στην cpu και τα cores αυτά είναι πολύ ευαίσθητα).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.