Jump to content



Επείγον! Μια βοήθεια για να κάνω ένα σύστημα σταθερό


aspirin

Recommended Posts

mariosalice άκου. Μου ξαναφέρνει το πι-σι γιατί πάλι κόλλαγε κ έβγαζε αυτό το μύνημα για το explorer.exe. Αυτό το πρόβλημα το είχε απο παλιά σχεδόν απο τότε που είχε τον υπολογιστή. Όπως κ αυτό που μαυρίζε η οθόνη κ τα έβλεπε όλα μαύρα. Λέω δε βάζω την κάρτα γραφικών μου. Την βάζω κ εκεί που κόλλαγε το πι-σι κ αφού απεγκατέστησα τους οδηγούς της nvidia κ έβαλα αυτούς της ΑΤΙ το πι-σι άρχισε να μποοτάρει κανονικά. ’ρα λέω είναι ασυμβατότητα nvidia k intel. Βάζω την κάρτα αυτή που έβγαλα απο το πι-σι της στο δικό μου κ δεν παίζει. Είναι όλα μαύρα! Τελικά πρέπει να ήταν η κάρτα γραφικών. Εσύ τι λές? Επίσης αγόρασα μια καινούρια μνήμη κ την έβαλα πάνω κ δεν είδα διαφορά. Τώρα λές να διορθώθηκε το πρόβλημα. Αυτό πρέπει να ήταν γιατί όταν είχε πρωτοπάρει το πι-σι σε έναν αναβοσβημα του ρεύματος της κάηκε το τροφοδοτικό. Μάλλον χάλασε η κάρτα γραφικών αλλά συνέχιζε να παίζει! Περιέργοι αυτοί οι υπολογιστές. Σαν τις γυναίκες :-)

Τώρα έκανα απεγκατάσταση τους οδηγούς της nvidia κ έσβησα ότι υπήρχε στην registry. Λέτε να ξαναβάλω τα windows για ασφάλεια? Λέτε να έχουν πειραχθεί κ αυτά απο την κάρτα γραφικών?

Το λαμπάκι του σκληρού πάντως παραμένει ανοιχτο. Να ανησυχώ? Λέει τίποτα? Ο δίσκος καλός φαίνεται. Κ έναν άλλο που δοκίμασα πάλι τα ίδια. Τα καλώδια τα έχω αλλάξει, τί άλλο μπορεί να είναι?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

αααααααααααχ θα τρελαθώ. Θα μου στρίψει εντελώς. Αλλάζω την κάρτα γραφικών γιατί αυτή που είχε ήταν όντως προβληματική. Βάζω κ τις καινούριες μνήμες κ βλέπω ότι το σύστημα για όλη τη μέρα που το παίδευα ήταν σταθερό. Κ μου λέει σήμερα η κοπέλα ότι της πάγωσε η οθόνη αλλά όχι όπως παλιά που μαύριζαν τα πάντα. Το μόνο που μένει είναι όντως η μητρική. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι το λαμπάκι του δίσκου μένει συνέχεια ανοιχτό. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Έχει κουραστεί κ η κοπέλα με όλα αυτά. Λέω να αλλάξω κ την μητρική αλλά που θα βρώ με chipset 845? Έχουν αποσυρθεί αυτές οι μητρικές πιά. Τι λέτε να κάνω

?

Link to comment
Share on other sites

Πάρε μεταχειρισμένο. Δεν μας το είχες πει οτι της κάηκε το τροφοδοτικό. Από κει και πέρα όλα παίζουν. Από σκληρό μνήμη μητρική κάρτα γραφικών, τα πάντα. Τα δοκιμάζεις ένα ένα στο δικό σου. Αλλά κάνε καθαρή εγκατάσταση των Windows.

Link to comment
Share on other sites

Ναι τις έχει καεί το τροφοδοτικό. Ααααντε να μη γράψω τώρα ποιό κατάστημα είναι υπεύθυνο για την ταλαιπωρία της κοπέλας. ’ντε τώρα. Έχει πάει δεκάδες φορές τον υπολογιστή κ το μόνο που κάνανε ήταν alt+ctrl+delete. Χώρια η ταλαιπωρία, κ τα λεφτά που έχει δώσει. Λοιπόν για να τελειώνει αυτή η ιστορία θα της βάλω τον υπολογιστή μου κ εγώ θα πάρω άλλον. 3 χρόνια έχει τρελαθεί με αυτό το πράγμα. Έχε χάρη που δεν μπορεί να πεί τίποτα για το μαγαζί γιατι ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός της (φαντάσου!).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.