Jump to content

Ερωτήσεις αρχάριου moder, αλλά τελείως όμως.

---Zapotek--

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από unseen

... Στην αρχη θα ακουσεις που θα φευγει το αεριο. Μολις φυγει ολο πατησε τες και τυλιξε τις ακρες με μονωτικη. Βαλτο σε ενα κουτι και στο παταρι για οταν ερθει η ωρα.

Πάει το περιβάλλον :p :P

Το εχω ξανακουσει αυτο το "φσσσσσσσσ" του αεριου οταν ξερυζωνα το τρεχον ψυγειακη, οχι εγω ενας κολιτος, εγω κραταγα τσιλιες :hehe: .

Και εγω αυτο λεω, παμε σιγα σιγα και σταθερα...

Εδω ειμαστε δεν χανομαστε, καποτε θα γινει και αυτο, μακαρι. :D

Λοιπόν I'm back με νέες απορίες.

Θα αρχίσω από το καλό και ποιο extreme.

Εκεί που τρόχιζα ένα κουτί να το κόψω φέτες για plexi , fans ktl και ενώ έψαχνα για κλειδί για τον τροχό τι είδα στην αποθήκη?!

Μια ολοκαίνουργια μικρή πανέμορφη, ρωσιδα να με γλυκοκοιταζει!, μετά από λίγο πέρασαν οι παρενεργειες του τριξιματος από τον τροχό και συνηδητοποιησα πως ήταν τελικά μια αντλία, ούτε βδομάδα δεν την έχουμε.

Την όποια χρησιμοποιειο πατέρας μου συνήθως σε μούστο άλλα και νερό κτλ

Το θέμα είναι πως η συγκεκριμένη πρέπει να μαμαει και να δέρνει. Παίρνει και κάτι τερατο σωλήνες!

Δεν έχω να χάσω τπτ αν χρεισημοποιεισω αυτή για wc ε? Μην σας πω έχω να κερδίσω κιόλας αν βρω και ενα αντιστοίχου μεγέθους radiator για να αξιοποιείτε στο έπακρο. Σωστός ο νέος? Σωστοοοοοοος... :p

Εκτός αν δεν αντέξει την πίεση το block που αν πάρω τελικά θα είναι από τον γνωστό και αξιαγάπητο, ταλαντουχo, αρχιμαστορα 11. [11 τα τελευταία διάβασε τα 2-3 φορές να γλυκαθεις μπας και μου κάνεις καμία έκπτωση :p και οτι web development δουλεία έχεις εγώ είμαι εδώ :p ]

Οπότε καθαρίσαμε και από αντλία και μάλιστα super.

OK.

Λίγο άσχετο αυτό άλλα την πλαστική μουρι του κουτιού του pc την βάφουμε κατευθείαν με σπρευ?

Παίδες πείτε γρήγορα cuz κάτω είναι και με περιμένει!!!!

Ευχαριστώ για όλα μέχρι τώρα.

Και συγνώμη για το παραληριμα.

Για όσους δεν με ξέρουν, πολλοί δλδ, δεν είμαι πάντα έτσι.

Απλά κάπως μου την έχει βαρέσει σήμερα LOL...

Αρχική απάντηση από ---Zapotek--

Το εχω ξανακουσει αυτο το "φσσσσσσσσ" του αεριου οταν ξερυζωνα το τρεχον ψυγειακη, οχι εγω ενας κολιτος, εγω κραταγα τσιλιες :hehe: .

Και εγω αυτο λεω, παμε σιγα σιγα και σταθερα...

Εδω ειμαστε δεν χανομαστε, καποτε θα γινει και αυτο, μακαρι. :D

Ρε συ, και ένας φίλος μου πήρε ένα συμπιεστή απο ψυγείο εκεί που ήταν... Πρόσφατα έγινε, λες να είσασταν μαζί;

ρε σεις...ελιωσαν ολα τα παγωτα ενος φιλου μου....μηπως του πηρατε το μοτερ?

κομμενη η πλακα....η αντλια που βρηκες...πες μας χαρακτηριστικα...δωσε και καμια φωτο...να σου πουμε...αν ειναι πολυ δυνατη με 1/2" σωληνες θα ζοριζεται πολυ πιστευω...και αυτο ισως να εχει συνεπειες...για την αντλια ή για τα λαστιχα...

Μια ποοολυ δυνατη αντλια χρηγιαζετε ανθεκτηκα εξαρτηματα.Και αν δεν γινουν ολα πολυ καλα φτιαγμενα κατη θα σταξει και θα κανει τσιφφφ :spell:

Αφηστε, Χαρη & Ματθαιε, πριν λιγο που τελιωσα το πετσοκομα ενος case ρωτησα τον father και μου ειπε πως βγαζει 2500L/H. Μαλλον βλεπω το block βα γινεται μπλουμ :p.

Εγω παντως θα βαλω πανω το radiator ετσι για πλακα.

Κατι αλλο θα βρω που θα παει...

Χαχαχα... Οχι ειμαι μακρια εγω αποκλειετε να εκανα κομπινα με τον φιλο σου.

Χαρη αν κρινω απο τα στεια σου εισαι οντως κρυος...

Αλλα δεν μου φαινεσαι τοσο ησυχος... [Muhahahaha, την εριξα παλι την χολη μου... ]

[Αντε ρε γιαγια παρε καινουργιο ψυγειο να δουμε και εμεις κρυα μερα!@!! LOL]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.