Jump to content

ΗΡΘΕ ΤΟ R520 !!!

overvolt

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Χθες, στις 15:16]

Αναμένονται όμως πολλά το φθινόπωρο όπως : FEAR,AOEIII,Elder Scrolls : Oblivion,Call of Duty2 και Quake 4 τα οποία είναι μερικά από αυτά.

Μόνο για το Quake 4 αξίζει να τα σκάσεις χοντρά!

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Η μονη περιπτωση που αξιζει να τα σκασεις χοντρα , ειναι να μην εχεις αλλο χομπυ εκτος απο τον υπολογιστη , να εισε βεβαια αυτονομος , και να βγαζεις ΜΟΝΟΣ σου , τα χρηματα που ξοδευεις ...

Μια φορα και εναν καιρο στα νιατα μου (14-16) ,ελεγα στον πατερα μου να μου παρει καινουργειο ποδηλατο, και ποτε δεν μου επερνε ( 150 ευρο εξοδο) , φαντασου να του ελεγα σκασε μου 600 ευρο για να παρω R520 , απλα θα με πυροβολούσε στο κεφαλι :laughing:

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 12:07]

(Συμβουλή) Μια χαρά είσαι με την Χ800ΧΤ, άσε τις 7800 και τα R520 για αργότερα.

Θα την σκεφτω σοβαρα την συμβουλη σου , μετα τις 27 Αυγουστου , εφοσον τοτε θα ανοίξη και η ΑΤΙ τα χαρτια της . :)

Μα καλα, δεν βλεπεις τις ομοιοτητες στην κατασκευη του πυρινα ?

Η μηπως νομιζες οτι η AGP και η PCI εκδοση ειναι το ιδιο , ενα και μοναδικο τσιπακι !!

Ειναι διαφορετικος ο κινητηρας για AGP η PCI , μονο μερικες βασικες προδιαγραφες μενουν ιδιες , τα τσιπακια ειναι τελειως διαφορετικα στην καθε εκδοση , και βεβαια μοναδικα σε σχεδιασμο.

Μια απορια εχω μονο , για την προθεση της ΑΤΙ να βγαλει το R520 και για Mobile , παντα σε 90μικρα κατασκευη ..

Για να το κανει αυτο σημενη, οτι εχει καταφερει καποιο θαυμα , ετσι ωστε το τσιπακι να μην εχει τρελες απαιτησεις ενεργειας .

Κατι για το οποιο η ΑΤΙ φημιζετε διαχρονικα ..

Αλλα, τi μπορει να ειναι αυτο που λιωνει την 6800ultra SLI , αλλα απο την αλλη εχει τετοιες χαμηλες απαιτισεις ενεργειας , που βγαινει και σε Mobile !!!! ?????

http://www.theinquirer.net/?article=25610

Αρχική απάντηση από overvolt

..........................Η μηπως νομιζες οτι η AGP και η PCI εκδοση ειναι το ιδιο , ενα και μοναδικο τσιπακι !! ..........

"On its way back to AGP, ATI developed the Rialto chip which allows attaching processors with native PCI Express support to the AGP bus. The new solutions for the AGP platform were officially announced on February 28 (for details see our news story called ATI Officially Releases New RADEON X850, X800 Products for AGP 8x ), and it turned out that the Rialto chip would be used only with the 0.11-micron R430 processor (RADEON X800) which was a replacement of the R423. For more advanced AGP solutions (RADEON X850) ATI had developed a new graphics processor R481 with native support of the AGP interface. This chip, like the R480, is manufactured on 0.11 tech process with low-k dielectrics which allows it to work at frequencies up to 540MHz."

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/powercolor-x850xt.html

Οπως βλεπεις υπαρχει η δυνατοτητα για bridge σε agp οποτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο μεχρι να δουμε τα τελικα προιοντα.

Μια απορια εχω μονο , για την προθεση της ΑΤΙ να βγαλει το R520 και για Mobile , παντα σε 90μικρα κατασκευη ..

Για να το κανει αυτο σημενη, οτι εχει καταφερει καποιο θαυμα , ετσι ωστε το τσιπακι να μην εχει τρελες απαιτησεις ενεργειας .

Κατι για το οποιο η ΑΤΙ φημιζετε διαχρονικα .. .............

Δεν ειναι απαραιτητο αυτο, μπορει ανετα να κοψει μερικα pipelines και να ριξει συχνοτητα στο mobile. Μην ξεχνας τι συνεβει στην INTEL με τα 90nm οπου μεχρι καποια συχνοτητα η καταλωση ηταν ΟΚ και μετα απο καποιο σημειο το leakage ηταν τεραστιο και εχει τα προβληματα που βλεπουμε.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 18:47]

Δεν ειναι απαραιτητο αυτο, μπορει ανετα να κοψει μερικα pipelines και να ριξει συχνοτητα στο mobile. Μην ξεχνας τι συνεβει στην INTEL με τα 90nm οπου μεχρι καποια συχνοτητα η καταλωση ηταν ΟΚ και μετα απο καποιο σημειο το leakage ηταν τεραστιο και εχει τα προβληματα που βλεπουμε.

Εεεεε ειπαμε αλλα οχι και ετσι :)

Αμα ειναι να παρει η ΑΤΙ το μαχαιρι, τοτε παρτε καμια 9800ΧΤ με 180 ευρω , και ξεχαστε τις σουπερ φορμουλες :D

Εεεεε ειπαμε αλλα οχι και ετσι :)

Αμα ειναι να παρει η ΑΤΙ το μαχαιρι, τοτε παρτε καμια 9800ΧΤ με 180 ευρω , και ξεχαστε τις σουπερ φορμουλες :D

Την 9700 mobile την ειχε πετσοκοψει γιατι να μην το ξανακανει.

Την 9700 mobile την ειχε πετσοκοψει γιατι να μην το ξανακανει.

Δεν μας τα λες καλα μαστορα , το Μοbile εχει ονομα και μοντελο .

Καμια εταιρεια mobile ,δεν εχει στο μυαλο τις να χαντακωθει ενα ολοκληρω μηχανημα απο την καρτα γραφικων.

Τελος παντων , εγω τα mobile δεν τα παω ( εχω μεγαλα δαχτυλα ) :D , και ετσι δεν εχω ιδιαιτερη πειρα ,για να συνεχησω αυτην την κουβεντα.

"On its way back to AGP, ATI developed the Rialto chip which allows attaching processors with native PCI Express support to the AGP bus.

Αυτο ειναι ενα κολπακι για να περιοριστη το κοστος κατασκευης στους ΟΕΜ .

Οπως και να εχει με Rialto η οχι , η καρτα σιγουρα θα ειναι θανατος .

Βεβαια, εαν εχω επιλογη , θα παρω λυση χωρις Rialto .

Εξω οι μεσαζοντες !! ;)

Δεν με πιανεις overvolt, εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι

1ον δεν ξερουμε τιποτα για το R520 αυτη την στιγμη, μπορει να ειναι η super καρτα μπορει να ειναι απλα μια καλη καρτα και

2ον αμφιβαλλω αν δουμε agp καρτες αμεσα.

Μην παρασυρεσαι απο φημες τοσο ευκολα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.