Jump to content

αυριο Σουηδια

def

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από FrOsT

Το Koenigsegg CC έχει 806 bhp(το ccr) ...τώρα σε σύγκριση με το Saab 9-3 2,5T GT Edition άστο... μέχρι την πρώτη στροφή αν το βλέπει καλά θα είναι...

info για Koenigsegg CC8S και CCR

Περαστικά def:flower:

ευχαριστω:flower: :flower: :flower:

Συγνώμη κιόλας για την ερώτηση αλλά γιατί πήγες Σουηδια αν επιτρέπετε?

Ξέρω για κάτι εξετάσεις, αλλά για τι πράγμα?

Ότι και να είναι περαστικό να είναι και να γυρίσεις γρήγορα στην ψωρο-Κωστενα...

Ότι και να είναι περαστικό να είναι και να γυρίσεις γρήγορα στην ψωρο-Κωστενα...

και γιατί να .....γυρίσει στην ψωροκώσταινα...???? αντί να τoν συμβουλέψεις να μην γυρίσει...εσύ του λες να άντε να ρθείς. ο άνθρωπος πήγε σε μια χωρα που είναι 300 χρονια μπροστά, γιατί να επιστρέψει εδώ πέρα? επειδή εδώ δεν μπορούν να ασχοληθούν σοβαρά με την ασθένεια του???

ήμαρτον...

Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [Σήμερα, στις 17:28]

Ρε νόμιζα θα του έχει λείψει η πατρίδα, ηρεμισε....

Επειδή η Σουηδια είναι 300 χρόνια μπροστά δεν σημαίνει πως θα φύγουμε όλοι μεταναστασες!!!!!!!!!

ήρεμα μιλάμε! απλά δεν μπορώ να καταλάβω την νοοτροπία που λέει : ότι φεύγει πρέπει και να...ξανάρχεται...όπου είναι καλύτερα εκεί πρέπει να μένει κανεις. δυστυχώς δεν ξέρετε τι εστί σουηδία εκτος του ότι...κάνει πολύ κρύο. και ίσος με βάση αυτό κρίνετε. αυτή η χωρα-ελλαδα - θα πήγαινε μπροστά αν έπαιρνε θετικά στοιχεια από άλλες χώρες και τα προσάρμοζε εδώ πέρα. αλλα ba....ο νέοέλληνας κοιτάζει τον ποπό του να κάλυψη και τα αλλα δεν τον νοιάζουν...ΟΥΣΤ...

τα προηγμένα και τα καλύτερα τα επικροτούμε. και προσπαθούμε να τα φτάσουμε. και αν δεν γίνετε τότε μεταναστεύουμε!

κάθε χωρα έχει ομορφιές. το άσχημο είναι ότι ο έλληνας επαναπαύεται και ΔΕΝ κουνιέται να κάνει θυσίες. και αυτό είναι πιο άσχημο από οτιδήποτε άλλο. poses φορες έχω di άτομα στον δρόμο από νεους ως και μεγάλους να πετάνε γόπες στον δρόμο είτε πράγματα έχω από το παράθυρο. έτσι αγαπούν αυτοί την χωρα τους?? τρομάρα τους...

αν καταλάβαιναν δεν θα το έκαναν. poses φορες έχω κάνει παρατήρηση και ορμάνε να με φάνε λες και φταίω. κανεις δεν είπε ποτε συγγνώμη εxής dikio. είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις σε ένα μωρό να μαγειρεύει. αδύνατον! ελληνας= μωρο.

μην παρεξηγηθείτε βρε παιδιά όλη μαζί....και πριν το κάνετε αυτό σκεφτείτε ποσο άδικο έχω αν έχω και μετά κάντε επίθεση.

def το κακο με την ασθενεια σου ειναι οτι πολλοι δε τη θεωρουν ασθενεια και δεν φερονται σοβαρα. Μπορει να εχεις ακουσει εκφρασεις του τυπου "ελα βρε χαλαρωσε,δεν εχεις κατι" στην ουσια ομως δε σε βοηθανε γιατι απομακρυνουν το προβλημα παρα να το αντιμετωπιζουν.

Ειναι κατι που αντιμετωπιζεται,δειξε δυναμη και αν δεν εξαλοιφθει το πιο πιθανον να περασει σε πολυ μεγαλο βαθμο.

Αρχική απάντηση από blade_pan

Δε περνας απο Γερμανια να μου φερεις κανενα Audaki RS3 φρεσκο?:D

RS4 is perfect! Εγώ θέλω να μου φέρεις μερικά parts από RS4 για να τα μοντάρω πάνω στο Saab που έχω παραγγείλει! Περισσότερες λεπτομέρειες --> την επόμενη Δευτέρα

Αρχική απάντηση από nickstamat

RS4 is perfect! Εγώ θέλω να μου φέρεις μερικά parts από RS4 για να τα μοντάρω πάνω στο Saab που έχω παραγγείλει! Περισσότερες λεπτομέρειες --> την επόμενη Δευτέρα

Συμφωνω απόλυτα για το RS4 το οποιο δεν εχει και Haldex αλλα για μισο νομιζω οτι μπερδευτηκες...Ασε το Saab...καλο ειναι για να πηγαινεις στην εξοχη!

RS4 λεμε...

Def ανακεφαλεωνω με νεα πραγματα, RS3 + RS4 + RS6 για ταξιδια! οκ?:rolleyes:

λευτερη θελω και εγω ενα S3.. κυβικα αρκει να ειναι πανω απο 2000. μου αρκει. μολις ερθεις ελλαδα. το flight simulator θα μου το δωσεις για καμια αντιγραφη?? :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling :flower:

υ.γ ωραια ζωακια. του αδερφου σου ειναι???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.