nickthegreek Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2005 Αυτήν την περίοδο ψάχνω να αγοράσω κάνα καλό κουτάκι και σκέφτηκα τα Λιαν λι. Ομώς δεν ξέρω από που μπορώ να τα βρω σε καλές τιμές σε ελλάδα και εξωτερικό(Ευρώπη). Στην Ελλάδα από ότι έψαξα είδα ότι τα φέρνει μόνο το ΗΑC. Ξέρετε κανενα α΄λλο μαγαζί? Στο εξωτερικό αν και βρήκα ένα site με διαφορά στην τιμή ουσιαστικά έρχεται πάλι στα ίδια λεφτά λόγω μεταφορικών. Μπορείτε να με βοηθείσετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Μιας και εισαι απο Θεσσαλονικη θα σου ελεγα να πας μια βολτα και στον Κλεφτοραση. Ισως κατι εχει. Βεβαια η τιμη θα ειναι αναλογα τα κεφια του. Αν το προηγουμενο βραδυ τον "εβρεξε" θα σου πει καλη τιμη. Ειδαλλως θα προσπαθησει να τον "βρεξει" μαζι σου με την τιμη που θα σου πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 22, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Δεν έχει, μόνο με παραγγελία από το εξωτερικό καμιά 550άρα μαζί με τα έξοδα αποστολής το V1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Αύγουστος 22, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Πράγμα που σημαίνει ότι έχει πολυυυυυυυυ καιρό να τον βρέξει και ψάχνει για ...πισίναή ενδεχομένως να σου κάνει τα πισινά, πισίνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 22, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Kατάλαβα... Πουθενά αλλού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Δεν νομίζω να τα φέρνει άλλος πέρα από HAC.Από εξωτερικό δεν θα δοκίμαζα, μιας και έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να χτυπηθεί σε κάποιο σημείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 22, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 11:53] Δεν νομίζω να τα φέρνει άλλος πέρα από HAC.Από εξωτερικό δεν θα δοκίμαζα, μιας και έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να χτυπηθεί σε κάποιο σημείο. To σκέφτηκα και εγώ το τελευταίο ομως το ξεπέρεσα διαβάζοντας σε πολλά review και forum του εξωτερικού πόσο καλή είναι η συσκευασία των κουτιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Δεν διαφωνώ, αλλά θα υποστεί μεγαλύτερη ταλαιπωρία και αν χτυπηθεί κάπου θα χρεωθείς εσύ τα μεταφορικά να το επιστρέψεις(αν το κατάστημα παραδεχθεί ότι είναι δικό του σφάλμα).Από την άλλη νομίζω ότι όσοι το πουλούν Ελλάδα το παίρνουν από HAC, οπότε λίγο δύσκολο να βρεις σε χαμηλότερη τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 22, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Το κοκό με το ΗΑC είναι ότι το έχει δει μονοπώλιο και το δίνει όσο θέλει. Να φανταστείτε το ίδιο κουτί (pc-v 2000) το είδα σε γερμανικό κατάστημα 249 ευρώ ενώ το HAC το έχει 300. Φανταστείτε διαφορές...και 50 ευρώ να θέλουν για να το φέρουν πάλι στην ίδια τιμή (και λιγότερο) με το HAC θα βγει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek Το κοκό με το ΗΑC είναι ότι το έχει δει μονοπώλιο και το δίνει όσο θέλει. Να φανταστείτε το ίδιο κουτί (pc-v 2000) το είδα σε γερμανικό κατάστημα 249 ευρώ ενώ το HAC το έχει 300. Φανταστείτε διαφορές...και 50 ευρώ να θέλουν για να το φέρουν πάλι στην ίδια τιμή (και λιγότερο) με το HAC θα βγει! Δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη διαφορά. Σκέψου και το βάρος του κουτιού, λογικά τα μεταφορικά θα σου ρθουν πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 22, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 12:16] Δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη διαφορά.Σκέψου και το βάρος του κουτιού, λογικά τα μεταφορικά θα σου ρθουν πολλά. Συνήθως το κουτί από Γερμανία έρχεται με DHL που για να στο φέρει θέλει γύρω στα 30 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρουν τα 20 ευρώ που θα κερδίσω αν το πάρω από έξω. Δεν είναι και μεγάλο ποσό. Απλώς δεν θέλω να το πάρω απο το ΗΑC γιατί οι τιμές κάνουν μπαμ πως είναι ανεβασμένες λόγω ότι δεν το πουλάει κανένας άλλος και ο υποψήφιος αγοραστής μη έχοντας (?) άλλη επιλογή το αγοράζει από αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Αύγουστος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek Συνήθως το κουτί από Γερμανία έρχεται με DHL που για να στο φέρει θέλει γύρω στα 30 ευρώ. Δεν με ενδιαφέρουν τα 20 ευρώ που θα κερδίσω αν το πάρω από έξω. Δεν είναι και μεγάλο ποσό. Απλώς δεν θέλω να το πάρω απο το ΗΑC γιατί οι τιμές κάνουν μπαμ πως είναι ανεβασμένες λόγω ότι δεν το πουλάει κανένας άλλος και ο υποψήφιος αγοραστής μη έχοντας (?) άλλη επιλογή το αγοράζει από αυτούς. Νομίζω οτι η διαφορά δεν ειναι μεγάλη. Επίσης μπορείς να το ελέγξεις επι τόπου αν έχει κάποιο πρόβλημα χωρίς να ταλαιπώρείσαι. Γενικά μεγάλα δέματα απο εξωτερικό εκτός οτι κοστίζουν αρκετά, συνίθως έρχονται καταταλαιπωρημένα...Εμένα το κουτί του vapochill ήρθε όλο σε κομματάκια, ευτυχώς που δεν ειχε πάθει τίποτα, αλλα όλο το φελιζόλ ηταν θρύψαλα. Το κουτί εμοιαζε λες και το ειχε πατησει φορτηγό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 22, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper [Σήμερα, στις 12:40] Νομίζω οτι η διαφορά δεν ειναι μεγάλη. Επίσης μπορείς να το ελέγξεις επι τόπου αν έχει κάποιο πρόβλημα χωρίς να ταλαιπώρείσαι. Γενικά μεγάλα δέματα απο εξωτερικό εκτός οτι κοστίζουν αρκετά, συνίθως έρχονται καταταλαιπωρημένα...Εμένα το κουτί του vapochill ήρθε όλο σε κομματάκια, ευτυχώς που δεν ειχε πάθει τίποτα, αλλα όλο το φελιζόλ ηταν θρύψαλα. Το κουτί εμοιαζε λες και το ειχε πατησει φορτηγό... Να κατεβαίνω Αθήνα για να δω το κουτί δεν λέει...Αλήθεια το HAC έχει μαγαζί που έχει όλα τα Λιαν λι και μπορώ να τα δω και από κοντά? Αν πάθει τίποτα το κουτί στην μεταφορά ποιος έχει την ευθύνη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 22, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 λοιπον φιλε μου ,δεν θα πας αθηνα θα πας στον κλεφτοραση θα του πεις τι θελεις ποσο θα κοστισει κτλ...εγω πριν κανα εξαμηνο εψαχνα παραθυρο και το δικο μου case to hac το ειχε 50 ευρω +μεταφορικα 12 ευρω ενω ο τεχνορασης μου το εφερε με 35 ευρω ουτε μεταφορικα ουτε τιποτα....απλα περιμενα καμια 15αρια μερες...και στην τελικη αν ειναι να σου βγει το ιδιο γιατι να κατεβεις αθηνα????στο φερνει ο τεχνορασης με τα ιδια (στην χειροτερη περιπτωση) χρηματα και γλυτωνεις και την ταλαιπωρια... πσ¨ασε που στην περιπτωση μου το hac φερθηκε απαραδεκτα αφου στειλανε το case με την ταχυδρομικη με τα μεταφορικα να πιανουνε τα 45 ευρω!!!...ενω μπορουσα να πληρωσω μονο 12.......το e-shop σε παραγγελια που ειχα κανει παρασκευη (πριν γινει το e-point__) με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε αν θελω να παραλαβω το δεμα το σαββατο θα εχω επιπλεον χρεωση 0,50 ευρω!!!!(τοσο πολυ!!!!) στα μεταφορικα..... κι ομως με πηρανε τηλεφωνο ηια 0,50 ευρω...το hac τι εκανε???....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 22, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 οσο για την συσκευασια μην ανησυχεις,ειναι μεσα σε φενιζολ...δεν παθαινει γρατσουνια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 22, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Ποιος είναι αυτό ο κλεφτόρασης τελοπάντων.Διεύθυνση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 22, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 τεχνοραση στην εθνικης αμυνης...για μενα δεν ειναι κλεφτης παντως ,απλα ειναι το μοναδικο μαγαζι που εχει τα σχετικα '' αγαθα'' στην θεσσαλονικη και το εκμεταλευεται-και καλα κανει- γιατι το hac που εχει μονοπωλιο τα lian li ι κανει??η τι εκανε με τιςgold cathodes???35 ευρω η μια και τωρα που φερανε ολοι τις εχει 7 ευρω...ολα τα μαγαζια ειναι οτι αρπαξεις...τους πιανει πονος για την τσεπη σας νομιζεται?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Αύγουστος 22, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 236 στο HOH.de + 30 μεταφορικά.http://shop.hoh.de/index.htm?hardware_gehaeuse_lian_li_big_tower.htmΠροσωπικά δεν θα φοβόμουν και τόσο την μεταφορά, όταν αυτό αφορά επώνυμα ποιοτικά προϊόντα. Σίγουρα δεν πρόκειται να πάθει τίποτα το κουτί μέχρι να έρθει. Εγώ παρήγγειλα από Γερμανία την EIZO L578 και την Fujitsu P19-2. Οι συσκευασίες από το εργοστάσιο ήταν άριστες και δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα μέσα. Και μιλάω για TFT οθόνες, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 22, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από sa1901 [Σήμερα, στις 16:13] 236 στο HOH.de + 30 μεταφορικά.http://shop.hoh.de/index.htm?hardware_gehaeuse_lian_li_big_tower.htmΠροσωπικά δεν θα φοβόμουν και τόσο την μεταφορά, όταν αυτό αφορά επώνυμα ποιοτικά προϊόντα. Σίγουρα δεν πρόκειται να πάθει τίποτα το κουτί μέχρι να έρθει. Εγώ παρήγγειλα από Γερμανία την EIZO L578 και την Fujitsu P19-2. Οι συσκευασίες από το εργοστάσιο ήταν άριστες και δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα μέσα. Και μιλάω για TFT οθόνες, έτσι; Αυτό το κατάστημα που προτείνει ο φίλος είναι εμπιστοσύνης? Έχει παραγγείλει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Αύγουστος 22, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Kανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.