---Zapotek-- Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2005 Γεια σας παίδες. Έκανα ένα mod σε ένα παλιό κουτί για να ομορφύνει λίγο, 5 χρονών κουτί λέμε τώρα, μόνο που έκοβα πρώτη φορά με τροχό και με άθλιο δίσκο, δικαιολογίες τώρα , και σαν αποτέλεσμα το έκοψα ψιλό χάλια. Και σκέφτηκα στο παράθυρο εκεί που το έκοψα να το περάσω με UV sensitive ταινία μπας και κρύψω τα ψεγάδια. Τι λέτε θα βγει τπτ καλό ή να το παρατήσω έτσι και να του χώσω το πλεξι? Και σκέφτηκα να πάρω UV sensitive sprey και να βάψω το εσωτερικό του. Τα φατνία, το πάνελ που συγκρατεί την mobo κτλ... Τι λέτε αξίζει?
DarkSaga Αύγουστος 21, 2005 #2 Αύγουστος 21, 2005 αν τα όρια δεν είναι καθαρά μη τατονίσεις με uv πήγαινε και πάρε απο μαγαζί που τοποθετεί παρμπριζ(καλά το πα?) αυτοκινήτων τσιμούχα σε ότι χρώμα διάσταση σε βολεύει κρύβει πολύ καλά τις ατέλειες.το uv είναι λίγο περιέργο φρόντισε να ταιριάζει με τα μέσα mobo κλπ
---Zapotek-- Αύγουστος 21, 2005 Author #3 Αύγουστος 21, 2005 Για το παρμπρίζ ο Σωτήρης ξέρει που είναι του Γαλλικού. (btw το επιβεβαιώνει και το OpenOffice ) Τώρα τι είναι η τσιμούχα? Ή ταινία όμως θα κάνει την επιφάνεια να φαίνεται λεία και θα ομορφύνει το κουτί όταν θα είναι ανοιχτή η uv λάμπα. Επειδή το κουτί το έβαψα μαύρο οι λάμπες τα καλώδια κτλ θα είναι πράσινα για να κάνει αντίθεση, και μάλλον η ταινία θα ταιριάζει όπως και το βάψιμο του εσωτερικού του με πράσινο uv σπρευ.
trendy Αύγουστος 21, 2005 #4 Αύγουστος 21, 2005 Σε τζαμάδικο γενικότερα πήγαινε, όχι απαραίτητα αυτοκινήτων. Τσιμούχα είναι το λάστιχο περιμετρικά του τζαμιού που το πλαισιώνει προτού εφαρμοστεί στο πλαϊνό.
overvolt Αύγουστος 21, 2005 #5 Αύγουστος 21, 2005 Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 17:11] Σε τζαμάδικο γενικότερα πήγαινε, όχι απαραίτητα αυτοκινήτων. Τσιμούχα είναι το λάστιχο περιμετρικά του τζαμιού που το πλαισιώνει προτού εφαρμοστεί στο πλαϊνό. Δεν υπαρχει Τσιμούχα διαθεσιμη στα Τζαμαδικα , πηγα και εγω και εψαχνα , ακομα και στα μπαμπριζ αυτοκινητων , ΚΑΙ ολοι μου εκαναν τον ΚΙΝΕΖΟ .. :whistling
2cpu Αύγουστος 21, 2005 #6 Αύγουστος 21, 2005 εχουν αλλα δεν θελουν να δινουν.απλα στα τζαμαδικα ειναι διαφορετικες απο οτι στα αυτοκινητα+τα τζαμια των αυτοκινητων (τα γνησια αλλα και τα τελευταια ιμιτασιον) εχουν την τσιμουχα πανω στη συσκευασια του καινουργιου τζαμιου + οταν αλλαζουν τζαμι καταστρεφεται η παλια δεν μπορουν να την ξαναβαλουν.να σε δωσουν την παλια συνηθως η την πετανε η και να στην δωσουν δεν σε κανει γιατι ειναι καταστραμενη. οι τζαμτζηδες απο την αλλη (αυτοι που περνανε τζαμαριες) εχουν αρκετα ρεταλια απλα πρεπει να βρεις αυτη με το σωστο κουμπωμα .οσο θυμαμαι σχεδον ολες ειναι ιδιες. ρωτησε παντως σε αυτους τους δυο κατι θα βρεις.αλλιως πανε σε μαγαζι με υλικα συναρμολογησης αυτοκινητων πες τους τι θες. θα σε δειξουν πιστευω αυτο που ψαχνεις.
sotiris Αύγουστος 21, 2005 #7 Αύγουστος 21, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Δεν υπαρχει Τσιμούχα διαθεσιμη στα Τζαμαδικα , πηγα και εγω και εψαχνα , ακομα και στα μπαμπριζ αυτοκινητων , ΚΑΙ ολοι μου εκαναν τον ΚΙΝΕΖΟ .. :whistling και τα παρμπρίζ πώς τα βάζουνε?
---Zapotek-- Αύγουστος 21, 2005 Author #8 Αύγουστος 21, 2005 Μπράβο ρε παίδες αυτό χρειάζομαι! Έχω ένα συνεργείο ακριβός δίπλα μου και είναι και νονός της αδερφός μου αυτός . Αλλιώς πάω για ταινία, btw και ένα ασημί μεταλλικό frame που παίζει το ρόλο τις τσιμουχας ξέρετε τι είναι? Πολύ γούσταρα ένα τέτοιο ... Πολλά ευχαριστώ παιδιά!!! Και μόλις τελειώσω το κουτί & βρω ψηφιακή θα ανεβάσω φωτογραφίες να το δείτε .
Κοπρίτης Αύγουστος 21, 2005 #9 Αύγουστος 21, 2005 φιλε μου εαν το φαρδος της ταλαιπωρημενης περιοχης (περιμετρικα του παραθυρου που εκοψες δλδ) δεν υπερβαινει τα 7χιλ τοτε η καλυτερη λυση ειναι οντως τσιμουχα παρμπριζ στη Φρατζη στο Ν.Κοσμο θα βρεις.. εναλλακτικα σε μικρομαγαζα με ειδη για μηχανακια (κυριως για παπια κτλ) μπορεις να βρεις το διακοσμητικο σειριτι που εβαζαν παλια στις ποδιες των στρογγυλοφαναρων ειναι λιγο πιο φαρδια και θα καλυψει μεχρι και ενα ποντο περιμετρικα της γραμμης κοπη σου και βγαινει και σε νικελ υπαρχει βεβαια και ο δυσκολος τροπος να ισιωσεις δλδ την γραμμη κοπης σου με ενα dremel και γυαλοχαρτο, να τριψεις και να στοκαρεις οτι γρατζουνιες εχουν γινει γυρω απο αυτην και στο τελος να το βαψεις ολο το πλαινο ωστε να ξαναγινει σαν καινουριο οσο για το βαψιμο του εσωτερικου με UV... Θα σου προτεινα να το αφησεις καλυτερα.... εκτος και εαν εισαι διατεθιμενος να κανεις σοβαρη δουλεια... δλδ γδυσιμο >λυσιμο> τριψιμο> ασταρωμα ασπρο > βαψιμο UV> βερνικι φινιρισματος> οτιδηποτε λιγοτερο ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ και ακομα και εαν πιασει προσωρινα μετα απο παρα πολλα χερια, θα ξεφτιζει για πλακα... (τα uv sprays δεν διακρινονται για την αντοχη τους...αλλα ουτε και για την καλυπτικοτητα τους) και συμπληρωματικα, εαν το βαψεις ολο μεσα με uv χρωμα και το φωτισεις και με uv lights φοβαμαι οτι το αποτελεσμα θα ειναι υπερβολικο... σαν γιγαντια hitech πυγολαμπιδα θα μοιαζει) αλλα αυτη ειναι απλα η γνωμη μου.... εφοσον εχεις ορεξη παντως , πειραματισου και μην ξεχασεις να ποσταρεις και καμια φωτο να βλεπουμε προοδο... καλη επιτυχια
---Zapotek-- Αύγουστος 21, 2005 Author #10 Αύγουστος 21, 2005 Το κουτί είναι λυμένο ηδη. Τα πλαινα τα έτριψα, τα αστάρωσα, τα έβαψα και τα βερνίκωσα. Και φυσικά έκανα τις απαραίτητες τρύπες για τα fanακια. Τώρα η ίδια διαδικασία άλλη μια φορά δεν με χαλάει, αν και θα βάψω με uv μόνο τα φατνία και το panel της mobo γιατί μάλλον έχεις δίκιο, μην το παρακάνω κιόλας . Όσο για photos μάλλον θα αρχίσω με το κινητό της αδερφής μου και ποιο μετά θα δανειστώ digital από κάπου. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
trendy Αύγουστος 21, 2005 #11 Αύγουστος 21, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Δεν υπαρχει Τσιμούχα διαθεσιμη στα Τζαμαδικα , πηγα και εγω και εψαχνα , ακομα και στα μπαμπριζ αυτοκινητων , ΚΑΙ ολοι μου εκαναν τον ΚΙΝΕΖΟ .. :whistling Εγώ σε τζαμάδικο που πήγα να μου κόψουν ένα κομμάτι πλέξυ είχαν τσιμούχες με το κιλό. Βέβαια είμαι στο Ηράκλειο και δεν ξέρω τι παίζεται στο Βόλο αλλά ακούγεται κουφό.
---Zapotek-- Αύγουστος 21, 2005 Author #12 Αύγουστος 21, 2005 Παρε κοσμεεεε! Ειναι απο GX 25 οποτε καταλαβενετε. Ταβανι μερια
---Zapotek-- Αύγουστος 21, 2005 Author #13 Αύγουστος 21, 2005 Ταβανι μερια με τους CoolerMaster να φυσανε και να φεγκουν
---Zapotek-- Αύγουστος 21, 2005 Author #15 Αύγουστος 21, 2005 Το δεξι πλαινο, καλα οπως το βλεπει κανεις...
---Zapotek-- Αύγουστος 21, 2005 Author #18 Αύγουστος 21, 2005 Τα εντοσθια του... [Ναι ναι, εχω βαλει τον led fan να φυσαει πανω απο τον cpu fan... :P:P ]
---Zapotek-- Αύγουστος 21, 2005 Author #19 Αύγουστος 21, 2005 To ιδιο αλλα χωρις τις cold cathod on...
---Zapotek-- Αύγουστος 21, 2005 Author #20 Αύγουστος 21, 2005 Παλι το ταβανι να φεγγοβολα, αλλα με περισσοτερο φως στο δοματιο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.