Jump to content

MEMORY DDR OCZ EL 2GB DC KIT PC3200/400MHz PLATINUM

Shidokanjohn

Recommended Posts

Σημερα παρελαβα αυτο το κιτακι 2*1γιγα,

τα timings by spd τα δινει 2-3-2-5 στα 2,6

Μαximizer εχω,διαθεση εχω το απογευμα λεπτομερεις λοιπον:)

Chosen εσυ δεν εψαχνες 2 γιγα με αξιοπρεπη timings..θα προσπαθησω να δω που τερματιζουν :)

PlatDC1.jpg

• 4 weeks later...

Καλό, εγώ τις δικές μου 2Χ512 PLATINUM EL 3200 δεν λέει να τις παίξει στα 200ΜΗΖ, μονίμως στα 166ΜΗΖ μου τις βάζει, mobo είναι το asus K8N-E-DELUXE socket 754, βρε και το site τους κοίταξα και θέσεις άλλαξα και 1Τ έβαλα αλλά δεν λέει να παίξει με τίποτα.

Αρχική απάντηση από jax7480 [22-08-2005 12:57]

Γιατι ομως δεν επελεξες το αντιστοιχο κιτ της Mushkin, Blue Line?

ιδια τσιπακια εχουνε αν δεν κανω λαθος...

Εγω παντως θα προτιμουσα "trooper μνημες", αν και η crucial "βαραει" και στα ballistix και στα value BGA dimms της.

Αρχική απάντηση από ταραμας [Χθες, στις 01:55]

Καλό, εγώ τις δικές μου 2Χ512 PLATINUM EL 3200 δεν λέει να τις παίξει στα 200ΜΗΖ, μονίμως στα 166ΜΗΖ μου τις βάζει, mobo είναι το asus K8N-E-DELUXE socket 754, βρε και το site τους κοίταξα και θέσεις άλλαξα και 1Τ έβαλα αλλά δεν λέει να παίξει με τίποτα.

Εγω που ειχα 1 512 platinum πανω στην ιδια m/b μου την εβλεπε μια χαρα(200). Οταν ομως εβαλα 2χ512 bh5 και στο bios 200 μου τις βλεπει σαν 166 και πρεπει να τις αλλαζω με το A64Tweaker. Οποτε ειναι bug της μητρικης.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από Papas [29-10-2005 12:06]

Γιατι τοσο χαμηλο score οι μνημες? Λογω mobo?

Οι μνημες στο 1GB , εχουν χαμηλωτερα ρολογια σε ms , διοτι το refresh timing ,κραταει περισοτερο χρονο απο οτι στην μιση ποσοτητα μνημης . (512) .

Ειναι λιγακι πιο αργες , αλλα αυτο που μετραει πλεων στα πολλα GB, ειναι η σταθεροτητα και οχι η ταχυτητα .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.