eleven Σεπτέμβριος 1, 2005 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Με σαλιο και υπομονη, μυρμηγκι ο ελεφαντας μαμει... Για το μερμυγκα δεν ξερω αν μαμει παντως εσυ με τοσες γωνιες 90° την μαμησες τη ροη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 2, 2005 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Νταξ' μωρε.... 1250 ειναι... Ας χασει και λιγη ροη. Λες να υπαρξει σοβαρο προβλημα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 2, 2005 Author #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Κανένα. Για να χάσει ροή η 1250 , πρέπει να βάλεις διακόπτη και........... να τον κλείσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Σεπτέμβριος 2, 2005 #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe ρε παιδια τετοια κόλπα μόνο με τέτοιους συλλέκτες μπορώ να κάνω? με ουροσυλλέκτη κάνω τπτ?? ανετα ανοιγεις 2 τρυπες με 22αρι τρυπανι και χρησιμοποιεις 2 ρακορ πλαστικα με περικοχλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 8, 2005 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 πο πο τρελοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :cool: μπραβο Athens2004 ακομα κ εγω που μου αρεσε το κλειστο κυκλωμα σημερα θα παω να παρω ενα σετακι κ απο βδομαδα περασμα στο πσ γιατι απλα βαριεμε τωρα... λεω να του ριξω κ ενα γιαλισμα μια που εχω το τρυπανι εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 16, 2005 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Ρε παιδια...Μετα απο αρκετο καιρο χρησης σε σας, εχει πρασινησει/μπλεδισει το νερο που κυκλοφορει μεσα... λετε να παιζει καμμια οξειδοαναγωγικη "ταπα" μεταξυ του χαλκου των μπλοκ/ψυγειου και του μπρουτζινου τανκ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 16, 2005 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Δεν γνωρίζω...Το νερό είναι ήδη πράσινο από το παραφλού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Μια απο τα ίδια . Νο προβλεμ με παραφλου οπως πάντα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ το παραφλου κανει πολυ δυσκολοτερα φυσσαλιδες σε σχεση με το απιονισμενο-σκετο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 16, 2005 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 σε υδρόψυξη ανοιχτή,ταπεράκι αλλα και ο sitios με κουβά!!!!δεν εχει πάρει χρώμα ποτέ!κάτι άλλο παίζειεπίσης ήθελες να βλέπεις τα ρακορ?γιατί δε γυρνας όλο το σύστημα κολεκτορ ρακορ προς τα μέσα να κάτσουν τα κανονικά σου λάστιχα χωρίς τις γωνίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 16, 2005 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 ρε παιδια με το κολεκτορ κανατε καλη εξαερωση γιατι εμενα απλα κυκλοφωρει τις φυσαλιδες κ εχω τρελαθει τοσο οστε να παω σε κλειστο κυκλωμα παλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Γεμισε το τέρμα [ας χυθει και λιγο εξω βαλε χαρτι . ] αστο να δουλεψει η αντλια 5 λεπτα και κλειστο . Κλεινοντας την ταπα παλι ας χυθει λίγο εξω [αυτο γινεται να μην εχει κενο μεσα το τανκ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 16, 2005 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 αυτο κανω αλλα μαλον απο καπου τραβαει αερα το συστημα κ ξερω απο που... λ20 ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεαυριο θα κοιταξω να την φτιαξω να ειναι καλα το τεφλον... αν παλι δεν γινει δουλεια εδω εισαστε θα τα ξαναπουμε...το καταλαβα γιατι καθος κουνουσα το λαστιχο κοντα στιν εισαγωγη γεμιζε με φυσαλιδες...οποτε πρεπει να τραβαει απο ο-ring η πολυ καλη λ20.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 16, 2005 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 21:52] σε υδρόψυξη ανοιχτή,ταπεράκι αλλα και ο sitios με κουβά!!!! δεν εχει πάρει χρώμα ποτέ! κάτι άλλο παίζει επίσης ήθελες να βλέπεις τα ρακορ? γιατί δε γυρνας όλο το σύστημα κολεκτορ ρακορ προς τα μέσα να κάτσουν τα κανονικά σου λάστιχα χωρίς τις γωνίες? Πριν το στησω σκεφτηκα ολα τα πιθανα σεναρια... Αυτο ηταν το μοναδικο που μου εξασφαλιζε μια "αλφα" ευελιξια... Να το αδειασω, γεμισω, κλπ. Επισης σε ευθεια δεν χωρουσε στο στακερ με το ψυγειο διπλα. Οι γωνιες δεν ειναι τιποτα σοβαρο ρε παιδια... Εγω διαφορες σε θερμ δεν ειδα σε καρτα/επεξ με τις γωνιες... Βασικα σε πρωτη φαση σκεφτομαι την μεταφορα του ψυγειου πανω στο στακερ και του τροφοδοτικου κατω, αν μπορεσω να μονταρω/κοψω το PSU cage. Αν γινει κατι τετοιο αλλαζω τις γωνιες με "κουρμπες" και τελειωσε η πτωση πιεσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 16, 2005 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 ουτε εγω καταφερα να κανω καλη εξαερωση... εχει πολυ αερα και δεν λεει να φυγει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 17, 2005 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Χθες, στις 23:54] ουτε εγω καταφερα να κανω καλη εξαερωση... εχει πολυ αερα και δεν λεει να φυγει.... Καψής mode... ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω... Εγώ που γέμισα το σύστημα από τον συλλέκτη είχα κάνει μια σχετική εξαέρωση (να μην ακούγονται οι φυσαλίδες στην αντλία μέσα σε 1 λεπτό... (Το να φύγει όλος ο αέρας με κούνημα ψυγείου κλπ πήρε λίγο παραπάνω.) Προσέχτε το νερό να είναι πάντα στο επίπεδο της εισαγωγής (πάνω σωλήνας) αλλιώς λόγω της ροής οι φυσαλίδες περνάνε σφαίρα όπως έρχονται (ακόμα και με μια L20). H δικιά μου υλοποίηση... έκανα στην αρχή αυτό που λέει και ο Athens2004 για το τάπωμα, αλλά κάθε φορά που γέμιζα λιγάκι έπρεπε να σκουπίζω γύρω γύρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 17, 2005 #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 και εγω στο ιδιο υψος εχω την αντλια με το τανκ αλλα εγω δεν εχω εκει που εχεις εσυ στο τανκ ρακορ επανω εγω εχω ταπα. ετσι οταν μπαινει το νερο στο τανκ χτυπαει και ο αερας οπως ερχεται ξαναμπαινει παλι μεσα..το γεμιζα το γεμιζα χυνοταν εφω αλλα ο αερας δεν λεει να φυγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 17, 2005 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Μα και πριν δεν είχα πρόβλημα ρε συ με την εξαέρωση... Απλά με διευκολύνει στο να βλέπω τη στάθμη και στο γέμισμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Σεπτέμβριος 17, 2005 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 γιατί δεν το πετάτε το τανκ και εφαρμόστε την λύση τού "Τ"Ήμουν φανατικός υποστήρικτής του τάνκ μέχρι που λόγω χώρου αναγκάστικα να εφαρμόσω Τ Line. Ναι αργεί λίγο στην εξαέρωση αλλά με λίγο χτύπημα στους σωλήνες οι φυσαλίδες φευγουν γρήγορα.Επίσης παρατήρησα ότι το νερό γυρνάει πιο γρήγορα στο κύκλωμα από ότι με τανκ.Ας ανοίξουμε ένα poll Tank vs T line Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Σεπτέμβριος 17, 2005 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Μολις εφτιαξα την λ20 κ ολα οκ στην εξαερωση,αλλα λεω να κανω το κολπο του φιλου Spanaks και του 11 που το ''τανκ'' ειναι κ ''Τ'', γιατι δεν μου πολυ αρεσει ο τροπος γεμιζματος (Εβρεξα τα παντα προσπαθωντας να προλαβω την αντλια και μην μεινει απο νερο) Φυσικα ολα δουλευουν τωρα που εφτιαξα την λ20. Athens2004 :worship: :worship: :worship: παλι μπραβο για την ιδεα κ το τανκ σου. Ειναι ποιο ομορφο κ απο ετοιματζιδικο, αν το προσεξεις στα τεφλον για να μην φαινοντε καθολου στα ρακορ κ τις ταπες, Ειδικα για εμας που εχουμε hand made w.c. εκτιμουμε ενα καλο και hand made tank..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 18, 2005 #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Αυτό για το τεφλόν πάει σε μένα ε... Χαχαχα.... Ναι βασικά έχω στα υπόψιν να το βάψω μαύρο....Για τον σωλήνα πάνω έχω βάλει κανονικό από λάστιχο ποτίσματος (5/8 δεν είναι) και ούτε χωνί δεν χρειάζεται για το γέμισμα. Κατευθείαν από το μπουκάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.