Jump to content

SD ή multimedia?

Recommended Posts

Σορυ αν υπάρχει ίδιο θέμα αλλά βιάζομαι για μια παραγγελία...... :)

Θέλω να αγοράσω μνήμη για την ψηφιακή μου. Παίρνει sd και multimedia....

1.Ποιές οι διαφορές τους όταν δίνουν την ίδια ονομαστική ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης?

2.Όταν μια sd είναι πχ 133X πρέπει και η ψηφιακή να έχει τον κατάληλο ελεγχτή για να την δουλεύει σε αυτή την ταχύτητα? Πχ όπως sata ελεγχτής και sata 2 σκληρός?????

1. καμια

2. ναι υπαρχουν ψηφιακες που δεν δεχονται γρηγορες μνημες και αλλες που του απαιτουν εαν θελεις βιντεο σε full αναλυση.

"Speed: SD cards are faster than MMC cards. The actual speed that you'll get depends on the device you're using the card in. The advertised speed for each individual card makes little difference.

Durability: The SD cards are probably more durable due to thicker casing and design changes.

Write-protection: Only SD cards have a small switch on the side of them that allows for write-protection, much like floppy disks. This isn't a big deal but might be useful to some people.

Copyright Protection: SD cards are more secure but this isn't something that makes the card better for the average consumer."

επισης εαν εχεις αλλη συσκευη που παιρνει εξτρα μνημη π.χ. κινητο,PDA θα πρεπει η επιλογη σου να γινει βαση αυτου

απ'οτι ξερω δεν ειναι οτι δεν τις δεχονται τις γρηγορες sd...

εχω την εντυπωση πως τις δεχονται παντου αλλα θα λειτουργησουν σε χαμηλοτερη ταχυτητα σε περιπτωση που δεν εχει την δυνατοτητα η συσκευη...

Αρχική απάντηση από Lakis!

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Μπα, προς το παρόν δεν έχω κινητό ούτε άλλη συσκευή που παίρνει mmc.......Έχω την Exilim EX-Z750..........

nice...

εγω πριν μια βδομαδα πηρα στα χερια μου την Ζ57... ωραιο πραμα... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.