totally_wired Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2005 Εγώ είχα το dsl in a box. Τελείωσε όμως χτες. Όμως η γραμμή είναι ακόμα Dsl και έτσι μου έδωσε ένας φίλος που είναι διακοπές το accound του να μπω για όσες μέρες έχω ακόμα γραμμή dsl μέχρι να γυρίσει... Αυτός έχει 6μήνη συνδρομή.Αυτό που διαπιστώνω (και όχι δεν είναι ιδέα μου σύμφωνα με το netlimiter) είναι ότι πάει τουλάχιστο 5kb/s πιο γρήγορα από το dsl in a box.Έχει παρατηρίσει κανείς αυτό το φαινόμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Αύγουστος 24, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Κι εγω ειχα Dsl in a box που μετα συνεχιστικε απο απλη συνδρομη αλλα δε παρατηρησα καμια σταθερη διαφορα στις ταχυτητες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 24, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Σε λιγες μερες δεν θα εχεις internet...Θα κανει η forthnet την γραμμη απλη παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Αύγουστος 24, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Το ξέρω... Αλλα θα έχω και εξεταστική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Αύγουστος 24, 2005 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 me too...... Παω σε vivodi 512...περιπου ιδια χρηματα!σκεψου το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.