saxon_747 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2005 Tον τελευταιο καιρο χρησιμοποιουσα το Zone Alarm Pro και ειχα μια σχετικη αισθηση "ασφαλειας". Η τελευταια εκδοση ομως "βαρυνε" λιγακι και παρουσιασε καποια μικροπροβληματακια στο update του ενσωματομενου antispyware, οποτε αποφασισα να δοκιμασω και καποια αλλη λυση...Κατα καιρους εχω δοκιμασει:1. Kaspersky Anti-Hacker2. Kerio Personal Firewall3. Sygate Personal Firewall Pro4. Agnitum Outpost Pro5. Look n' Stop6. To F-secure internet Security Firewall.Δοκιμαζοντας τα Εδω , τα firewalls που "περασαν" τη δοκιμασια ηταν τα Kaspersky, Zone-alarm, F-secure. Ειναι αραγε μετρο συγκρισης αυτο το τεστ?Εχω την εντυπωση οτι τα υπολοιπα (Κerio,sygate,outpost,Look n' stop), απλα θελουν καποια ρυθμιση απο τον χρηστη ωστε να ειναι αποτελεσματικα... Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως ρυθμιζουμε ενα τετοιο firewall? Ποιο απο αυτα θα μπορουσε να προστατεψει περισσοτερο ενα συστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.