Jump to content

ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ TFT-LCD 19" ???

Athkatla

Recommended Posts

Παιδιά πρέπει σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα (δυστυχώς) να αποφασίσω για την αγορα μιας TFT-LCD 19" και θέλω τη γνώμη σας!

Από διαφορα reviews σε σαιτ του εξωτερικού έχω

καταλήξει με σειρα προτεραιότητας:

1) Viewsonic VP191b or s

2) Hyundai L90D+

3) Benq 937+

H οθόνη θα χρησιμοποιείται κυρίως για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Το κόστος ΔΕΝ με απασχολει.

Θα ήθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για τις 3 παραπανω

ή να μου προτείνεται κάτι άλλο με το ανάλογο link του.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Α.

Δεν έχω δει τα συγκεκριμένα μοντέλα πάντως αυτό που μπορώ να σου πω είναι αν έχει dvi έξοδο η κάρτα γραφικών σου κοίτα να διαλέξεις και οθόνη με dvi είσοδο (αν είναι εφικτό για το budget σου) και τα αλλά που πρέπει να κοιτάξεις είναι, brithness και contrast ratio καθώς και χρόνο απόκρισης. Τέλος από παλιότερη προσωπική εμπειρία σε μάρκες εγώ θα έπαιζα καλύτερα μεταξύ viewsonic και benq. Βγήκαν πολύ καλές...

Μονο για τις 2 πρωτες εχω ακουσει να λεγονται καλα λογια(για την τριτη απλα δεν εχω ακουσει τιποτα).Απο αυτες μαλλον θα επαιρνα την hundai γιατι την ειχα σταμπαρει και εγω πριν απο μερικες εβδομαδες(σε συγκριτικο)!Εχει και τα παντα(dvi,pivot,καλα χρωματα,γργορη)

Oπως ειπε και καποιος αλλος "........παρε την πιο ομορφη"

Eγώ BenQ γιατί είναι ταχύτερη από τις άλλες δύο ενώ σύμφωνα με το PCWORLD είναι άριστη στην χρωματική κλιμάκωση. Έχει είσοδο για ψηφιακό σήμα ενώ τα υπόλοιπα της τα βαθμολογεί κοντά στο άριστο. Για τις άλλες δύο δεν με ενθουσίασε κάτι απ΄αυτά που λέει το περιοδικό.

Αρχική απάντηση από helloween [Χθες, στις 22:51]

Eγώ BenQ γιατί είναι ταχύτερη από τις άλλες δύο ενώ σύμφωνα με το PCWORLD είναι άριστη στην χρωματική κλιμάκωση. Έχει είσοδο για ψηφιακό σήμα ενώ τα υπόλοιπα της τα βαθμολογεί κοντά στο άριστο. Για τις άλλες δύο δεν με ενθουσίασε κάτι απ΄αυτά που λέει το περιοδικό.

σε ποιο τευχος του pcworld αναφέρεσαι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.