cherryman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2005 Το ιστορικό:Athlon XP 1600+ Palomino με στοκ ψύξη ο επεξεργαστής7VT600P-RZ η μητρικήΑυτά βρισκόντουσαν σε κλειστό case με έναν ανεμιστήρα μόνο μπροστά να βάζει αέρα.Το αποτέλεσμα ήταν να βαρέσει κάπου στους 70 βαθμούς και φυσικά να μην ανάβει το pc με τίποτα. Με την ευκαιρία είπα να κάνω και μια αναβάθμιση στο pc αυτό και του έβαλα εναν Sempron 2500+ Φυσικά οι θερμοκρασίες έχουν πέσει αλλά μάλλον οι προηγούμενες ψηλές του αφήσανε κάποιο κουσούρι.Αυτή είναι η φωτό του mobo.http://www.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_7vt600p_rz_big.jpgΚάνει έναν αρκετά εκνευριστικό ήχο (σφύριγμα) ο οποίος πιθανότατα έρχεται από το μικρό mosfet που βρίσκεται δεξιά από το 20pin κονέκτορα του τροφοδοτικού.Δεν είμαι βέβαια απόλυτα σίγουρος εάν είναι από κει ο θόρυβος. Εάν όμως είναι γνωρίζετε κατά πόσο μπορεί να επηρεαστεί η λειτουργία της μητρικής; Μέχρι τώρα λειτουργεί κανονικά.Ευχαριστώ.
PGM Αύγουστος 19, 2005 #2 Αύγουστος 19, 2005 Παρε ενα τηλεφωνακι τον Hipro, ειχε βρει μια παντετα για αυτο το προβλημα που εχεις. Κατα 99% οπως λες θα οφειλετε σε mosfet.......
cherryman Αύγουστος 19, 2005 Author #3 Αύγουστος 19, 2005 Μπαα; Δεν έχει WoW στην δουλειά; Αν τα πράγματα είναι ανησυχητικά για το μέλλον μάλλον αυτό θα κάνω. Αν φυσικά έχει και την όρεξη να ασχοληθεί με μια AMD based μητρική. :red:
PGM Αύγουστος 19, 2005 #4 Αύγουστος 19, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 12:51] Μπαα; Δεν έχει WoW στην δουλειά; Αν τα πράγματα είναι ανησυχητικά για το μέλλον μάλλον αυτό θα κάνω. Αν φυσικά έχει και την όρεξη να ασχοληθεί με μια AMD based μητρική. :red: Δεν χρειαζεται βρε να του την πας.... καποιο υγρο βαζεις πάνω...δεν θυμαμαι γαμωτο......
Qlim4X Αύγουστος 19, 2005 #5 Αύγουστος 19, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Δεν χρειαζεται βρε να του την πας.... καποιο υγρο βαζεις πάνω...δεν θυμαμαι γαμωτο...... νομιζω αυτο που θες να πεις ειναι βερνικη για τα πινια....στα μοσφετς δεν βρισκο κατι να τριζι εκτος αν ειναι ετιμα να σκασουνλολολολ
Qlim4X Αύγουστος 19, 2005 #7 Αύγουστος 19, 2005 βασικα οπ οτι ειχε πει καποτε ο hipro απλος σταματαη το τριξιμο τον πινιον για τον λογο οτι ο τριγμος προερχετε απο σινχρονισμο ηλεκρικου ρευματος με το πινιο και ακουγετε αυτο το τσιριγμα
SSJ5 Αύγουστος 19, 2005 #8 Αύγουστος 19, 2005 Ρε τον hipro, πού τα έμαθε όλα αυτά; Σπούδασε κάτι σχετικό η απλώς ασχολήθηκε;
sotiris Αύγουστος 19, 2005 #10 Αύγουστος 19, 2005 Παιδιά μην chattάρουμε συνέχεια. Υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι επικοινωνίας (π.χ. msn)
cherryman Αύγουστος 19, 2005 Author #11 Αύγουστος 19, 2005 To Vcore είναι σωστό που είναι 1.610; 3 διαφορετικά προγράμματα το δείχνουν τόσο μαζί και το Easy Tune της Gigabyte. Βέβαια στο BIOS λέει πως το Vcore είναι ΟΚ.
Qlim4X Αύγουστος 19, 2005 #12 Αύγουστος 19, 2005 νομιζω οτι καπου εκει παιζει να ειναι................κοντα στα1,600παντος κανε καμια αναζητιση στο γοογλη μπας και βρης κατι παραπανο.......
giorgos_cupra Αύγουστος 19, 2005 #13 Αύγουστος 19, 2005 Μου βγαζει και μενα εναν πολυ υψηλης συχνοτητας ηχο, αλλα δεν νομιζω να ειναι η dfi μου γιατι δεν το βγαζει συνεχεια,μαλλον ο σκληρος μου ειναι.6 χρονια ζωης μετραει ο καημμενος....Cherryman εσενα τον βγαζει συνεχομενα τον ηχο?
cherryman Αύγουστος 19, 2005 Author #14 Αύγουστος 19, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Μου βγαζει και μενα εναν πολυ υψηλης συχνοτητας ηχο, αλλα δεν νομιζω να ειναι η dfi μου γιατι δεν το βγαζει συνεχεια,μαλλον ο σκληρος μου ειναι.6 χρονια ζωης μετραει ο καημμενος....Cherryman εσενα τον βγαζει συνεχομενα τον ηχο? Ναι, αλλά όχι αμέσως, μετά από 2-3 λεπτά που θα ανάψω το pc. Δίσκος δεν είναι σε μένα γιατί το δοκίμασα και χωρίς καμία συσκεύη συνεδεμένη και το έκανε πάλι.
jax7480 Αύγουστος 20, 2005 #15 Αύγουστος 20, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Μου βγαζει και μενα εναν πολυ υψηλης συχνοτητας ηχο, αλλα δεν νομιζω να ειναι η dfi μου γιατι δεν το βγαζει συνεχεια,μαλλον ο σκληρος μου ειναι.6 χρονια ζωης μετραει ο καημμενος....Cherryman εσενα τον βγαζει συνεχομενα τον ηχο? Αν σου βγαζει τον ηχο μονο οταν δουλευει ο σκληρος, παλι ειναι προβλημα μητρικης και συγκεκριμενα οταν δουλευει ο HDD controller, παραγει για καποιον λογο θορυβο η μητρικη. RMA it.
hipro5 Αύγουστος 24, 2005 #16 Αύγουστος 24, 2005 Μπορείς να βάλεις σιλικόνι που κολλάνε τα τζάμια αν θες......Αψογη δουλειά........
cherryman Αύγουστος 24, 2005 Author #17 Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Μπορείς να βάλεις σιλικόνι που κολλάνε τα τζάμια αν θες......Αψογη δουλειά........ Αυτό είναι απλά για την απομόνωση του θορύβου να υποθέσω. Δεν θα έχω πρόβλημα με τίποτα σκασίματα ε;
hipro5 Αύγουστος 24, 2005 #18 Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 17:44] Αυτό είναι απλά για την απομόνωση του θορύβου να υποθέσω. Δεν θα έχω πρόβλημα με τίποτα σκασίματα ε; Κανένα απολύτως πρόβλημα.....Γίνεται κάτι σαν πλαστικό όταν στεγνώσει.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.