dimpar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2005 Μπορείς να πατήσεις το κουμπί "διόρθωση" και να ξαναγράξεις το θέμα στα Ελληνικά πλέον.
SirGeorge Αύγουστος 24, 2005 #2 Αύγουστος 24, 2005 To Hiper δεν το έχω ακούσει, για ψύκτρα θα πρότεινα κάτι σε Thermalright XP-120 με 12άρη ανεμιστήρα σε πολύ χαμηλές στροφές. Το Silencer είναι καλή λύση αλλά με την κάρτα αυτή μπορείς να πας και σε μια fanless υλοποίηση.
Ilias83 Αύγουστος 24, 2005 #3 Αύγουστος 24, 2005 Καλημέρα και καλως ήρθες...Διάβασε λίγο πρώτα αυτό και μετά αν θες και αυτό
cherryman Αύγουστος 24, 2005 #5 Αύγουστος 24, 2005 Διόρθωσε το post σου στα ελληνικά dimpar αν έχεις την καλοσύνη.
tigrakas Αύγουστος 24, 2005 #6 Αύγουστος 24, 2005 Hiper all the way... Για τα υπόλοιπα ας πουν οι άλλοι
Ilias83 Αύγουστος 24, 2005 #7 Αύγουστος 24, 2005 Για το Hiper δεν ξέρω και ούτε ξέρω κατα πόσο είναι αθόρυβο...Τα άλλα 2 δεν τα έχω καν χρησιμοποιήσει ποτέ.Ωστόσο να ρωτήσω κάτι;Όλα αυτά πάνε στα 180 + ότι ανεμιστήρακια θα χρειαστείς για το κουτί...Και ο θόρυβος δεν σταματάει ποτέ να ακούγετε...Γιατί μετά θα αρχίσεις να ακούς και το σκληρό και πάει λέγοντας...Και όλα αυτά σε ένα σύστημα που σε λίγο θα θέλεις να το αλλάξεις...Δεδομένου οτι τα 580Watt δεν νομίζω οτι σου χρειάζονται για αυτό το σύστημα, προτείνω ένα 420W Chieftec με 60 - για να μη σου πω οτι και το 350W με 37 σε υπερκαλύπτει (το οποίο μπορεί να μην φημίζεται και ως το πιο αθόρυβο, ωστόσο έχει αρκετά μειωμένο θόρυβο)Για ψύκτρα CPU απλά για λίγο πιο φθηνά μια Zalman CNPS7000B στα 30 είναι οτι πρέπει.Αν θεωρείς οτι θες να δώσεις την 50αρού νομίζω οτι πιο φρόνιμο είναι να πας στην XP-120 που είναι και ψυκτράρα.Και μια συμβουλή.Μην τα πάρεις ολα μαζί...Ξεκίνα πρώτα από την ψύκτρα του CPU και σιγά σιγά άλλαζε.Για να βλέπεις και πόσο μειώνεται ο θόρυβος κάθε φορά, αλλά και που μπορείς να τον ανεχθείς...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.