Jump to content



Σπουδές πληροφορικής


SSJ5

Recommended Posts

Δηλαδή τρέντυ εγώ κατά την διάρκεια τον σπουδών μου έκανα μαθηματικά θα πάω να κάνω μαθηματικά? Όχι γιατι τα μαθηματικά είναι εργαλείο. Όπως εργαλείο είναι και ο προγραμματισμός για τον ηλεκτρολογο. Εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο μιας και νομίζω πως τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου αλλά θα σου πω τούτο.

Για να είμαι εδώ θα πει πως μου αρέσουν οι υπολογιστές. Όμως ενώ είχα την δυνατότητα όταν έδωσα εξετάσεις να περάσω σε πολυτεχνικές σχολές ή και σε πανεπιστημιακές που έχουν σχέση με υπολογιστές απλά δεν το έκανα γιατί ήθελα να συνεχίσω να μου αρέσουν οι υπολογιστές και να ασχολούμε όπως εγώ θέλω με το αντικείμενο και όχι να ρουτινιάσω μέσα από αυτούς. Φυσικά αυτό είναι η προσωπική μου άποψη στο θέμα και ο τρόπος που βλέπω τα pc και γενικά τους υπολογιστές.

Και μια γενική δήλωση ΙΜΟ θεωρώ από τις καλύτερες σχολές για υπολογιστές στην ελλάδα αυτή του αρίστου87 δηλαδή στο ΤΕΙ πειραια, Ηλεκτρονικών Υπολογιστήκων Συστημάτων. Την οποία έχει βγάλει και η αδερφή μου

  • Replies 118
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DarkSaga

εχεις γραψει compiler απο το μηδέν για κάποια γλώσσα?

αν είχες γράψει θα απάνταγες ;)

Και εαν το εχεις κανεις κερδιζεις τιποτα?Αυτοματα γινεσαι μεγας προγραμματιστης?Τσπ ειμαι της γνωμης οτι στην ελλαδα ο καθαροαιμος προγραμματιστης δεν θα βρει δουλεια ευκολα , θα ηταν προτιμοτερο να φυγει στο εξωτερικο.

Αρχική απάντηση από DarkSaga

τίποτα δε γίνεσαι με έναν compiler απλά αν η σχολή απαιτεί και αυτό

και ο άλλος σου λέει πως ξέρεις απο κυκλώματα και να μην ασχολείσσαι με προγραμματισμό

είναι απλά οφ-σαιτ so simple

με τι λύση του έξω συμφωνω μερικώς

για μετα-πτυχιακό επίπεδο ναι

για προ όχι

αν και όλα είναι υποκειμενικά...

conne να έχεις να κάνεις μια καλή αρχή,μετά θα φανεί τι έκανες και πόσους καφέδες έπινες

η ελεύθερη αγορά είναι αμίληκτη.

νομίζω?

Mωρε η αγορα ειναι το θεμα , οι θεσεις για προγραμματιστες , και οχι οι θεσεις που απαιτουν ο αλλος να ξερει τα παντα ειναι μετρημενες στα χερια και δυσκολα τις πιανεις .Εαν οντως θες και να ασχοληθεις αλλα να εξελιχθεις σαν προγραμματιστης μαλλον το εξωτερικο ειναι καλυτερα απο οτι η ελλαδα.

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 09:41]

Trendy νομίαω πως έχει σχέση τι σχολή τελείωσες με το τι ξέρεις

η σχολη μου υπερακλύπτει σε σύνολο μαθημάτος και γνωστικ΄βν αντικειμένων τη σχολή σου

και ας σε χαλάει αυτό.

σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να ξέρεις περισσότερα

δεν αντιλέγω.

Έκανες σύγκριση μεταξύ των 2 οδηγών σπουδών και το λες αυτό;

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 09:41]

τα μαθηματικά κάνουν την διαφορά αλλιώς θα υπογράφανε όλοι μελέτες.

για να υπάρχει διαχωρισμός κάποιος λόγος θα υπάρχει συμφωνείς σε αυτό?

η το βρίσκεις παρωχημένο?

Ίσως παλιότερα να υπήρχε όντως διαφορά. Αυτό που βλέπω όμως τώρα είναι ότι όλες οι σχολές, με λίγες εξαιρέσεις κάτι πληροφορικές στη Θεσσαλονίκη και στον Πειραιά που κάνουν οικονομικά και management, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώση πάνω στους υπολογιστές.

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 09:41]

το οτι εγώ κάνω 9 3ξάμηνα θεωρείς και ενα εξάμηνο διπλωματική ενώ στο ΤΕΙ μέχρι πολύ πρόσφατα είχατε 5 εξάμηνα θεωρίες και μια πτυχιακή κατα πολύ μικρότερη σε έκταση μετράει?

Είμαι στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 09:41]

κατα κανόνα το υλικό που μπαίνει στα πολυετεχνεία είναι καλύτερο απο το υλικό των ΑΕΙ και αυτό καλύτερο απο το υλικό τον ΤΕΙ....

Χαίρω πολύ. Αν και υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων με πολύ καλή γνώση των υπολογιστών που δεν είναι διαβαστεροί ή είναι άτυχοι και τελικά μπαίνουν σε ένα ΤΕΙ χωρίς αυτό να τους εμποδίζει να εξελιχθούν.

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 09:41]

επίσης να σου δώσω τον οδηγό σπουδών του τμήματος μου

ζητάει 173 διδακτικές μονάδες για απόκτηση πτυχίου.

δήλωσε όπως θες και όσα θες απο τα επιλογής υποχρεωτικά!

όσο και να χτυπιέσαι δε μπορείς να αποφύγεις κανέναν τομέα καταπιάνεσαι με όλα!

Και μένα έτσι είναι, έχεις 158 μονάδες να συμπληρώσεις και δεν μπορούν να μετρήσουν παραπάνω από 3 μαθήματα από 1 κατεύθυνση, κατά συνέπεια θα πάρεις μαθήματα από 3 τουλάχιστον κατευθύνσεις.

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 09:41]

πολλά ποστ παραπάνω είπα κάτι πολύ σημαντικό,

αν κάποιος είχε τελειώσει 2 σχολές θα μπορούσε να κρίνει ποια είναι καλύτερη η δυσκολότερη

μπορεί και ο μαθητής που συγκέντρωσε 13 στις πανελλήνιες να ζορίζεται το ίδιο πολύ η και περισσότερο με το τμήμα του απο μένα που έγραψα κάποτε παραπάνω και πέρασα όπου πέρασα

οπότε καθένας θεωρεί μεγαλύτερο το δικό του "βουνο"

επιπροσθέτως σου φουσκώνουν και τα μυαλά μαλ.ακες καθηγητές "Το τμήμα μας"

¨εσείς οι έτσι" κλπ κλπ

Και πάλι άδικο θα ήταν γιατί τελειώνοντας τη δεύτερη φορά θα είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα αφού θα τα έχεις κάνει ήδη μια φορά.

Οι καθηγητές εδώ δε φουσκώνουν τα μυαλά στον οποιοδήποτε. Όταν όμως είναι λίγοι οι φοιτητές σε μία κατεύθυνση και γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους και υπάρχει μια καλή σχέση, ε τότε ακόμα και ο καθηγητής ξέρει τι ξέρεις και σου λέει ό,τι λέει.

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 09:41]

τώρα το "εκτός απο μηχανικοι..."

άτοπο εντελλώς γιατί δεν είστε καν μηχανικοί ΄ετσι?

Θα σου απαντήσω αν μου απαντήσεις πρώτα τι παραπάνω ξέρει ο πολυτεχνίτης δικτυάς από μένα που τον καθιστά μηχανικό.

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 10:19]

Δηλαδή τρέντυ εγώ κατά την διάρκεια τον σπουδών μου έκανα μαθηματικά θα πάω να κάνω μαθηματικά? Όχι γιατι τα μαθηματικά είναι εργαλείο. Όπως εργαλείο είναι και ο προγραμματισμός για τον ηλεκτρολογο.

Κι εγώ έκανα μαθηματικά, 6 μαθήματα. Το πρόβλημα είναι ότι και να θέλω πχ να πάω να διδάξω μαθηματικά σε ένα σχολείο δε θα με αφήσουν. Ο ΗΜΜΗΥ μπορεί να πάρει κατεύθυνση λογισμικού και να είναι αυτό το αντικείμενο της δουλειάς του. Και το να ξέρεις να προγραμματίζεις είναι βάση για πολλά πράγματα στον τομέα, όχι απλώς για να φτιάχνεις ωραία και γρήγορα προγράμματα.

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 10:19]

Εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο μιας και νομίζω πως τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου αλλά θα σου πω τούτο.

Για να είμαι εδώ θα πει πως μου αρέσουν οι υπολογιστές. Όμως ενώ είχα την δυνατότητα όταν έδωσα εξετάσεις να περάσω σε πολυτεχνικές σχολές ή και σε πανεπιστημιακές που έχουν σχέση με υπολογιστές απλά δεν το έκανα γιατί ήθελα να συνεχίσω να μου αρέσουν οι υπολογιστές και να ασχολούμε όπως εγώ θέλω με το αντικείμενο και όχι να ρουτινιάσω μέσα από αυτούς. Φυσικά αυτό είναι η προσωπική μου άποψη στο θέμα και ο τρόπος που βλέπω τα pc και γενικά τους υπολογιστές.

Έχω συναντήσει και άλλους που λένε το ίδιο πράγμα. Το θέμα είναι ότι αυτοί έπαιρναν και μαθήματα από εμάς. Εσύ όταν λες ότι θέλεις να ασχολείσαι όπως θέλεις εσύ, με τι εννοείς να ασχολείσαι; Γιατί είναι διαφορετική η ενασχόληση "φτιάχνω μια σελίδα στο web" με όλα αυτά που κάνουν σε μία σχολή. Που στην τελική κάποιος που τελειώνει μια σχολή θα πρέπει να είναι σε θέση να προχωρήσει την έρευνα στον κλάδο ένα σκαλοπάτι παραπάνω, όχι απλώς να μένει στάσιμος σε αυτά που υπάρχουν.

Τέλος δεν πιστεύω ότι ρουτινιάζεις άμα σου αρέσει κάτι και ασχολείσαι μαζί του. Αυτό το παθαίνουν όσοι μπαίνουν σε σχολές υπολογιστών επειδή "αυτό είναι το μέλλον", "εδώ έχει λεφτά" κλπ... Αυτά από προσωπική εμπειρία.

:OT: Και για να ολοκληρώσω το πρόβλημα με την πληροφορική είναι ότι όλοι τη βλέπουν σαν ένα ωραίο χόμπι (που όντως μπορεί να είναι) που θα τους δώσει τα λεφτά που δεν τους δίνει η κανονική τους δουλειά. Και όλο αυτό γίνεται γιατί δεν είναι αποσαφηνισμένα τα εργασιακά δικαιώματα των πληροφορικάριων στην Ελλάδα. Έτσι ο εργοδότης μπορεί να προτιμήσει κάποιον πχ. μαθηματικό που έκανε λίγο προγραμματισμό για να του γράφει κώδικα, επειδή θα το κάνει πιο φτηνά από τον πληροφορικάριο. Αν ήταν σαφές ποιος θα δουλεύει σε έργα πληροφορικής, η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική τώρα. :OT:

Αυτό μου ήρθε γιατί πλέον ο καθένας με χαρακτηριστική ευκολία παίρνει τη δουλειά ενός πληροφορικάριου, από τη διδασκαλία σε σχολεία μέχρι στο γράψιμο κώδικα.

Ο πολυτεχνίτης δικτυάς δεν ξέρει μόνο δίκτυα. Ξέρει και άλλα πράγματα που μπορούν να τον κάνουν να σκεφτεί γενικά και να δώσει την καλύτερη λύση σε ένα πρόβλημα. Δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιήσει την βασική γνώση για να σου δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γιαυτό και ονομάζεται μηχανικός. Στα δίκτυα μπορεί να ξέρετε τα ίδια ή εσύ να είσαι ένα ή περισσότερα σκαλία παραπάνω. Όμως δεν έχεις τις γνώσεις που θα σε κάνουν να ξεπεράσεις τα πολύπλοκα προβλήματα που απαιτούν το κάτι παραπάνω.

Αρχική απάντηση από totally_wired

Ο πολυτεχνίτης δικτυάς δεν ξέρει μόνο δίκτυα. Ξέρει και άλλα πράγματα που μπορούν να τον κάνουν να σκεφτεί γενικά και να δώσει την καλύτερη λύση σε ένα πρόβλημα. Δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιήσει την βασική γνώση για να σου δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γιαυτό και ονομάζεται μηχανικός. Στα δίκτυα μπορεί να ξέρετε τα ίδια ή εσύ να είσαι ένα ή περισσότερα σκαλία παραπάνω. Όμως δεν έχεις τις γνώσεις που θα σε κάνουν να ξεπεράσεις τα πολύπλοκα προβλήματα που απαιτούν το κάτι παραπάνω.

δεν είναι έτσι ακριβώς.

είναι σαν να λές ότι ο χημικός μηχανικός ξέρει πιο πολλά απ'το χημικό πάνω στη χημεία.

αυτό δεν ισχύει, άλλο η γνώση άλλο το μηχανηλήκι. το "μηχανικός" πιο πολύ συνεπάγεται επαγγελματικά δικαιώματα;)

από κει και πέρα το να συγκρίνεις σχολές μεταξύ τους είναι άτοπο.

π.χ. εγώ που είμαι χημικός (aka άσχετος) ξέρω αρκετά πράγματα στον πληροφορικό τομέα, τα οποία μπορεί κάποιος που σπουδάζει το αντικείμενο να μην τα ξέρει;)

οι υπολογιστές είναι ακόμη χόμπυ για πολλούς, οπότε κάποιος χομπίστας μπορεί να ξέρει περισσότερα πάντα;)

π.χ. δεν ασχολούμαι με τη χημεία από χόμπυ αλλά λόγω σχολής, στάνταρ θα μπορούσαν να υπάρξουν πολλοί που να μελετούσαν χημεία και να μην ήταν σε αντίστοιχη σχολή και να ξέρουν περισσότερα πράγματα από μένα;)

όπως έχω ξαναπεί:

inf0rm@ti0n iz fr33 :p

Αρχική απάντηση από DarkSaga

είναι αυτόματο χαρακτηριστικό της 5ετούς φοίτητης σε πολυτεχνείο

Εκτός του ΣΕΜΦΕ στο ΕΜΠ

Τrendy εγώ είμαι μηχανολόγος. Εάν θέλω να φτίαξω έναν κώδικα να υπολογίζω την ροή γύρω από μια πτέρυγα τότε θα πρέπει να προγραμματίσω ή σε fortran ή σε κάποια άλλη γλώσσα ή να πάρω ένα πακέτο δηλαδή χρήση υπολογιστή γύρω από την δουλεία μου ακα εργαλείο. Εάν θέλω να βάλω πάρα πολλούς κόμβους και δύσκολες εξισώσεις με PDE κτλ τότε χρειάζομαι την υπολογιστήκη ισχύ ενός συστήματος περίσσοτερο από τον κάθε ηλεκτρολογό ή προγραμματιστή ή τον SAEtzi. Δηλαδή δεν σταματάς την ενασχόληση με τους υπολογιστές απλά τους χρησιμοποιείς για κάποιο σκοπό.

Φυσικά αυτή είναι η άποψη μου και η επιλογή μου.

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 12:51]

ρε δεν είμαι ειμαι μηχανικός δικτυάς

είμαι ηλεκτρονικός μηχανικός

Με τι κατεύθυνση;

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 12:51]

έχει μια διαφορα σε ευρος γνωσεων η σχολή

Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα ισχύει γιατί μπορεί μια σχολή να έχει περισσότερους καθηγητές από μία άλλη, οπότε να κάνουν με μεγαλύτερη ευχέρεια πιο πολλά μαθήματα. Όχι όμως ότι υστερούν τα μαθήματα μιας σχολής έναντι της άλλης.

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 12:51]

έχετε οδηγό σπουδών,δε το ειχα προσέξει :D

Όλες έχουν :p

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 12:51]

είσαι μηχανικός?

η ερώτηση είναι ρητορική,δεν είσαι Τόσο απλά

είναι αυτόματο χαρακτηριστικό της 5ετούς φοίτητης σε πολυτεχνείο

μη με παρεξηγείς πλάκα κάνω απλά σε τσιτώνω

όλα ίδια είναι

Ε ναι αυτό έλειπε. ’τομα ανώτατης μόρφωσης να πιστεύουν ότι οι τίτλοι δίνονται και δεν κατακτώνται με κόπο.

SOTIRIS δεν λέω αυτό... Εάν το μετασχηματίσεις πάνω στην χημεία Λέω ότι ο χημικός μηχανικός δεν ξέρει ΜΟΝΟ χημεία. Ξέρει και 10 πράγματα παραπάνω από την χημεία.

Χημεία με την κλασσική έννοια ξέρει μάλλον χειρότερα από έναν χημικό αλλά ξέρει διεργασίες, ρευστά, μηχανική και 100 αλλά πράγματα που τον κάνουν απαραίτητο.

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 12:53]

Ο πολυτεχνίτης δικτυάς δεν ξέρει μόνο δίκτυα. Ξέρει και άλλα πράγματα που μπορούν να τον κάνουν να σκεφτεί γενικά και να δώσει την καλύτερη λύση σε ένα πρόβλημα. Δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιήσει την βασική γνώση για να σου δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γιαυτό και ονομάζεται μηχανικός. Στα δίκτυα μπορεί να ξέρετε τα ίδια ή εσύ να είσαι ένα ή περισσότερα σκαλία παραπάνω. Όμως δεν έχεις τις γνώσεις που θα σε κάνουν να ξεπεράσεις τα πολύπλοκα προβλήματα που απαιτούν το κάτι παραπάνω.

Αυτά που λες τα ξέρω κι εγώ. Την τελευταία πρόταση μπορείς να μου πεις που τη στηρίζεις;

Όταν λέω δίκτυα δεν εννοώ μόνο τα θεωρητικά, αλλά από προγραμματισμό με μοντέλο client-server, προγραμματισμό cisco router, προσομοιώσεις σε comnet και ns2, qos μέχρι έλεγχο πόρων και κοστολόγηση υπηρεσιών.

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 13:06]

Τrendy εγώ είμαι μηχανολόγος. Εάν θέλω να φτίαξω έναν κώδικα να υπολογίζω την ροή γύρω από μια πτέρυγα τότε θα πρέπει να προγραμματίσω ή σε fortran ή σε κάποια άλλη γλώσσα ή να πάρω ένα πακέτο δηλαδή χρήση υπολογιστή γύρω από την δουλεία μου ακα εργαλείο. Εάν θέλω να βάλω πάρα πολλούς κόμβους και δύσκολες εξισώσεις με PDE κτλ τότε χρειάζομαι την υπολογιστήκη ισχύ ενός συστήματος περίσσοτερο από τον κάθε ηλεκτρολογό ή προγραμματιστή ή τον SAEtzi. Δηλαδή δεν σταματάς την ενασχόληση με τους υπολογιστές απλά τους χρησιμοποιείς για κάποιο σκοπό.

Φυσικά αυτή είναι η άποψη μου και η επιλογή μου.

Ωραία, αλλά αυτό δεν κατάλαβα που κολάει με τα υπόλοιπα. Ότι ολοένας και περισσότεροι θα χρησιμοποιούν υπολογιστή για τη δουλειά τους είναι αυτονόητο.

A) Trendy δεν ξέρω απο δύκτια αλλά είναι γεγονός ότι ο μηχανικός έχει πιο ευρή πεδίο γνώσεων

Β) Ανάλυσα την απόψη μου σε σχέση με την δουλειά μου και τους υπολογιστές και ότι εάν σου αρέσουν οι υπολογιστές δεν χρειάζεται να γίνεις προγραμματιστής

Τέλος μια εικόνα είναι 1000 λέξεις

post-2101-1416072140,4818_thumb.jpg

A) Trendy δεν ξέρω απο δύκτια αλλά είναι γεγονός ότι ο μηχανικός έχει πιο ευρή πεδίο γνώσεων

Δεν θελω να σε προσβαλω αλλα αυτη δεν ειναι τεκμιριομενη απαντηση...

ΕΡ:"Μαμα γιατι να μην παιζω με τα μαχαιρια?"

ΑΠ:"Γιατι ετσι πρεπει!"

Κατι τετοιο μου θυμησες.

Και οσο για τον μηχανικο, εστω διακτυα, που ξερει 20 πραγματα γυρο γυρο, και λιγοτερα απο τον αφοσιομενο δικτυα, οπως ειπατε.

Ξερετε πως η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας?

Υπαρχει σοβαρη επηχηρηση που θα αναθεσει στησιμο δικτυου με 100 clients & cluster 5 μηχανων ως servers σε μηχανικο?

Η επιχηρηση θα παρει 1 τεχνικο δυκτιων για τις καλοδιωσεις κτλ, και εναν δικτυα για την εγκατασταση, παραμετροποιηση & διαχηρηση του s/w-services.

Οχι πειτε μου αν κανω λαθως.

Τεκμιριομενα ομως....

Όχι απλά το OpenOffice με κουράζει.

Μέχρι να βρει τον σωστό όρο για να διορθώσει φέξε μου και γλίστρησα.

Συγνώμη δεν θα επαναληφθεί. :(

Αρχική απάντηση από DarkSaga

σιγά μη φωνάξουμε και το σωτήρη να στήσει δίκτυο με samba για να γλυτώσουμε λεφτά

αφού ο άνθρωπος είναι χημικός! πρεπει να κάτσει στα αυγά του και να πετάξει κάθε μορφή πυριτίου μακριά....

τι λες ρα? και το πυρίτιο στοιχείο είναι. εσείς οι άσχετοι μηχανολόγοι είναι που δεν πρέπει να πιάνετε πυρίτιο στα χέρια σας :p

ps ορθογράφε: το γλύτωσα είναι γλίτωσα ή γλύτωσα?

Το ρήμα στη νέα ελληνική είναι γλιτώνω.

’νοιξα 3 λεξικά, τα 2 mainstream.

Μείζον Ελληνικό Λεξικό: γλιτώνω (προέρχεται απ' το εκλυτώνω)

Μπαμπινιώτης: γλυτώνω, διότι το γλιτώνω δεν έχει ετοιμολογική προέλευση (εγλύτωσα, εκλυτώνω κλπ).

ΕΓΩ το γράφω γλίτωσα πάντως, κι ας λέει ο Μπαμπινιώτης ό,τι θέλει!

Αρχική απάντηση από totally_wired

A) Trendy δεν ξέρω απο δύκτια αλλά είναι γεγονός ότι ο μηχανικός έχει πιο ευρή πεδίο γνώσεων

Καλά με ισοπέδωσες τώρα. Αν δεν ξέρεις πώς τα λες τα παραπάνω; Διαισθητικά ή μήπως σας φουσκώνουν εσάς τα μυαλά ότι είστε καλύτεροι με το έτσι θέλω; Τίποτα δεν είναι γεγονός. Αν δεν ξέρεις τι να απαντήσεις ΡΩΤΑ. Εδώ θα είμαι να περιμένω την απάντησή σου.

Αρχική απάντηση από totally_wired

Β) Ανάλυσα την απόψη μου σε σχέση με την δουλειά μου και τους υπολογιστές και ότι εάν σου αρέσουν οι υπολογιστές δεν χρειάζεται να γίνεις προγραμματιστής

Όχι, όπως αν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα δε χρειάζεται να γίνεις μηχανικός αυτοκινήτων. Δε βλέπω πού κολάει αυτό σε σχέση με τα προηγούμενα...

Αρχική απάντηση από totally_wired

Τέλος μια εικόνα είναι 1000 λέξεις

Λύσε μου επίσης μια απορία... Ο software engineer βγαίνει από πανεπιστήμιο ή πολυτεχνείο;

Αρχική απάντηση από DarkSaga

λάθος κάνεις

το ξεχεσες στην ειδίκευση....

ο ηλεκτρολόγος θα περάσει τις αναμονές utp μαζί με τα ρεύματα και τα τηλεφωνα

και απο εκεί και πέρα όλοι οι παραπάνω μπορούν ολοκληρωμένα να ασχοληθούν με το στήσιμο και τη συντήρηση.

δεν είναι ξεκαθαρα τα πράγματα πουθενά

σιγά μη φωνάξουμε και το σωτήρη να στήσει δίκτυο με samba για να γλυτώσουμε λεφτά

αφού ο άνθρωπος είναι χημικός! πρεπει να κάτσει στα αυγά του και να πετάξει κάθε μορφή πυριτίου μακριά....

Παιδιά δίκτυο και samba μπορεί να στήσει και ένας administrator ο οποίος δεν είναι ανάγκη να έχει τελειώσει πληροφορική. Απλώς να ασχολείται με τα λειτουργικά συστήματα και τα προγράμματα που χρησιμοποιύνται για να τα ρυθμίσει. Δουλειά του πληροφορικάριου είναι να εφεύρει ή να βελτιώσει τα OS και τα προγράμματα είτε για να είναι φιλικότερα προς το χρήστη είτε για να εξυπηρετούν καλύτερα τους σκοπούς του χρήστη, να φτιάξει τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσουν οι υπολογιστές για να συνδεθούν κλπ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.