giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 Καπως αργα το βαζω το θεματακι αλλα τι να κανω τωρα βρηκα χρονο.Λοιπον αυριο θα παω να παρω το παρακατω ποντικι,το θελω κυριως για gaming ξερει κανενας αν ειναι καταλληλο ή αν εχει lag ή αν ειναι αργο.Το προηγουμενο ποντικι μου ηταν ενα ενσυρματο microsoft το απλο μοντελο και δεν ημουν και πολυ ικανοποιημενος με εκεινο,και παιζοντας quake σημερα το σπασα και ειπα να αλλαξω,αυτο πιστευω θα ειναι σαφως ανωτερο....Ρε παιδια, επισης τι να βαλω για mousepad θελω να γλυστραει πολυ το ποντικι και να πηγαινει σφαιρα,εννοειται οτι δεν θελω να δωσω 30 ευρω για pad:getlost: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Mouse&cp_id=44937
unstoppable Αύγουστος 21, 2005 #2 Αύγουστος 21, 2005 Αρκετα καλο αλλα εχει λιγο lag σε σχεση με το mx1000 μου. Μια χαρα ειναι για τα λεφτα του παντως.
giorgos_cupra Αύγουστος 21, 2005 Author #3 Αύγουστος 21, 2005 Unstoppable το lag θα ειναι πολυ αισθητο,δηλαδη θα με ενοχλει σε γρηγορα FPS σαν το Unreal και το quake?Σκεφτομουνα και για το mx510 της logitech αυτο ειναι καλυτερο?
unstoppable Αύγουστος 21, 2005 #4 Αύγουστος 21, 2005 Εμενα δεν με ενοχλουσε, για το mx510 δεν το εχω δοκιμασει οποτε δεν εχω γνωμη. Αλλωστε μιλαμε για διαφορετικα ποντικια, ενα ενσυρματο ενα ασυρματο.
giorgos_cupra Αύγουστος 21, 2005 Author #5 Αύγουστος 21, 2005 Αν χρησιμοποιουσα για mouse pad ενα κομματι plexi βαμμενο μαυρο ή κοκκινο απο κατω ετσι ωστε να μην αντανακλα και να μην ειναι διαφανο θα δουλευει καλα? αντε καλη νυχτα:hi:
giorgos_cupra Αύγουστος 23, 2005 Author #6 Αύγουστος 23, 2005 Τζιφος, ενα μαγαζι σε ολη την λαμια δεν το ειχε μονο τα multirama ειχαν το black leather,το οποιο δεν ειναι του τυπου μου,κυριλα και βορεια προαστια,εγω ειμαι του λιμανιου που λεει και η αντζελα .Τεσπα,μπορειται να μου πειτε γιατι αφου τα multirama το εχουν στο site τους,οταν τελειως πληροφοριακα τους ρωτησα αν μπορουν να το παραγγειλουν με ειπαν οχι? .Δεν πειραζει ομως πηρα το crimson:T:
Spanaks Αύγουστος 23, 2005 #7 Αύγουστος 23, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 20:51] Τεσπα,μπορειται να μου πειτε γιατι αφου τα multirama το εχουν στο site τους,οταν τελειως πληροφοριακα τους ρωτησα αν μπορουν να το παραγγειλουν με ειπαν οχι? Βασικά όπως έμαθα από πρόσφατη εμπειρία.... ψάχνουν στο σύστημά τους και άν υπάρχει είτε σε κάποιο κατάστημα είτε στα κεντρικά τότε στο παραγγέλνουν... σε 2-3 μέρες. Αλλιώς φέξε μάι μου... δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πότε θα έρθει (και αν έρθει αυτό που παρείγγειλες κλπ...) αχχχχχ....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.