Jump to content

Τανκ.

Athens2004

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 13:07]

πολυ καλο athens αλλα το θεμα ειναι πως θα το στερεοσεις αυτο το πραμα γιατι θα ειναι και βαρη....

λιγο οφφ αλλα τι να κανο

μια ιδεα στερεοσεις ειναι με μια μεταλικη κορδελα που εχει τριπουλες ετσι το διδονεις οπου θες

θελω να βρω τετιο για να σταθεροποιησω το ψυγιο στο κουτι μου αν εχει κανεις καμια ιδεα ας την πει

Αυτο το ζητας σαν ''τσερκι''.......:p:D

Το βρησκεις στα μαγαζια που πουλλαν υδραυλικα παλι αλλα ειναι ολοληρη κουλουρα....

Αν θες πες μου ποσα εκατοστα θες να σου στειλω....;)

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

wow camels wow . Tank είπαμε να φτιάξουμε , όχι να χτίσουμε 2όροφη οικοδομή .

Δεν χρειάζονται τέτοιοι ακραίοι τρόποι στήριξης . Ειναι ελαφρύ και κάθεται λέμε.

βασικα κολλεκτερ ειναι και χρησιμοποιειται για τα καλοριφερ

το ειχα δοκιμασει πιο παλια στο μαγαζι για πλακα με τον petros@idk και για τανκ αλλα και για waterblock

κυκλοφορουν σε πολλα μεγεθη και με 2-6 τρυπες

Κατι παρομοιο χρησιμοποιω εδω και καιρο αντι για Τ και μπορω να πω ειναι πολυ πρακτικο στην εξαερωση

Το ιδιο μπορεις ι να κανεις αν θελεις αλλαζωντας την μια ταπα με καποια που εχει και τρυπα με σπειρωμα

post-62-1416072141,2514_thumb.jpg

ρεσι.που το βρικες αυτο και τι ονομα εχει;:D

πολυ καλη ιδεα.πσαχνω και εγω ενα τετοιο.

Πιστευω βοιθαει και λιγο στιν θερμοκρασια νερου :p ¨

Υ.Γ αυτος ο ροζ σωλημας μαρεσει :hehe:

Κολέκτορ το λένε οι υδραυλικοι .

Οι ρόζ σωλήνες κάποτε ήτανε διαφανοι σαν το κομμάτι που πάει στην αντλία αλλά πήρανε το χρώμα απο το αντιψυκτικο -50@ . [τους είχα στο chiller , κάποτε]

Χαρτι κουζίνας χρησιμοποιεις εσυ για χαρτομαντηλα ? :hehe:

Μην απαντάς-ρωτάς άλλο . Ότι χρειάζεσαι θα το μάθεις αν διαβάσεις το thread απο την αρχή .

Αν βαριέσαι θα μεινεις με την περιεργια . :)

Ονομαζω τα αντικειμενα οπως τα νιοθω

Οι τρηπες ειταν εκει απο την αρχη :cool:

Τωρα καταλαβα,οτι καθεμερα εβλεπα μπροστα μου αυτο που εψαχνα τον τελευταιο καιρο :slap:

Thnx παράνομε , είναι πολύ compact θα ανεβάσω φωτό αυριο πώς φαινεται μέσα στο στακερ .

Αλλά

Αν είναι να το κάνεις βυθιζόμενο μεγαλώνει ο όγκος οπότε παιρνεις πάλι το μπολάκι με το παγωτό και υσηχάζεις . + οτι θα υπάρξει πρόβλημα στεγανοποιησης . [που θα περάσει το καλώδιο τροφοδοσίας ? ισως περάσει αλλα΄δύσκολα.]

Βασικά έτσι όπως το πέταξα άντε βγάλε άκρη. Απλά άμα χώραγε η L20 θα το ήθελα με 1 rakor για την επιστροφή. Επίσης να είναι ρόζ και να μυρίζει λαβάντα, κοινώς φαντασίες....απλά, πήρε το μάτι σου κανα πιο μεγάλο? (το 2ο ρακόρ το ταπώνουμε:))

Θέληση να υπάρχει πάντα , όλα γίνονται . :D .

απλά η γνωμη μου είναι πώς δεν χρειάζεται κατι παραπέρα . Εψαχνα να κάνω κατι τετοιο ώστε να μην την έχω βυθιζόμενη .

Πηρα κι εγω το τριπλο με 1 ιντσα εσωτερικη διαμετρο (λιγο πιο χοντρο, καθως εχω ακουσει οτι "οσο πιο χοντρο και οσο μιο μακρυ, τοσο καλυτερα" οποτε νομιζα οτι ισχυει και για τα τανκ αυτος ο κανονας). Βασικα ακομα και σε 1 ιντσα διαμετρο, δεν στεκεται ευκολα ορθιο... οποτε μαλλον παει για ξαπλα ρε γμτ, εκτος κι αν το στερεωσω με κατιτις, καπου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.