SirGeorge Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2005 Λοιπόν έχω να κάνω 2 ερωτήσεις διαχειριστικής φύσεως. 1) Που μπορώ να βρω ράφια για rack στη Θεσσαλονίκη?2) Μπορώ να βρω rack mounted case (σκέτο) όπου θα μπορώ να βάλωτα εξαρτήματα ενός server που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε desktop case έτσι ώστενα το βάλω και αυτόν στο rack??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Τα κόστη σε αυτά που ζητάς είναι σχετικά μεγάλα, οπότε η μεταφορά από Αθήνα είναι δωρεάν τις περισσότερες περιπτώσεις.Ένα rackmounted case ξεκινάει από 200 και πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Μπορείς επίσης να δεις εδώ http://www.infoshop.gr/show.asp?id=1&subid=2&short=2 που είναι και Θεσσαλονίκη. Όλα τα Intel είναι rackmounted Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 24, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Καλά αυτά ξεφεύγουν, τώρα 1000 για case είναι τουλάχιστον υπερβολή, ράφια όμως που θα βρω?? Στο κάτω κάτω μπορεί να βάλω τον Server σε κανά Coolermaster Desktop και να τον χώσω στο rack:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 για δυκτιακο εξοπλισμο racκ κλπ elecknet. Στο φαναρι του ευοσμου. 2310703570Για κουτι δες στο www.iqbe.gr στα components / case το κωδικο 0758558. Eιναι αψογο και φτηνο.Edit: Μπορουν να σου τα παραδωσουν στον πελατη το rack με τριγωνικη πωληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
etheo Αύγουστος 24, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Ρίξε και μιά ματιά εδώhttp://www.entercom.gr/products/rack4u22.htmlΠροιόντα Antec αλλά απο διαθεσιμότητα δεν ξέρω τι παίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 24, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Σας ευχαριστώ όλους με βλέπω αύριο να κόβω βόλτες στον Εύοσμο. Υπόσχομαι και μια φώτο από το τελειωμένο rack;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 24, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 στο φαναρι του ευοσμου πανω στον περιφεριακο προς αθηνα εχει πινακιδα που στριβεις δεξια μεσα. θα το βρεις ειναι ευκολο. Το κουτι το ειδες? Εχω δωσει τετοια και ειμαι ικανοποιημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 24, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 To είδα είναι αρκετό καλό αλλά το rackmount kit πωλείται ξεχωριστά και δεν το είδα πουθενά στο κατάλογο, αν περιλαμβάνεται τότε δεν το συζητάμε, θα το πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 δεν περιλαμβανετε. Τηλεφωνο στην quest. Eχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.