sotiris Αύγουστος 25, 2005 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Πηρα κι εγω το τριπλο με 1 ιντσα εσωτερικη διαμετρο (λιγο πιο χοντρο, καθως εχω ακουσει οτι "οσο πιο χοντρο και οσο μιο μακρυ, τοσο καλυτερα" οποτε νομιζα οτι ισχυει και για τα τανκ αυτος ο κανονας). Βασικα ακομα και σε 1 ιντσα διαμετρο, δεν στεκεται ευκολα ορθιο... οποτε μαλλον παει για ξαπλα ρε γμτ, εκτος κι αν το στερεωσω με κατιτις, καπου... βάλτου θερμόκολλα στον πάτο. (ή logo αν δε θες να ξαναβγεί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 25, 2005 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 γιατι δεν κανετε αυτο που δειχνει ο μιχαλης?κι εγω κατι τετοιο φανταζομουν...βρισκεις ενα ρακορ αντι για την μια ταπα και βαζεις ενα λαστιχο πανω και τελειωσε η υποθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 25, 2005 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Ωραιο!Τραβηξτε του κ μια logo πανω στο κουτι κ τελος Αρχική απάντηση από SLN Πηρα κι εγω το τριπλο με 1 ιντσα εσωτερικη διαμετρο (λιγο πιο χοντρο, καθως εχω ακουσει οτι "οσο πιο χοντρο και οσο μιο μακρυ, τοσο καλυτερα" οποτε νομιζα οτι ισχυει και για τα τανκ αυτος ο κανονας). Βασικα ακομα και σε 1 ιντσα διαμετρο, δεν στεκεται ευκολα ορθιο... οποτε μαλλον παει για ξαπλα ρε γμτ, εκτος κι αν το στερεωσω με κατιτις, καπου... ( Πως καταφερνει αυτο το παιδι να μιλαει συνεχεια με ερωτικα υπονομουμενα.....?!?! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 25, 2005 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 16:46] γιατι δεν κανετε αυτο που δειχνει ο μιχαλης?κι εγω κατι τετοιο φανταζομουν...βρισκεις ενα ρακορ αντι για την μια ταπα και βαζεις ενα λαστιχο πανω και τελειωσε η υποθεση... ...και πως θα το γεμισεις?Ο μιχαλης το χρησιμοποιει σαν "Τ"Αν καταλαβα καλα εσυ προτεινεις να κλεισεις την πανω τρυπα με ταπα, και στη "οροφη" βαζεις ενα ρακορ στη θεση της ταπας?Επισης ρωτησα για κολλεκτερ ή κατι με επιπεδο πατο (κλειστο απο την μια πλευρα αλλα δεν επαιζε...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 25, 2005 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 στην πανω τρυπα αντι για ταπα βαζεις ρακορ...δεν και μετα ενα κομματι λαστιχο και γεμιζεις με χωνι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Αύγουστος 25, 2005 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 to τεφλον το ριχνετε απο 8 εωσ 12 στροφεσ και αφηνετε τη πρωτη 1,5 βολτα αδεια για να μην το μασησει στο βιδωμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 25, 2005 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 17:47] στην πανω τρυπα αντι για ταπα βαζεις ρακορ...δεν και μετα ενα κομματι λαστιχο και γεμιζεις με χωνι... Ναι απλα εγω καταλαβα οτι εννοουσες αλλο πραγμα. Εισοδος νερου απο ρακορ στην οροφη και εξοδος νερου απο ενα απο τα 2 ρακορ κατω. Η πανω τρυπα ειναι αρκετα μεγαλη στην συγκεκριμενη περιπτωση ωστε να μπορεις να την γεμισεις και χωρις ρακορ+σωληνα+χωνι... Το γεμιζεις, το ταπωνεις, το ξαπλωνεις (προαιρετικα το 3ο)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 25, 2005 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 μια γερή δόση σιλικόνης και να το καθήσεις μαλάκά μέσα μέχρι να σφίξει δε θα στο κράταγε στη θέση του?το τανκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 25, 2005 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga μια γερή δόση σιλικόνης και να το καθήσεις μαλάκά μέσα μέχρι να σφίξει δε θα στο κράταγε στη θέση του?το τανκ... η αλλιος αυτο που προτινα...με το ιδικο τσερκι διατριτο και το βαζεις οπυ θες και ειναι και σταθερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 26, 2005 Author #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 Παιδες αυτή η διάταξη που βλέπετε βολευει πολύ , καθώς γεμίζει απο εξω με μπουκάλι 0.5lt του νερου . Επίσης εκτος απο 2 κομμάτια αρμαφλεξ να πατά η αντλία και το τανκ για να ερθει στο υψος της , δεν χρειάζεται περαιτερω στερέωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Αύγουστος 26, 2005 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2005 τελικα πολυ χρησημο απο εβδομαδα θα ψαξω κ εγω να το βρω καπου εδω στην καλαματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 29, 2005 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [26-08-2005 08:17] Παιδες αυτή η διάταξη που βλέπετε βολευει πολύ , καθώς γεμίζει απο εξω με μπουκάλι 0.5lt του νερου . To ξερα οτι θα μου βγει σε κακο που αλλαξα το διπλο κολλεκτερ με τριπλο... Αμα δεν χωραει το τριπλο βλεπω να ξοδευω αλλα.... 5 ευρω.... :tomato: :P Παντως θα το ξαναπω... "Συνουσιασε" ο Athens με το κολλεκτερ. Πολυ καλη ιδεα... οχι σαν τον chroma με το πλαστικο κυπελλακι του που εψαχνα 2 μηνες να βρω τα πλαστικα ρακορ για εισοδο-εξοδο και κανενα μαγαζι δεν ειχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 29, 2005 Author #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 3πλο colector σε λαθος μέρος μπορει να ειναι μεγάλος πόνος . [clopy left mode] Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 29, 2005 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Κυριε χημικε απο πατρα τον πηρες (τον συλλεκτη)??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 29, 2005 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 κυριε τετραπαχε-φαταουλα απο Πατρα.. Τον εχω παρει εδω και πολυ καιρο (τον συλλεκτη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Nεο Rev με πλαστικά ρακόρ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 1, 2005 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 αν θες στειλε μου ενα σου κολλησω με το οξυγονο απο κατω μια πλακα χαλκο για καλυτερη στηριξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 1, 2005 Author #58 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Φωτό ??? - Link ???? anything brother . Mαλλον μαζί με το τανκ ο ενδιαφερόμενος να παιρνει τρίποδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 1, 2005 #59 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Με σαλιο και υπομονη, μυρμηγκι ο ελεφαντας μαμει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Σεπτέμβριος 1, 2005 #60 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 ρε παιδια τετοια κόλπα μόνο με τέτοιους συλλέκτες μπορώ να κάνω? με ουροσυλλέκτη κάνω τπτ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.