anonymous-root Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 Καθώς οι δικοί μου είναι αυτή τη στιγμή αθήνα σκέφτηκα πως είναι καλή ευκαιρία να μου αγοράσουν δισκάκια taiyo yuden από την disk impex.Σκέφτομαι για 100 gold και 100 ceramic +R. (that's).Ζητάω τη βοήθεια σας.α) Στο σιτε της δισκ ιμπεξ οι τιμές είναι το μαΐου. Οι τιμές είναι πιο κάτω από αυτές του e-shop (περίπου 5/100 δισκάκια) δεδομένου ότι τα δισκάκια τα φέρνει και το e-shop, και δεν θέλω να μπλέξω τους γονείς σε αγορές, είναι προτιμότερο να τα παραγγείλω από κει; Οι τιμές της disk impex με αυτές του e-shop έχουν μεγάλη διαφορά;β) Υπάρχει περίπτωση να πάρω fake δισκάκια;γ) Υπάρχει μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να φέρνει δισκάκια taiyo yuden;Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSif Αύγουστος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Φίλε μουΜπορώ να πω κάτι μόνο σχετικά με το δεύτερο ερώτημά σου:Πριν καμιά δεκαριά μήνες πήρα tayo yuden DVD από το Impex τα οποία διάφορα προγράμματα που αναγνωρίζουν τον κατασκευαστή των εγγράψιμων δίσκων όπως το Alcohol 120% επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για αυθεντικά δισκάκια. Αν οι ενδείξεις αυτών των προγραμμάτων θεωρούνται ενδεικτικές και αξιοπίστες, τότε, πιθανά, δεν πρόκειται για fake δισκάκια.Οι δε τιμές είχαν κάποια διαφορά με τις διαφημιζόμενες (δεν θυμάμαι επακριβώς) αλλά όχι μεγάλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Σεπτέμβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Εγώ παιδιά αγόρασα απο το e-shop οκιμαστικά 20 δισκάκια tayo. Οι πρώτες 2 εγραφές είναι τέλεις. Η δε επιφάνια (εκει που ψήνει το laser) είναι ΑΨΟΓΗ. Δεν υπάρχει η παραμικρή παραμόρφωση ή θαμπάδα. Γενικώς η όλη κατασκευή παραπέμπει (τουλάχιστον εμένα) σε ποιότητα verbatim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Nickman Εγώ παιδιά αγόρασα απο το e-shop οκιμαστικά 20 δισκάκια tayo. Οι πρώτες 2 εγραφές είναι τέλεις. Η δε επιφάνια (εκει που ψήνει το laser) είναι ΑΨΟΓΗ. Δεν υπάρχει η παραμικρή παραμόρφωση ή θαμπάδα. Γενικώς η όλη κατασκευή παραπέμπει (τουλάχιστον εμένα) σε ποιότητα verbatim. τα tayio είναι γνωστό ότι είναι τα top στην κατηγορία τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Σεπτέμβριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Εγώ αγόρασα από e-shop μια 30άρα Τaiyo Υuden και είναι 100% αυθεντικά (σύμφωνα με το Nero Info Tool).Δεν έχω κάψει ακόμα κανένα για να σου πω τη γνώμη μου(μου έχουν μείνει ακόμα μερικά Verbatim). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Σεπτέμβριος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [16-09-2005 15:38] τα tayio είναι γνωστό ότι είναι τα top στην κατηγορία τους Σοβαρα? Πραγματικά δεν είχα ιδέα. Πρώτη φορά είναι που ασχολούμαι με το ''αθλημα" της αντιγραφής dvd και το μόνο μόνο κριτήριο επιλογής τών δίσκων ήταν η τιμή τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 26, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Τι διαφορα εχουν τα gold απο τα ceramic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Nickman Σοβαρα? Πραγματικά δεν είχα ιδέα. Πρώτη φορά είναι που ασχολούμαι με το ''αθλημα" της αντιγραφής dvd και το μόνο μόνο κριτήριο επιλογής τών δίσκων ήταν η τιμή τους Μέγα λάθος... Ότι noname δισκάκι dvd έγραψα τον προηγούμενο χρόνο (NEC 2510) δεν διαβάζεται σήμερα... TDK μερικά που έχω παίζουν σφαίρα ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.