Jump to content

Τροφοδοτικο 1KW απο την Enermax

Solid Snake

Recommended Posts

Σε λίγο θα πλησιάζουμε το PC με πυράντοχες στολές αμιάντου Γιατί όλα αυτά τα watt που δίνουμε στο PC Μετατρέπονται σε θερμική ενέργεια (η κινητική των ανεμιστήρων, drives και η ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες είναι αμελητέα)

Eκτος και αν σκοπευεις να κανεις Server η Workstation δεν βλεπω την χρησιμοτητα αυτου του τροφοδοτικου

Αρχική απάντηση από Aligator21

Το βρίζετε το βρίζετε, αλλά όλοι θα θέλατε να το έχετε :p :P

ή μήπως κάνω λάθος; ;)

4 γραμμες για τα +12V ελεος!

16amp περιπου στην καθε 12αρα ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΛΕΟΣ!

zippy 6701p for life!

εννοειται οτι αυτο δεν ειναι και για σπιτι... για κανα server φυσικα... ακου εκει 4 12αρες. εκτος και αμα θελουμε 1 psu για 2 πισι.:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

εμενα δεν θα μου χαλουσε να μου το κανουν δωρο------->προς Aligator21.

Αρχική απάντηση από esdee

4 γραμμες για τα +12V ελεος!

16amp περιπου στην καθε 12αρα ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΛΕΟΣ!

zippy 6701p for life!

Μην το λες, αν βγει με switch όπως τα νέα Tagan(split/combined) δεν σε χαλάνε 66Α στην 12άρα :p

Αρχική απάντηση από RootX

Μην το λες, αν βγει με switch όπως τα νέα Tagan(split/combined) δεν σε χαλάνε 66Α στην 12άρα :p

το 6701p δεν εχεις ?

ομολογο πως δεν το ειχα σκεφτει ...

αλλα καλιο 45raw amp και στο χερι παρα 66amp και καρτερι (να κανουν combined) :hehe:

Χεχε, το zippy το πούλησα, το 580 Tagan έχω. Επειδή το manual του Tagan στα αγγλικά έλεγε ότι προτεινόμενο mode είναι το split ενώ σε όλες τις άλλες γλώσσες το combined, έστειλα mail και τους ρώτησα. Η απάντηση ήταν ότι με βάση τα atx v2 specs της Intel για να μην κάνει shutdown από προστασία(προφανώς τα 20Α ανά γραμμή να μην φτάσουν) καλύτερο είναι το combined.

Χεχε, το zippy το πούλησα, το 580 Tagan έχω. Επειδή το manual του Tagan στα αγγλικά έλεγε ότι προτεινόμενο mode είναι το split ενώ σε όλες τις άλλες γλώσσες το combined, έστειλα mail και τους ρώτησα. Η απάντηση ήταν ότι με βάση τα atx v2 specs της Intel για να μην κάνει shutdown από προστασία(προφανώς τα 20Α ανά γραμμή να μην φτάσουν) καλύτερο είναι το combined.

δεν μας τα λεει καλα η TAGAN... ψιλα γραμματα το combined δηλ.

Αρχική απάντηση από Seeker

Ρε παιδιά πόσα να πάει αυτό? (Λέω μήπως πάω για αναβάθμιση σε κανέναν χρόνο...)

Lol, να το κανεις τι? Οταν βγαλει η nvidia 4πλο SLI και quad core FX η AMD ισως να χρειαστει.

To πρωτο PSU με ισχυη 1KW! (1000w)

Οχι και το πρωτο :D . Ειχα δει πιο παλια ακομα και στο checkmate κατη παρομια ;)

Εγω δεν το παιρνω! Δεν εχει sleeved καλωδια

Λολα.Οσο για το sleevin εχω καψει δυο sata 120gb απιδει σε μια γρμη μπερδεψα την θεση του 12v και του 6v :boxed:

Αρχική απάντηση από esdee

δεν μας τα λεει καλα η TAGAN... ψιλα γραμματα το combined δηλ.

Όχι βρε, απλά σου λέει αν ξέρεις ότι το φορτίο σου θα είναι κάτω από 20Α στην κάθε 12άρα, τότε οκ βάλτο στο split. Αν όμως κάποια γραμμή χρειαστεί πάνω από 20, τότε θα κάνει shutdown το τροφοδοτικό, οπότε μιας και τα intel τραβάνε τα άντερά τους(το έκανε και atx standard η μαμά για να είναι καλυμένη :p ) προτίμησε το combined.

Θετικό το βρίσκω το ότι έχεις επιλογή να διαλέξεις, αν δεν είχε και χρειαζόσουν τα παραπάνω Αmper, τότε θα υπήρχε πρόβλημα.

Επειδή το manual του Tagan στα αγγλικά έλεγε ότι προτεινόμενο mode είναι το split ενώ σε όλες τις άλλες γλώσσες το combined

Να υποθέσω δλδ ότι αυτά που λέει στα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα και τα Ρωσικά σε προβλημάτισαν.

Αυτό πάει να πει να είναι μορφωμένος ο άνθρωπος.

:p

Όχι βρε, απλά σου λέει αν ξέρεις ότι το φορτίο σου θα είναι κάτω από 20Α στην κάθε 12άρα, τότε οκ βάλτο στο split. Αν όμως κάποια γραμμή χρειαστεί πάνω από 20, τότε θα κάνει shutdown το τροφοδοτικό, οπότε μιας και τα intel τραβάνε τα άντερά τους(το έκανε και atx standard η μαμά για να είναι καλυμένη :p ) προτίμησε το combined.

Θετικό το βρίσκω το ότι έχεις επιλογή να διαλέξεις, αν δεν είχε και χρειαζόσουν τα παραπάνω Αmper, τότε θα υπήρχε πρόβλημα.

μααααααλιστα αν ειναι χειροκινητο το split/combined τοτε οκ, νομιζα οτι γινεται αυτοματα

Ιταλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, spammerόφοβε :p

si, si monsieur los Epifanios :p

(ουφ, κουράστηκα.αρκετά για σήμερα :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.