Bassjunkies Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 Έχω το modem router ADSL Speedtouch 510i στο οποίο έχω ενσύρματα συνδεδεμένους 2 υπολογιστές. Τι μπορώ να βάλω ώστε χωρίς να πειράξω το ήδη υπάρχον εξοπλισμό μου να έχω ασύρματα Internet και LAN γενικότερα στο LAPTOP μου σαν να το είχα ενσύρματα συνδεδεμένο πάνω στο router
DarkSaga Αύγουστος 23, 2005 #2 Αύγουστος 23, 2005 πάρε το wrt54G και θα έχεις 4 ενσύρματα Ports και 4 ασύρματα portsπούλα και τη μούφα το 510 και τελείωσεςη αν θες να δώσεις μόνο στο φορητόπάρε ένα stick με 30Ε βάλτο σε AP mode και κάνε client σε αυτό το φορητόκατα πάσα πιθανότητα μπορείς να κάνεις και στο ασύρματο αυτό δίκτυο Internet Connection Sharing
bourlas1416003173 Αύγουστος 23, 2005 #3 Αύγουστος 23, 2005 1)βαζεις wifi σε ενα απο τα pc και χρησιμοποιεις τa winxp me ICS ωστε το λαπτοπ να μπαινει στο νετ μεσα απο το συγκεκριμενο pc (οταν θα ειναι κλειστο το pc no internet)2)αλλαζεις ρουτερ μοδεμ με ενα που εχει και wifi3)κυκλοφορουν και κατι κουτακια "wifi bridges" τα οποια μπαινουν σε μια πορτα τουρουτερ κατι σαν μετατροπη wired se wireless αλλα συνηθως ειναι αρκετα ακριβα ωστε ειναι φθηνοτερο η πανω κατω το ιδιο με το να αλλαξει κανεις το ρουτερ μοδεμαπο ολες τις λυσεις η πιο απλη ειναι η 2
Bassjunkies Αύγουστος 23, 2005 Author #4 Αύγουστος 23, 2005 Σας ευχαριστώ παιδιά, πάμε για έρευνα αγοράς τώρα
sotiris Αύγουστος 23, 2005 #5 Αύγουστος 23, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga πάρε το wrt54G και θα έχεις 4 ενσύρματα Ports και 4 ασύρματα portsπούλα και τη μούφα το 510 και τελείωσεςη αν θες να δώσεις μόνο στο φορητόπάρε ένα stick με 30Ε βάλτο σε AP mode και κάνε client σε αυτό το φορητόκατα πάσα πιθανότητα μπορείς να κάνεις και στο ασύρματο αυτό δίκτυο Internet Connection Sharing μάλλον εννοείς το wag54g.wrt54g(s) είναι router, που μπορείς να το βάλεις πάνω στο υπάρχον modem.σαν λύση μόντεμ υπάρχει και το USR 9106.
trendy Αύγουστος 23, 2005 #6 Αύγουστος 23, 2005 Πάρε ένα φτηνό, απλό access point και ρίξε το πάνω στο 510. Τίποτα άλλο.
---Zapotek-- Αύγουστος 23, 2005 #7 Αύγουστος 23, 2005 Συμφωνω.Και εγω ετσι ειμαι... Modem/Firewall/DNS Server || (eth) -- AccessPoint -- / / / / / / | \ \\\ \ \ | / / / \\\|/// \\\\ | ///PC -- --PC-- --PC Και αν εχεις ποιο πολλα απλα τους βαζεις μια ασυρματη καρτα και ετοιμος...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.