Jump to content

burning speed

crazyantonis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τωρα για να ''καψω'' ταινιες και παιχνιδια χρησιμοποιω το nero αλλα δεν ξερω μερικες φορες για 4gb κανει 12 λεπτα και αλλες 35 μιπως ξερετε γιατι? εχω το lg 4163 b

στο μετέφερα εδώ.

αυτό συμβαίνει πιθανότατα λόγω του δίσκου που δεν προλαβαίνει την ταχύτητα που το βάζεις και κάνει buffer underun.

χρησιμοποιώντας το dvd decrypter μπορείς να βλέπεις σε real time την ταχύτητα που γράφεις.

επίσης παίζει ρόλο και η ποιότητα των dvd-media.

σε τι ταχύτητα το βάζεις? τα 12-15 λεπτά περίπου είναι η 4x, και 27 η 2.4 (στα +r).

Αρχική απάντηση από crazyantonis

τωρα για να ''καψω'' ταινιες και παιχνιδια χρησιμοποιω το nero αλλα δεν ξερω μερικες φορες για 4gb κανει 12 λεπτα και αλλες 35 μιπως ξερετε γιατι? εχω το lg 4163 b

μηπως τα δισκακια ειναι αλλα 4χ και αλλα 8χ ??

:OT: ορεστιαδα μεσα εισαι? ειχα ερθει το πασχα και δουλευα εκει :OT:

Αρχική απάντηση από pro

:OT: ορεστιαδα μεσα εισαι? ειχα ερθει το πασχα και δουλευα εκει :OT:

παλι για γκομενες ετρεχε ορεστιαδα ο σπορος.......... λολολολ

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

παλι για γκομενες ετρεχε ορεστιαδα ο σπορος.......... λολολολ

πουτ*νιτσ* αμεσος να καρφωσεις....

Αρχική απάντηση από pro

πουτ*νιτσ* αμεσος να καρφωσεις....

οταν λες δουλευες.............................

πες καλιτερα ειχα κατι δουλιες με πιπινια

λολολολ

ρε παιδια ναι με 8χ κατι creation DVD-r και μερικες φορες κανει και κανα μισαωρο. Επισης αναρωτιεμαι γιατι τα DVD-r ειναι πιο φθηνα απο τα DVD+R ? Ναι απο ορεστιαδα μεσα ειμαι

ρε παιδια ναι με 8χ κατι creation DVD-r και μερικες φορες κανει και κανα μισαωρο. Επισης αναρωτιεμαι γιατι τα DVD-r ειναι πιο φθηνα απο τα DVD+R ? Ναι απο ορεστιαδα μεσα ειμαι

να στο ξαναπώ: γράψε 1 iso με dvd decrypter και κοίτα τις ταχύτητες ανά πάσα στιγμή, ή με το alcohol120% που σου βγάζει γράφημα.

τώρα με το nero δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται, πάντα ότι γράφει σε 8x λέει;)

Αρχική απάντηση από crazyantonis [Σήμερα, στις 11:25]

Τσεκαρε το DMA εαν ειναι ενεργοποιημενο

να ρωτήσω κάτι άσχετο?

τα υλικό έρχεται απο το σκληρό η απο επιτόπιο νταλαβέρι με δισκάκι?

μήπως στα 35λεπτά κάνει και συμπίεση μέσα στο χρονο αυτό?

καθολου ασχετο παιζει να ειναι αυτο το προβλημα.

παρε ενα δισκακι φτηνο και γραψε το με δεδομενα να δεις ποσο χρονο θα σου παρει.

ρε παιδια το κανω back up με το dvd-schrink και μετα μολις τελιωσει το backup το γραφει επισης μηπως ξερετε αφου στο dvd decrypter εχω κανει τα ifo files back up πως να τα γραψω?

ρε παιδια το κανω back up με το dvd-schrink και μετα μολις τελιωσει το backup το γραφει επισης μηπως ξερετε αφου στο dvd decrypter εχω κανει τα ifo files back up πως να τα γραψω?

ανοιξε το clone dvd και δουλεψε εκει..

το μσν mou einai pro_spi@hotmail.com

ειμαι ον λινε .. μπες να σου πω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.