SSJ5 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2005 Έχω μια mobo περίπου 8 ετών, δεν θυμάμαι μάρκα, πάντως πάνω γράφει με άσπρα γράμματα J-TX98 R2. Στο net σίγουρα δεν υπάρχουν τπτ guides για κάποιο mod οπότε μάλλον θα κάνω κάτι μόνος μου. Μπορείτε να μου πείτε τι να κοιτάξω;
Qlim4X Αύγουστος 19, 2005 #2 Αύγουστος 19, 2005 βασικα τη μοντ θες να κανεις και για τι πραγμα το θες????
SSJ5 Αύγουστος 19, 2005 Author #3 Αύγουστος 19, 2005 Δεν ξέρω ακόμα. Μάλλον το vcore να ανεβάσω λίγο και το vdimm
Qlim4X Αύγουστος 19, 2005 #4 Αύγουστος 19, 2005 για να τα κενεις ολα αυτα θα πρεπει να εχεις πολλες γνοσεις πανο στη μητρικητο βασικοτερο ειναι να μπορεις να διαβασεις το τυπομενο πανο στην μητρικηαλλα το θεμα ειναι οτι οι μητρικες εχουν πολλα layers και ειναι δυσκολες οι επενβασειςρωτα καλητερα τον hipro μπας και σε βοηθισει σε ολη την κατασταση
giorgos_cupra Αύγουστος 19, 2005 #6 Αύγουστος 19, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr για να τα κενεις ολα αυτα θα πρεπει να εχεις πολλες γνοσεις πανο στη μητρικητο βασικοτερο ειναι να μπορεις να διαβασεις το τυπομενο πανο στην μητρικηαλλα το θεμα ειναι οτι οι μητρικες εχουν πολλα layers και ειναι δυσκολες οι επενβασειςρωτα καλητερα τον hipro μπας και σε βοηθισει σε ολη την κατασταση Αρχική απάντηση από SSJ5 Που μπορώ να βρω τυπωμένα από μητρικές; Aυτο που εννοει ο alex ειναι να διαβασεις το τυπωμενο πανω στη μητρικη σου δηλαδη το κυκλωμα που ειναι πανω στη μητρικη,αλλα οπως ειπε και ο alex οι μητρικες εχουν 7 ή και παραπανω στρωματα....
sotiris Αύγουστος 19, 2005 #7 Αύγουστος 19, 2005 σε τόσο παλιά μητρική δεν ξέρω αν θα πετύχεις τίποτα. βέβαια για δοκιμές καλή είναι, αλλά έχεις γνώσεις ηλεκτρονικών? άλλο το να αντιγράφεις ένα mod που έχει σκεφτεί κάποιος, και άλλο να το "βρεις" μόνος σου. γενικά το να αποκωδικοποιήσεις μια μητρική πλακέτα με το "μάτι" μάλλον είναι mission impossible, με τόσα layer αποκλείεται να βγάλεις άκρη. αυτό που μπορείς ίσως να κάνεις είναι να δεις τι κάνουν τα διάφορα ολοκληρωμένα και να προσπαθήσεις να επέμβεις σε κάποια από αυτά. και πάλι όμως πρέπει να έχεις 1 στόχο, δηλαδή ΤΙ θες να κάνεις πάνω στη mobo. π.χ. να αυξήσεις κάποιο Voltage, οκ, πρέπει να σκεφτείς και ποιο. σχεδιαγράμματα από mobo δεν νομίζω να μπορείς να βρεις, ούτως ή άλλως η κάθε εταιρία σχεδιάζει με προγράμματα, όχι "στο χέρι", και δε νομίζω να διαρρέουν τόσο εύκολα, δεν το χω ψάξει όμως θεωρώ ότι οι pc mobo είναι αρκετά δύσκολες για να μάθεις ηλεκτρονική αν δεν ξέρεις. καλύτερα να ξεκινήσεις από κάτι πιο απλό
SSJ5 Αύγουστος 20, 2005 Author #8 Αύγουστος 20, 2005 Απο ηλεκτρονική ξέρω τα βασικά... Πάντως έχω βρει τα voltage regulators της mobo οπότε εκεί γύρω θα γίνει η δουλεία...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.