Jump to content

Stacker Black Window

Guest Insane

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετω ολους τους Labιτες.Ξερει κανεις αν το πλαινο με το παραθυρο για το stacker υπαρχει σε μαυρο?Μονο για το ασημι εχω βρει οσο και να εψαξα.

Για Ελλάδα πολύ χλωμό αν και το γνωστό μαγαζί της Eθνικής Αμύνης μπορεί να φέρνει κατά παραγγελία. Πάντως υπάρχει σίγουρα και νομίζω πως αυτό το μαγαζί στέλνει Ελλάδα αν ενδιαφέρεσαι:

Stacker Black Window Panel

χμμμμ....πολυ παραπλανητικος ο τιτλος σου ρε αδερφε....

τεσπα...κι εγω το ψαχνω...gznp το λινκ σου δεν δουλευει...

Να σου πω την αληθεια haris τωρα που το ειπες το προσεξα και εγω για τον τιτλο.Ειναι λιγο "περιεργος".:innocent:

συμφωνα με το site της coolermaster λεει COMING SOON... αρα περιμενουμε και ολο και καπου θα σκασει μυτη και στην ελλαδιτσα μας...

λαθος...τωρα ειδα οτι στελνει και παγκοσμιως αλλα βαριομουν να διαβασω τους ορους κτλ κτλ...θα το φερνει κανεις ελλαδα αραγε?

Θα πεταχτώ μια στιγμή στην Εθνικής Αμύνης να δω αν γίνεται τίποτα κατά παραγγελία και θα ενημερώσω.

Το γνωστό μαγαζί της Εθνικής Αμύνης που ασχολείται με mods θα φέρει από Σεπτέμβρη μαύρο παράθυρο για το Stacker οπότε πέρνα και ρώτα. Από τιμή δεν ξέρω αλλά γενικά "τσούζει" λίγο το μαγαζί...

αν ειναι να ερθουν στην ελλαδα θα ερθουν και σε μερικα μαγαζακια που δεν τσουζουν τοσο...για να δουμε...

Παιδια sorry για τον τιτλο και ευχαριστω τους moderators για την αλλαγη.Η αληθεια ειναι οτι "τσουζει" αρκετα το μαγαζακι μιας και ετυχε να παρω κανα 2 πραγματα απο κει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.