overvolt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2005 ATI Celebrates Twenty Years Anniversary :clap: The worlds largest supplier of graphics processors, ATI Technologies, is celebrating its twenty year anniversary. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20050819234734.html Αντε βρε να τα χιλιασεις ... Βγαλε μονο καμια R520 σε AGP , ΝΑ σε χαρω Κατι ακουσα για 24 pipelines ... Α ααα και μην κανει πανω απο 450 ευρω .. Αντε Μπράβο ... :giveup: http://www.addict3d.org/index.php?page=viewarticle&type=news&ID=7409 :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Αύγουστος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt [Σήμερα, στις 19:03] ATI Celebrates Twenty Years Anniversary :clap: Βγαλε μονο καμια R520 σε AGP , ΝΑ σε χαρω Κατι ακουσα για 24 pipelines ... Α ααα και μην κανει πανω απο 450 ευρω .. Αντε Μπράβο ... :giveup: R520 σε AGP να δεις φετος στα μαγαζια χλωμο Εδω οι PCI Εχpress εκδοσεις θα βγουν μετα τον Οκτωμβρη οπου ειναι και ο βασικος στοχος της ΑΤΙ και κατω τον 450 Eυρω Παρα πολλα θες...και δυσκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Αύγουστος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 Χρόνια πολλά ΑΤΙ:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 Παοκ ολε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 Χρονια πολλα ΑΤΙ να τα εκατοστησεις γλυκια μου και οτι επιθυμεις.. Σε ευχαριστω πολυ για την πανεμορφη και υπεροχη 9800 προ που χωρις ιχνος κερδους απλοχερα μου χαρισες...και παλι χρονια πολλα μωρακι μου.. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ.... υγ:Ατι μου σου αφιερωνω το τραγουδι του ΛΑΠΑ:κανω ερωτα μαζι σου με τηλεπαθεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 Χρονια πολλα σε ολα τα ΑΤΙμουλικα ερωτευμενα πιτσουνακια του Λαμπη... να τις χαιρεστε... μονο προσοχη στα σοροπια μη μουσκεψει κανα pcb και μεινετε χηροι :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Αύγουστος 21, 2005 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 τωρα που βγηκες για τα καλα απο την εφηβεια δε θα σε συγχωρουμε το ιδιο ευκολαΚατοχρονη παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Αύγουστος 21, 2005 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 happy b day.. καιρος να μας κανεις κανα δωρο ΑΤΙ ... καμια καρτουλα δεν με χαλαει.. ξερεις το εμαιλ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Αύγουστος 21, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 :clap: Μαστορααααά δωσε και μενα μια !!! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Αύγουστος 22, 2005 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt :clap: Μαστορααααά δωσε και μενα μια !!! :clap: ati ή ΛΥΡΑ χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Αύγουστος 22, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Το μαυρο περιγραμα στην φωτο ειναι ενα σφουγκαρι , απο πισω του ειναι το εργαλειο ετοιμο για δραση !! Εχω αρχιση ηδη να παραλειρω απο χαρα , και να παριστανω τον Crazy Frog :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.