firefox Αύγουστος 22, 2005 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 hej! jag sag att du snart kommer att aka till sverige! jag vill att du halsa pa min van Nikos som ar Malmobo jag har verkligen saknat honom! Det skulle ju vara battre om du stannade i sverige och leva dar. Grekland l.....r illa Hoppas att alla blir okej for dig pa lasarettet. Onskar Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 22, 2005 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από firefox hej! jag sag att du snart kommer att aka till sverige! jag vill att du halsa pa min van Nikos som ar Malmobo jag har vekrligen saknat honom! Det skulle ju vara battre om du stannade i sverige och leva dar. Grekland l.....r illa Hoppas att alla blir okej for dig pa lasarettet. Onskar Ολα αυτα εσυ??? απιστευτο... :D :D Μεταφραση????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Αύγουστος 22, 2005 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 e ρωτα τον def Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 22, 2005 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 A translation please, mr. firefox...Κάτι είδα μέσα για Νίκος, εμένα λέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 22, 2005 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 οχι ρε....γι αυτον στο τουρκικο σηριαλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 23, 2005 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Μιας και παιρνουνε οι περισσοτεροι αυτοκινητο, ας ζητησω κι εγω κατι απο την μακρινη Σουηδια. Θα μπορουσε να εχω το παρακατω "καρο" παρακαλω? χρωμα οτι θελεις δεν με χαλαει, αλλα θα προτιμουσα κατι σε κοκκινο ή μαυρο. Ευχαριστω. Koenigsegg CC Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGR Αύγουστος 23, 2005 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 ένα Volvo sw full στις Σουηδέζες για μένα αν γίνεται, και πάνω απο 1,75 όχι οτι θα δυσκολευτείς!καλή επιτυχία στο σκοπό του ταξιδιού σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 23, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 για σας παιδια χαιρετισματα απο την σουηδια:flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 23, 2005 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Εγώ νόμιζα ότι λέτε κάτι συμαντικό σε αυτό το threadaki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 23, 2005 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 09:05] Μιας και παιρνουνε οι περισσοτεροι αυτοκινητο, ας ζητησω κι εγω κατι απο την μακρινη Σουηδια. Θα μπορουσε να εχω το παρακατω "καρο" παρακαλω? χρωμα οτι θελεις δεν με χαλαει, αλλα θα προτιμουσα κατι σε κοκκινο ή μαυρο. Ευχαριστω. Koenigsegg CC AΡΧΗΓΟΣ ....τι saab και παραμύθια :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 23, 2005 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Ε... και εγω ένα saab σαν τον nickstamat, μία σουηδέζα 1.70m , 55 Kg, και μιά πατάτες παρακαλώ πολύ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 23, 2005 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 λευτερη τι λεει ρε?? καλα εισαι ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Αύγουστος 23, 2005 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 από ύμνους για σουηδία όλη καλά είμαστε. μονο που δεν ida κανένα να τα μαζέψει και να κάνει το βήμα για την χωρα αυτή. τολμάει κανένας? η όλη θέλετε σουηδέζες τον 1.75m και τον 55 kg? σουηδία βεβαια δεν είναι μονο αυτό...κάθε άλλο....οι άνθρωποι είναι 300 χρονια μπροστά.όση υμνούν την ελλάδα -καλύτερη χωρα του κόσμου -έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 24, 2005 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr [Χθες, στις 21:19] AΡΧΗΓΟΣ ....τι saab και παραμύθια :clap: Εεεεεε... ΕΕΕΕΕ... Πρόσεχε τα λόγια σου! Για πες μου πόσα άλογα είναι αυτό που ζήτησε ο jax7480; Και πόσα άλογα είναι αυτό εδώ: Click me Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 24, 2005 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Εεεεεε... ΕΕΕΕΕ... Πρόσεχε τα λόγια σου!Για πες μου πόσα άλογα είναι αυτό που ζήτησε ο jax7480;Και πόσα άλογα είναι αυτό εδώ: Click me Το Koenigsegg CC έχει 806 bhp(το ccr) ...τώρα σε σύγκριση με το Saab 9-3 2,5T GT Edition άστο... μέχρι την πρώτη στροφή αν το βλέπει καλά θα είναι...info για Koenigsegg CC8S και CCRΠεραστικά def:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 24, 2005 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Εεεεεε... ΕΕΕΕΕ... Πρόσεχε τα λόγια σου! Για πες μου πόσα άλογα είναι αυτό που ζήτησε ο jax7480; Και πόσα άλογα είναι αυτό εδώ: Click me Πες μου οτι αυτο το εβαλες σαν ανταγωνιστη του Koenig να βαλω τα γελια τωρα... Αν και με προλαβε ο Frost, ας παραθεσω κι εγω ενα λινκακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 24, 2005 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 08:16] Εεεεεε... ΕΕΕΕΕ... Πρόσεχε τα λόγια σου! Για πες μου πόσα άλογα είναι αυτό που ζήτησε ο jax7480; Και πόσα άλογα είναι αυτό εδώ: Click me λολ αστο καλύτερα! το Koenigsegg είναι μια κλάση μόνο του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 24, 2005 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 ΟΚ, πάω πάσο... Κοίτα πως ανοίγει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 24, 2005 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr λολ αστο καλύτερα! το Koenigsegg είναι μια κλάση μόνο του! Και ακριβώς για αυτό το λόγο δεν συγκρίνονται! Καλύτερο το Saab για μένα, όχι για τον κινητήρα αλλά γενικά σαν αυτοκίνητο... Υ.Γ. Καλά έχουμε βγει εντελώς off-topic!! def περνάς καλά εκεί που είσαι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 24, 2005 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από nickstamat Και ακριβώς για αυτό το λόγο δεν συγκρίνονται!Καλύτερο το Saab για μένα, όχι για τον κινητήρα αλλά γενικά σαν αυτοκίνητο... Πάλι χάνει και το saab και όλα τα άλλα...Supercar μόνο με supercar μπορεί να συγκριθεί...Τώρα όσο για την Saab γενικά είναι ανάλογα του τι ζητάς από ένα τουτου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.