Jump to content

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?

g_0x

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από g_0x

:flower: Make love not war.

Πραγματικά καλή ιδέα.

Αρχική απάντηση από g_0x

χαλαρωστε καταλαβαινω τι λετε.μια διαπιστωση εκανα.ημαρτον.ουτε τη γνωμη δε μπορουμε να πουμε?...

Με το να ανοίξεις το (μάλλον μάταιο) thread τι έκανες?

Το οτι ΟΛΟΙ οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί σου σημαίνει οτι "ουτε τη γνωμη δε μπορεις να πεις?..."

Για δες το λίγο σφαιρικά....

Αρχική απάντηση από g_0x

τσ τσ τσ.ενα ειπα 30 απαντησαν.οκ καταλαβαινω τι λετε.

Σωστά. Ένα να λες, ένα να σου απαντάνε. Τι το κάναμε δώ? forum να απαντάνε όσοι θέλουν????????????

Αρχική απάντηση από g_0x

αλλα ειναι και θεμα μερικες φορες ευγενειας.

Αρχική απάντηση από g_0x

μλκς. :tomato: :tomato: :tomato: ντοματες ρε.ξερολες.αντε πατε να πιειτε κανα καφε.

Ρε g_0x, είναι πραγματικά γελοίο να ξεκινάς ένα τέτοιο θέμα και να ζητάς συγνώμη μετά. Ξεκαθαρίσου. Είναι φανερό ότι κάποιος εδώ μέσα σου την είπε και ενοχλήθηκες. Πέστο. Μην ξεκινάς κάτι αόριστο, το οποίο τουλάχιστον σε μένα προκάλεσε γέλιο, και μετά περιμένεις ανταπόκριση. Και στο φινάλε φινάλε, αν κάποιος σου την είπε ή πράγματι έπαιξε τον ξερόλα εδώ μέσα, πρώτον πώς κάνεις έτσι και δεύτερον, σε forum βρίσκεσαι, εννοείται ότι θα υπάρξει και κάποια ειρωνία και κάποια "επίθεση" από οποιονδήποτε, όχι μόνο από τους 1000 ή 2000 ή 3000+ posters.

Το να επιτίθεσαι έτσι σε άτομα αόριστα και μετά να ζητάς συγνώμη σα βρεγμένη γάτα -και με συγχωρείς για την έκφραση αλλά έτσι είναι- δείχνει ότι ή δεν έχεις στοιχεία για αυτό που λες ή ότι έχεις άδικο.

Σε αυτά που λες υπάρχει βέβαια και κάτι σωστό: Δεν θα έπρεπε όταν κάποιος δε γνωρίζει 5 πράγματα από υπολογιστές και κάνει μια χαζή ερώτηση να τυχαίνει της άγνοιας ή και κοροϊδίας των άλλων. Μα εσύ, αντί να δώσεις μια λύση, π.χ. να ζητήσεις με σωστό τρόπο και επιχειρήματα περισσότερη ευγένεια, επιτίθεσαι με κωμικοτραγικό τρόπο. Αλλά πίστεψέ με, χωρίς να το ζητήσει κανείς έχω δει κινήσεις συναίτησης από moderator προς μέλη που έχουν "υφάκι" ή λένε ότι να ναι μέσα στο forum χωρίς να κινούνται στο θέμα.

δε ζητησα συγνωμη ρε συ (για τον Gznp) και δεν προσβαλλα κανεναν (για τον zapoteK)...

τεσπα...η εκφραση απλα δειχνει βαρεμαρα.δε πρειμενα να παρει τετοιες διαστασεις και βασικα πλεον οκ.δε με νοιαζει.οπως λες σε φορουμ βρισκομαστε οποτε η ειρωνια θα υπαρξει...απλα ας ειναι καλοπροερετη και οχι του στυλ ειμαι ο παλιος και αντε ψαξε γιατι πριν 4 χρονια ειχαμε το ιδιο θεμα και γραφουμε για να γραφουμε.και και και...και τωρα να αρχισω να λεω ποιος ειπε τι κτλ κτλ κτλ δε χρειαζεται.δεν ειναι προσωπικο το θεμα...και για το κωμικοτραγικο τροπο δικιο εχεις.γιατι ειπαμε ειχε περισσοτερο να θειξει με αστειο τροπο καποια πραγματα αυτο το θεμα...τεσπα.και τη λυση την ειπα.και αν θες και παραδειγμα ας πουμε τον sotiris.ο τυπος γιατι δεν εχω δει να ειρωνευεται?γιατι απανταει παντα καλα στους αλλους?ανω αλλοι ας πουμε υιοθετουν τη λυση αν δε γουσταρεις σηκω φυγε?ελπιζω να καταλαβαινεις.τεσπα...αυτα.βαριεμαι να συνεχισω αλλο.παντως συγνωμη δεν ζητησα γιατι δε νομιζω να εκανα κατι που να πρεπει να ζητησω...απλα ενα θεμα ανοιξα.

δε περιμενα τετοιες απαντησεις...απο αυτες βαρεθηκα.περιμενα κουβεντα και οχι π.χ. αν δε γουσταρεις σηκω φυγε.και τι σας πειραζει τοσο πολυ δηλαδη?δε μπορω να καταλαβω.δεν ιπα να μη τη λεει καποιος στον αλλον.αλλα να τη λεει με ωρειο τροπο.δηλαδη τι ειναι αυτο που διαφωνειτε?δεν υπαρχουν αλλοι που δε φερονται με ευγενεια?ή μηπως πατε να καλυψετε την αγενεια καποιον που ισως εχουν βοηθησει αυτο το φορουμ να γινει ισως το καλυτερο στην ελλαδα?ενα γεγονος ειπα με τροπο που δεν τον πιασατε και μαλλον φταιω εγω γιαυτο αλλα αποτι καταλαβα σας εδωσα να καταλαβετε.τι μανια ειναι αυτη.ειπαμε να ληξει.τι με εχετε στησει και μου αραδιαζετε ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.αν ψαξετε στα φορουμ θα δειτε αγενεια σε καποιες απαντησεις.δηλαδη τι το παραλογο σας ειπα σαυτο το θεμα?

Με το παρακάτω για αρχικό ποστ περίμενες καλύτερες απαντήσεις?

Αρχική απάντηση από g_0x

Ειπα να θιξω ενα θεμα που δεν εχει και τοσο σχεση εμ τα πι-σι αλλα με τα ατομα του φορουμ.εχω διαπιστωσει επανηλημενα οτι καποια ατομα με μεγαλο αριθμο ποστ το παιζουν πολυ καπως στους πιο νεους.που ναι ισως και λογο απειριας πετανε και απο καμια μπαρουφα.η συμπερυφορα τους ειναι ντροπιαστικοι και εξευτελιστικη.ισως θα επρεπε να γινει κατι.δε ξερω αν συμφωνειτε ή οχι αλλα αυτο το βλεπω πολυ συχνα στα φορουμ.τεσπα.ας φτιαξουν ενα site που να το ονομασουν και elite Και φυσικα να γινεσε δεκτος μονο με διδακτορικο και 3000 ποστ.μλκς. :tomato: :tomato: :tomato: ντοματες ρε.ξερολες.αντε πατε να πιειτε κανα καφε.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από g_0x [23-08-2005 23:21]

δηλαδη τι το παραλογο σας ειπα σαυτο το θεμα?

απολυτως τιποτα. και εχεις δικιο σε αυτο.

μιας και εχω αρκετο καιρο σε αυτο το φορουμ, λογικο να μην καταλαβαινω πλεον με τον καιρο μια τετοια συμπεριφορα απο μερους μου.

καθοτι ομως ειμαι νιουμπακας σε αλλα φορουμ, καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις.

δεν ξερω αν ειναι προβλημα διττης προσωπικοτητας, αλλιως ειμαι εδω που ειμαι "παλιος" κι αλλιως τα βλεπω εκει που ειμαι "νεος". μαλλον τελικα πρεπει να ειναι θεμα παρεας και σχεσεων. εδω ξερω πως μιλαει ο κοσμος, τι ειναι αιτια παρεξηγησης και τι εννοει ο αλλος πραγματικα, περα απο τις 3-5 λεξεις που θα γραψει. σε αλλα φορουμ που δε γνωριζω τον κοσμο, παρεξηγω πολυ πιο ευκολα αυτα που βλεπω γραμμενα και πιστευω οτι αναφερονται σε μενα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.