KOSTAS4_XT Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2005 altec lanshing vs3151creative inspire T5900Τί λέτε?...Η Altec τελικά μου φένεται αρκετά σοβαρή εταιρία.Είναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που έχω δει να δίνει τα ακριβή χαρακτηριστικά των ηχείων τους.Τώρα θα ήθελα την άποψη σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Αύγουστος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2005 το 5900 ξερω οτι ειναι απο τα καλυτερα σετ ηχειων παντως!σε ενδιαφερει πολυ το οτι είναι η μοναδικη που έχεις δει να δίνει τα ακριβή χαρακτηριστικά των ηχείων τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 η altec lansing γενικά είναι πολύ καλή εταιρία. στη συγκεκριμένη περίπτωση, και τα 2 έχουν αναλογικό input και τα creative βγάζουν περισσότερα watt, οπότε μάλλον είναι προτιμότερα. Τώρα για ποιότητα ήχου δεν ξέρω, δεν πιστεύω να έχουν μεγάλες διαφορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.