Jump to content

Προβλημα με Maxtor &....

blade_pan

Recommended Posts

Γεια σας παιδες...

Αφου επεστρεψα απο διακοπες λεω κατσε να δω τι κατεβαζε η DSL...

Ανοιγω τον υπολογιστη αφου για καποιο μυστηριωδη τροπο,μαλλον διακοπη ειχε σβησει,και ενω μπηκα στα win μετα απο κανα 5λεπτο,παπ μπλε οθονη...

Το μονο που συγκρατησα ηταν κατι για ntfs...

Μετα με restart απλως μετα την φορτωση στα win δεν μπαινει,κανει αυτοματα restart!

Αλλαζω δισκους με τον αλλο υπολογιστη και οταν παω να διαβασω το δισκο μου λεει κατι για error performing inpage operation(γνωριζετε κατι για αυτο?) και δεν το διαβαζει,προσπαθησα με partition magic...τπτ.

Μπορω να κανω κατι για να παρω τα αρχεια που εχει μεσα γιατι ειναι κατεβασμα 3μηνων dsl?

Αν κανω delete το partition ή format μετα μπορω να κανω επαναφορα αρχειων?

Αν ναι με ποιο προγραμμα?

Πε,γκαντεμια που με βρηκε!!!:(

Αρχική απάντηση από blade_pan

To θεμα ειναι οτι δεν εχω προσβαση στο δισκο (error performing inpage operation),απο κει και περα δε ξερω τι να κανω...

κατέβασε το kanotix live cd, και έχοντας φτιάξει ένα fat32 partition στον "καλό" δίσκο (για να μπορεί να γράψει) bootαρέ το.

στο desktop θα σου βγάλει τους δίσκους σου, πάρε ό,τι θες απ'τον "χαλασμένο" ntfs και βάλτο στο fat32.

http://kanotix.com/info/index.php

• 2 months later...

Ενω τελικα τα δεδομενα του Maxtor χαθηκαν και αντικατασταθηκε ο σκληρος με εναν και νουργιο seagate o oποιος,μαγκας,χτυπησε μπιελες σε 2 μηνες μεσα...

Τεσπα εσωσα τα δεδομενα,σχεδον τουλαχιστον αλλα εχω 3 damaged blocks (0,1%).

Ο σκληρος ειναι 80ρης!

Ειναι σημαντικος για να τον αλλαξω παλι,αν αλλαζεται ή να τον ξαναεμπιστευτω?Φοβαμαι μεν,ελπιζω δε....:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.