Jump to content



ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ!!!


SirGeorge

Recommended Posts

Ξέρω ότι ίσως το κατεπείγον ακούγεται λίγο "κλισέ" αλλά πραγματικά είμαι σε δύσκολη

θέση. Αυτή τη στιγμή συντηρώ 1 μηχάνημα το οποίο πρέπει πάση θυσία, βρέξει χιονίσει,

αύριο στις 9πμ να βρίσκεται στη θέση εργασίας του.

Λειτουργεί μια χαρά και ήρθε για μια απλή συντήρηση, το άνοιξα το καθάρισα, έβγαλα την ψύκτρα να ξαναβάλω πάστα κτλ, και έμενε να ξαναπεράσω τα Windows γιατί θα αλλάξω δίσκο.

Ξαφνικά παρατηρώ αυτούς τους 2 πυκνωτές και τους βλέπω να έχουν "ανοίξει". Ξέρω ότι έχουν ανοιχτεί παρόμοια threads για τους πυκνωτές, αλλά κανένα δεν έδινε απάντηση στην παρακάτω ερώτηση:

1) Είναι επικίνδυνο να αφήσω το PC να λειτουργήσει έτσι? Δηλαδή υπάρχει κίνδυνος να καεί? ’μα απλά σταματήσει να δουλεύει δεν με πειράζει, επίσης δεν θα αποθηκεύει σημαντικά δεδομένα γιατί θα λειτουργεί αποκλειστικά σαν client. Επίσης από τι προκλήθηκε αυτό? Μέτρησα τις τάσεις του τροφοδοτικού σε load και "έπαιζαν συνεχώς" με μικρές διακυμάνσεις γύρω από τις βασικές τάσεις. Λέτε να φταίει αυτό??

Ευχαριστώ προκαταβολικά, χρειάζομαι μια άμεση απάντηση για να προλάβω να κοιμηθώ και καμιά ωρίτσα!!!

Link to comment
Share on other sites

αν το μηχάνημα δουλεύει χωρίς κολλήματα τόσο καιρό και δεν έγινε και στα χέρια σου η ζημιά

ποιος ο λόγος να αγψώνεσαι?

αν έκανε κολλήματα απο αστάθεια θα σου είχει απο καιρό παραπονεθεί.

ενημέρωσε τον οτι η μητρική παρουσιάζει σημάδια γήρανσης ε είναι και P3 ας ετοιμάζεται ψυχολογικά για καμμια αναβαθμισούλα.....

εγώ δε θα τους άλλαζα αν αυτό σκέφτεσαι

Link to comment
Share on other sites

Δεν το συζητάμε για να άλλαζαν οι πυκνωτές άμα είναι θα γίνει μαζικότερη αναβάθμιση. Δεν αγχώνομαι για το ότι παρουσίασε τη βλάβη αλλά για το πόσο ασφαλές είναι να κλείσω το κουτί να περάσω τα Windows και να το βάλω στο δίκτυο αύριο το πρωί χωρίς να κινδυνεύει να πάρει καμιά φωτιά..

Link to comment
Share on other sites

Κ σε μενα ειχε παρουσιαστει το συγκεκριμενο προβλημα με 2-3 πυκνωτες πριν αρκετο καιρο. Το μονο που εκανα ηταν να τους καθαρισω στο πανω μερος κ τιποτε αλλο. Δεν μου εχει παρουσιαστει κανενα προβλημα απο τοτε (24/7 ανοιχτο pc).

Link to comment
Share on other sites

Αν βλέπω καλά δεν φούσκωσαν απλά οι πυκνωτές αλλά υπάρχει και διαρροή (?) (τι είναι εκείνο το μαύρο επάνω?) Γνώμη μου να πας σύντομα για αντικατάσταση/αναβάθμιση. Φωτιά δεν παίζει να αρπάξει, υπάρχει περίπτωση να επιδεινωθεί το πρόβλημα και να προκαλέσει ζημιά γύρω από τον πυκνωτή.

Link to comment
Share on other sites

Αν αναρχισουν να βγαζουν υγρα δεν θα ειναι και τοσο ευχαριστο..

Απο κει και περα δεν ειναι και οτι καλυτερο να ειναι ετσι.Ωστοσο αφου δουλευε και πριν θα δουλευει και τωρα οποτε ενημερωνεις για την βλαβη και κοιμασαι ησυχος.

ΥΓ:αμα ειναι χιλιαρης 100 fsb βρηκες αγοραστη..:p

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους, είναι 1:35 και μόλις καθάρισα τους πυκνωτές και δεν μπόρεσα να βρω από που βγαίνει αυτό το είδος πηχτής και ρευστής σκόνης, αποφάσισα να το αφήσω έτσι και θα ενημερώσω τον πελάτη ότι ενδεχομένως να χρειαστεί αντικατάσταση στο μέλλον.

Με βλέπω να ξενυχτάω μέχρι το πρωί για να τελειώσω αυτό το #@###@!!! μηχάνημα.

Link to comment
Share on other sites

αστο ετσι οπως ειναι γιατι οι πυκνωτες εχουν αλλοιωθει πιθανον απο υπερφορτωση και,δεν παιρνουν καμια αλλαγη με κολλητηρι κά.Πιθανον αν δεν εχουν βγαλει τα υγρα τους θα δουλεψει προσωρινα μεχρι να ΣΚΑΣΟΥΝ...........ΜΠΟΥΜ!

PS:ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.