totally_wired Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 Έχω έναν WD 40αρί ο οποίος ενώ δούλευε το pc έκανε γκλονκ γκλονκ.... και εννοείτε ότι haltarise το σύστημα. Μετά όταν το άνοιξα έκανε πάλι γκλονκ γκλονκ και χρρουσσσσσσσςςΚαταλαβαίνω ότι ψόφισε ΟΚΜε αλλαγή πλακέτας θα παίξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 21, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 ΩΧ sorry *εάν το δει κανείς ας το βάλει στην σωστή κατηγορία* Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Αύγουστος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Δεν νομιζω να παιξει διοτι η πλακετα πρεπει να ειναι ακριβως ιδια και δευτερον ο θορυβος που κανει δεν ειναι απο πλακετα αλλα απο κεφαλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Hellrider Δεν νομιζω να παιξει διοτι η πλακετα πρεπει να ειναι ακριβως ιδια και δευτερον ο θορυβος που κανει δεν ειναι απο πλακετα αλλα απο κεφαλη... Ναι τελικά πήρα το ρίσκο να το αφήσω να δω μέχρι που θα φτάσειτ ο χρου χρου.Δεν τον βρήκε τον δίσκο 1-2-3 restart με το κουμπί restart (δηλαδή χωρίς διακοπή ρεύματος) τελικά τον βρήκε και χωρίς xrou xrou και glonk glonk και μπήκε και στα windows (τον έχω system) Βέβαια το έκλεισα αμέσως γιατί πρέπει να ετοιμαστώ για μετακόμιση των δεδομένων ’ΜΕΣΑ. Υπάρχει περίπτωση να μου τα βγάλει corrupted? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired ΩΧ sorry *εάν το δει κανείς ας το βάλει στην σωστή κατηγορία* *Μούμπλε-μούμπλε*... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να σου βγάλει κάποια data corrupted. Καλού κακού κρύωσέ τον(σε σακουλάκι στην κατάψυξη) και στο καπάκι σε έτοιμη εγκατάσταση βάλε τον 2ο δίσκο και τράβηξε τα data. Υποθέτω ότι γνωρίζεις πως να μπεις στα documents του admin μιας και δεν θα σε αφήσει. Αν θες info για τον τρόπο, ρώτησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.