Athens2004 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2005 Λοιπόν . Πήγα πρίν λίγο να αγοράσω κάτι σωλήνες-ρακορ για watercool . Το αποτέλεσμα ήταν να γυρίσω με τάνκ . Μου φάνηκε τόσο πρακτικό και απλό που είπα να το κάνω θέμα . Όλα τα υλικά απο κατάστημα με σωλήνες . Κόστος πολύ χαμηλό . < 5$ 2X Ρακόρ , 1 σώμα σωλήνα με έτοιμες τρύπες και σπειρωμα για ρακόρ . Και 2 τάπες . 4 Βιδώματα είναι όλος και όλος ο κόπος που απαιτείται απο τον χρήστη . + πολύ εμπειρια για προσθήκη τεφλον για διαροές . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 23, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Πολυ ωραιο :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 23, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 ομορφουλικο ειναι......μικρουλη και πρακτικο φαινεται.....αλλα την εξαερωση πως θα την κανει με τις χαλκινες ταπες?εαν γινεται να αλλαξει η μια χαλκινη με μια πλαστικη σαν αυτη του ασετεκ θα ειναι τζετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 23, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 σωστοςςςςςςςςςς ο μαστορας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 23, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 :hehe: :worship: :worship: :worship: Εισαι ο πρωτος που μετατρεπει ΣΥΛΛΕΚΤΗ σε ΤΑΝΚ..... Οντως πολυ καλη ιδεα....απορω πως την σκευτικες.... Η κατασκευη σαν συνολο μου φαινεται πολυ ''στηβαρη''..... Μου φαινεται οτι το νερο που θα ειναι μεσα στον συλλεκτη δεν θα επηρεαζεται απο την εξωτερικη θεμοκρασια του περιβαλλοντος..... Οταν θα φτιαξω και εγω water cooling θα βαλλω ενα τετοιο 5 απλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Αύγουστος 23, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Με δίνεις ιδέες.... χμμμ... καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 23, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Μιλαμε ορεξη να εχεις να καθεσαι να συναρμολογεις . Και βανα βαζεις απο πανω αν θες , η και καφετιερα ακομη . Yγ. Ειναι αγυαλιστο μην το βλεπετε ετσι . Υγ. Στην πανω ταπα μπαινει φλατζα λαστιχενια , βιδωστε ξεβιδωστε τελειωσατε . Χάρη σ'αρεει ρε το gift σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 πολυ ωραιο ψαρουκλα! Το "σωμα" πως το ζητησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 12:15] Yγ. Ειναι αγυαλιστο μην το βλεπετε ετσι . Υγ. Στην πανω ταπα μπαινει φλατζα λαστιχενια , βιδωστε ξεβιδωστε τελειωσατε . θελω να το δω ανοδιωμενο εξωτερικα με μια φλατζουλα λαστιχενια στην κορυφη.......απλα κουκλι.....ρε μαν πες μας και που το βρηκες πως το ζητησες........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 23, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Ευχαριστώ Χρήστο :flower: Το ειδα δεν το ζήτησα . . Υγ. Aν συνεχίσεις έτσι θα έχουμε ανα χειρας αρμ και τέτοια γυμνάσια . Υγ2. Πάρε κανα 2 -3 λογιστές να μετρήσετε τους μήνες μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 23, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:17] πολυ ωραιο ψαρουκλα! Το "σωμα" πως το ζητησες? Λεγεται Συλλεκτης ή Collector(κολλεκτερ οπως τα λεει ο πατερας μου ).......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 23, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Χάρη σ'αρεει ρε το gift σου ? my preciousssssssss..... ειμαι βαθυτατα συγκινημενος... ρε συ ξερεις τι σπειρωμα εχουν oι ταπες?...εχω μια καλουτσικη ιδεα για οταν φτασει στα χερια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 23, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Θα σε γελάσω είμαι στην δουλειά τώρα μόλις πάω σπιτι θα το εξετάσω καλύτερα. Xμ εδώ που το σκέφτομαι . Μόλις κανεις εξαέρωση και κλεισει το κυκλωμα το ακουμπάς-ξαπλώνεις και πάνω στον HD και έχεις και υποτυπώδες hd μπλοκ . Ρε τι κατεβάζω σήμερα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Αύγουστος 23, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 φοβερη ιδεα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 23, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 12:43] my preciousssssssss..... ειμαι βαθυτατα συγκινημενος... ρε συ ξερεις τι σπειρωμα εχουν oι ταπες?...εχω μια καλουτσικη ιδεα για οταν φτασει στα χερια μου... Τι ενοεις με το ''σπειρωμα''?Ενοεις ποσες '' ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 23, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 πολυ καλο! και εγω γμτ πρεπει να παρω ενα τανκ. αν παω σε μαγαζι με σιδερικα λετε να εχει εκει?(κολεκτορ) athens μηπως ειδες αν εχει ποιο μεγαλο μεγεθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Αύγουστος 23, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Πολυ ωραίο και πρακτικό! /OT οταν ειδα το thread νομιζα οτι καποιος ψάχνει για τανκ στο wow /OT :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 23, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 13:02] πολυ καλο! και εγω γμτ πρεπει να παρω ενα τανκ. αν παω σε μαγαζι με σιδερικα λετε να εχει εκει?(κολεκτορ) athens μηπως ειδες αν εχει ποιο μεγαλο μεγεθος? Θα πας σε μαγαζι που πουλαει υδραυλικα.....Τετοια βγενουν με 2,3,4,5....δεν θυμαμε το μεγαλυτερο.....(τα μεγαλυτερα τα ενωνεις με μαστους και πας αθηνα αμα θες)Απλα θα γεμισεις τον τοπο ταπες αν παρεις μεγαλυτερο απο 2...Ενοω οτι εκτος απο τις 2χ1'' θα πρεπει να παρεις και 1/2''.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Αύγουστος 23, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 πολυ καλο athens αλλα το θεμα ειναι πως θα το στερεοσεις αυτο το πραμα γιατι θα ειναι και βαρη....λιγο οφφ αλλα τι να κανομια ιδεα στερεοσεις ειναι με μια μεταλικη κορδελα που εχει τριπουλες ετσι το διδονεις οπου θεςθελω να βρω τετιο για να σταθεροποιησω το ψυγιο στο κουτι μου αν εχει κανεις καμια ιδεα ας την πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Αύγουστος 23, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Eίναι πολύ δύσκολο Αλέξη να κόψεις ένα κομμάτι ταινια διπλής όψεως και να το κολήσεις στο πάτωμα του tower . Υγ1 Δεν είναι πολύ βαρύ . Υγ2 Βασικά κάθεται και χωρίς τπτ έτσι όρθιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.