Athkatla Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 Παιδιά πρέπει σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα (δυστυχώς) να αποφασίσω για την αγορα μιας TFT-LCD 19" και θέλω τη γνώμη σας!Από διαφορα reviews σε σαιτ του εξωτερικού έχωκαταλήξει με σειρα προτεραιότητας:1) Viewsonic VP191b or s2) Hyundai L90D+3) Benq 937+H οθόνη θα χρησιμοποιείται κυρίως για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΤο κόστος ΔΕΝ με απασχολει.Θα ήθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για τις 3 παραπανωή να μου προτείνεται κάτι άλλο με το ανάλογο link του.ευχαριστώ εκ των προτέρωνΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reo Αύγουστος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Viewsonic VP191b.. Με κλειστά μάτια..απλά η καλύτερη για τα πάντα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Δεν έχω δει τα συγκεκριμένα μοντέλα πάντως αυτό που μπορώ να σου πω είναι αν έχει dvi έξοδο η κάρτα γραφικών σου κοίτα να διαλέξεις και οθόνη με dvi είσοδο (αν είναι εφικτό για το budget σου) και τα αλλά που πρέπει να κοιτάξεις είναι, brithness και contrast ratio καθώς και χρόνο απόκρισης. Τέλος από παλιότερη προσωπική εμπειρία σε μάρκες εγώ θα έπαιζα καλύτερα μεταξύ viewsonic και benq. Βγήκαν πολύ καλές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Μονο για τις 2 πρωτες εχω ακουσει να λεγονται καλα λογια(για την τριτη απλα δεν εχω ακουσει τιποτα).Απο αυτες μαλλον θα επαιρνα την hundai γιατι την ειχα σταμπαρει και εγω πριν απο μερικες εβδομαδες(σε συγκριτικο)!Εχει και τα παντα(dvi,pivot,καλα χρωματα,γργορη)Oπως ειπε και καποιος αλλος "........παρε την πιο ομορφη" Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Eγώ BenQ γιατί είναι ταχύτερη από τις άλλες δύο ενώ σύμφωνα με το PCWORLD είναι άριστη στην χρωματική κλιμάκωση. Έχει είσοδο για ψηφιακό σήμα ενώ τα υπόλοιπα της τα βαθμολογεί κοντά στο άριστο. Για τις άλλες δύο δεν με ενθουσίασε κάτι απ΄αυτά που λέει το περιοδικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athkatla Αύγουστος 24, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από helloween [Χθες, στις 22:51] Eγώ BenQ γιατί είναι ταχύτερη από τις άλλες δύο ενώ σύμφωνα με το PCWORLD είναι άριστη στην χρωματική κλιμάκωση. Έχει είσοδο για ψηφιακό σήμα ενώ τα υπόλοιπα της τα βαθμολογεί κοντά στο άριστο. Για τις άλλες δύο δεν με ενθουσίασε κάτι απ΄αυτά που λέει το περιοδικό. σε ποιο τευχος του pcworld αναφέρεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 24, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Στο τεύχος 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.