Jump to content

Τανκ.

Athens2004

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Spanaks [Σήμερα, στις 10:05]

Αυτό για το τεφλόν πάει σε μένα ε... Χαχαχα.... Ναι βασικά έχω στα υπόψιν να το βάψω μαύρο....

Για τον σωλήνα πάνω έχω βάλει κανονικό από λάστιχο ποτίσματος (5/8 δεν είναι) και ούτε χωνί δεν χρειάζεται για το γέμισμα. Κατευθείαν από το μπουκάλι.

:OT: (αμαν ρε Spanaks.......βγαλε την Claire Forlani απο το αβαταρ σου δεν αντεχω λεμε.......):OT:

:inlove:

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

ευχαριστω παρα πολυ.

αυριο θα παω να παρω μια ταπα με (τρυπα)..

οσο για το βαψιμο που ειπες δεν πιστευω να πιασει μπογια πανω του. καλητερα φτιαξε τα τεφλον (παντα για λογους αισθητικης ε) κ ριξε του ενα γιαλυσμα με τρυπανι κ συρματοβουρτσακι κ θα γινει .................

• 2 weeks later...

Τις τελευταιες μέρες άρχισαν να εμφανίζονται κανα 2-3 φυσαλίδες οι οποίες looπάρανες ευτυχισμένες .

Λύση .

Υλικό φίλτρου σκόνης τυλιγμένο ρολό [ακομη και σφουγγάρι χοντρο θα κάνει πιστευω]

dsc038928si.jpg

Τοποθέτηση μέσα στο Τανκ

dsc038916lf.jpg

Και απόλυτη υσηχια.

90ο γωνια εχω και γώ μία . και 2πλο ψυγείο και l20 η οποια φαινεται να τα πηγαινει περίφημα . Ουτε θόρυβο διαφορετικό ειδα [ζορισμα] ουτε πριν λίγο που την έπιασα με το χέρι την ένιωσα ζεστη .

Η 1250 ειναι μεγάλο beast πάντως . Οταν την είχα στο chiller το οποιο ηταν κάτω απο το γραφείο ανέβαζε τα υγρά [τα οποια ηταν σε μειον] 1m υψος και ειχα και κανα 4-5 γωνίες ... Δεν έβγαλε Κιχ ποτέ...

dsc030351gv.jpg

Ακολουθει κοινωνικος σχολιασμος....

Aχαχαχαχαχα!!!

Τωρα προσεξα τον... gay-hondos center αναπτηρα....

πως γινεται ολοι οι αντρες καποια στιγμη να εχουμε hondos center αναπτηρα ειναι ενα μυστηριο... Τοσο πολυ καβατζωνουμε αναπτηρες απο τις γυναικες??? Το αναποδο θα επρεπε να ισχυει.

Εγω μια ζωη -10 χρονια- με (4-5) zippo ημουνα. Κι ομως παντα σπιτι υπηρχαν 5-6 hondos αναπτηρες. WTF?? Το περιεργο ειναι οτι εχω κοψει το τσιγαρο 2 χρονια τωρα και ακομα σπιτι υπαρχουν HC αναπτηρες.... 1-2 νομιζω...

post-1498-1416072219,5461_thumb.jpg

Τι έγινε τελικά δοκίμασε κανεις που έχει ιδιο τανκ να μας πει εαν εξαφανίστηκε και σε αυτον το φαινόμενο της φυσαλίδας ?

Θέμα ζορίσματος [της αντλίας] δεν παίζει πάντως απο ότι κατάλαβα .

yeap...

Μια χαρουλα. χρησιμοποιησα το αφρολεξ απο το ηχομονωτικο/αντισκονη-κο του στρογγυλου (πλαϊνου) απο το στακερ... (αυτο ειχα προχειρο ρε ζωα) ενα κομματακι οσο το τανκ και παει...

Nice , , απλά αυτοι οι τρόποι σου βρε slN ειναι κάπως , , , κάπως ... κιτσ ας πουμε :p:P

εγώ έκοψα το μισοκομμένο του πλαινου του Stacker :hehe: [το ειχα ξανακόψει για να φιμώσω τα φαν απο το ocz520... ζωή σε λόγου του μιας και το θυμήθηκα ... :whisper: α,,, και να μην ξεχνιόμαστε ... φωτιά στα σπίτια της ocZ ]

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 16:41]

Τι έγινε τελικά δοκίμασε κανεις που έχει ιδιο τανκ να μας πει εαν εξαφανίστηκε και σε αυτον το φαινόμενο της φυσαλίδας ?

Θέμα ζορίσματος [της αντλίας] δεν παίζει πάντως απο ότι κατάλαβα .

εγω εκανα κατι αλλο λινκ (αλλα ισως του βαλω με τον καιρο κ κανα κομματακι μεσα) αν δω φουσκαλιτσες φυσικα :...:

το εκανα 'Τ' και υσηχασα, εβαλα κ ενα θερμομετρο (κλασικο) στην ταπα του 'τ' και μετραει μεχρι 55βαθμους κ εγινε τελειο....

φωτος θα εχετε συντομα :jump:

ps...

athens 2004 παλι ευχαριστω για τιν ιδεα το ομορφο τανκ :worship:

Τemps με το φιλτρο να στουμπωνει την αντλια

Χ2 3800+ @ 2655 @1.525 (απο bios) εχουμε 32-39 (idle-load) ειδα και μια 40αρα μετα απο 2 ωρες s&m full load

H Χ800ΧL 33-40. Δεν βλεπω κατι τραγικο... Αντε να πηρε ενα βαθμο απανω... Δεν θυμαμαι ρε γμτ ποσο ειχα και πριν βαλω το φιλτρο, παντως καπου εκει ημουνα

• 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.