firefox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 έχω ένα A64 3000+ και μνήμες Adata "βιτεστα" pc4000. ενδιαφέρομαι να βρεθεί κάποιος με DFI LANPARTY UT NF4 Ultra-D για να τεστάρουμε ποσο ψιλά μπορεί να πάει cpu και μνήμες σε 1:1 η 5:4.(σκοπός ίσος να παο σε DFI η και Sapphire αν τα κομμάτια μου ανεβούν εγγυημενα). Περιοχές που με βολεύουν είναι ηλιούπολη, βύρωνας και παγκράτι. αν έχει κανεις ενδιαφέρω στείλετε μου pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 22, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 εαν σε βολευουν τα σεπολια στειλε μου πμ. (μπορουμε να δοκιμασουμε και υδροψυξη στον επεξεργαστακο σου αν θες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Αύγουστος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 ρε παιδια εσεις ειστε που κανατε overclocking με χρηση ξηρου παγου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Αύγουστος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2005 Πολλα παιδια απο το φορουμ εχουν χρησιμοποιησει ξηρο παγο.. Ακομα και υγρο αζωτο.. Δες στη κατηγορια extreme cooling.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Αύγουστος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 γιατι εβλεπα στο pc world δυο ατομα που το εκαναν και ενας ηταν news poster στο the lab Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2005 Αρχική απάντηση από crazyantonis γιατι εβλεπα στο pc world δυο ατομα που το εκαναν και ενας ηταν news poster στο the lab Αυτοί οι 2? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17399 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Αύγουστος 31, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 ναι!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 31, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από crazyantonis ναι!!!!!!!!! Δες γενικά στο extreamcooling και θα βρείς και με άζοτο(ln2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 31, 2005 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Αυτοί οι 2? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17399 μη δίνεις μούφα link εσύ, αυτό εννοεί προφανώς: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16843&highlight=dothan+%EE%E7%F1%FC+%F0%DC%E3%EF :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 31, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris μη δίνεις μούφα link εσύ, αυτό εννοεί προφανώς: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16843&highlight=dothan+%EE%E7%F1%FC+%F0%DC%E3%EF :hehe: Σε κλονοποίησαν ή είχες και βοήθεια στο εγχείρημα σου? Πότε έγινες newsposter? Ποιες οι σχέσεις σου με το pcworld? :P Αρχική απάντηση από crazyantonis γιατι εβλεπα στο pc world δυο ατομα που το εκαναν και ενας ηταν news poster στο the lab Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 31, 2005 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT Σε κλονοποίησαν ή είχες και βοήθεια στο εγχείρημα σου? Πότε έγινες newsposter? Ποιες οι σχέσεις σου με το pcworld? :P 1) όχι ήμουνα μόνος μου. 2) μπορώ κι εγώ να βάλω ne3z. 3) έχω αγοράσει το 1ο τεύχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2005 Αν παίζει και φώτο του Βασίλη, θα το πάρω και θα μου το υπογράψει και με αφιέρωση βεβαίως βεβαίως Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 1, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Αν παίζει και φώτο του Βασίλη, θα το πάρω και θα μου το υπογράψει και με αφιέρωση βεβαίως βεβαίως Ρε μαμωτο δεν εχει την γλυκια μου φατσουλα......κλαψ κλαψ..... αμα θες ομως να σου φερω ενα προφιτερολ με αφιερωση στην αποδειξη του..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimcar Σεπτέμβριος 1, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2005 αντε άντε, τον επόμενο μήνα θα βάλουμε και τη φάτσα σου με αυτά που μου είπες στο τηλ!!! χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.