Jump to content

Nvidia 6800XT!!!!! Η Αντεπίθεση...

tigrakas

Recommended Posts

η πλακα ειναι πως τον οκτωβριο ενας nubακλας απτο σχολειο μου ελεγε οτι θα του στησει νεο συστημα ο μπαμπας με 6800XT, εγω φυσικα απαξιουσα να τον διορθωσω μεχρι που μου εγραψε ο ιδιος απτο messenger τις επομενες μερες οτι εχει P4 κ x800pro, τον ρωταγα τη μητρικη εχει και εκανε πως δεν ακουγε την ερωτηση, και τωρα βλεπω την μαμακια που ειπε να υλοποιειται κανονικα :hehe: btw 5600XT sucked εντελως ουτε 5000 ποντους δεν εβγαζε στο 3dmark 2001, την ειχε ενας απτην γειτονια στο καινουργιο του PC και εσπαγα το κεφαλι μου γιατι στο Nolf2 σερνοτανε και στο nature test δεν επιανε ουτε 20 fps :hehe: , ηθελε να στησει Pc με parts απ'το πλαισιο ο κακομοιρης(να του στησουν μαλλον :p ), του ελεγα για radeon Kai oxi FX αλλα καποιος "ειδικος" απο εκει μεσα βρηκε θυμα :mad: και τωρα παιρνει τα @@, το riddick για παραδειγμα του τρεχει αισχρα οπως και να το ρυθμισω :p

btw ειδα σε καποια μαγαζια 6200 με 512 mb :hehe: αποτι λει στο inquirer παντως θα εχει 8 pipelines, δλδ οσα και η 6600GT, αμα μεινει στα 256bit το interface και μπορεις να την βρεις για κατω απο 200 ευρω δεν νομιζω να ειναι και τοσο ασχημη κινηση απο πλευρας nvidia, ειδωμεν .....

Καλα οι γνωστες μ@λ@κιες των εταιριων με τις ονομασιες για να μπερδευουν τον κοσμο...Σε λιγο θα βγει 6800GT XT TURBOU LTRA GTX SLI GOLD με μοναδικη διαφορα ενα παιχνιδι στο κουτι στο οποιο ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αύριο πάω για rma την 7800gtx μου και αν δε μου στείλουν αυτή τη φορά σωστή κάρτα θα τους πω εγώ ΧΤ και RT και ΦΤ και τα @@ του καράμπελα over here όπως λέει και ο σταρ μήτσος.

Αρχική απάντηση από cptkoulis

προς TIGRAKA

τι προβλημα ειχες με την XFX?για λεγε ρε αδερφε να μαθαινουμε....

καλο θα ηταν να μας πεις τι παιζει και με το service

Ευχαριστουμε

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17802

Όσον αφορά το service τους όταν τους είπα ότι δεν εξηγείται αυτό που συμβαίνει δηλ. να λαμβάνω χαμηλά score μου είπανε να μην εμπιστεύομαι τα παλιά benches του τύπου Aquamark 3, 3dMark2001SE και επιπρόσθετα τους πέταξα και μια μουφιά ότι και καλά το 3dmark05 μου δίνει 6.500 (στη πραγματικότητα 8.000 περίπου :D ) έτσι για να δω τι θα μου απαντήσουν και μου είπαν: Το σκορ σας στο 3dMark05 δεν είναι καθόλου ανησυχητικό καθώς συμφωνεί με τα περισσότερα σκορ συστημάτων με τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό σας. Έτσι και εγώ τους απάντησα: Δεν πλήρωσα μια κάρτα γραφικών 550 για να λαμβάνω 6.500 αλλά 8.000 και πάνω όπως εσείς και η Nvidia υποστηρίζατε πως θα δίνει. Φυσικά και από τότε δεν έχω πάρει καμία απάντηση. Το rma δεν έχει γίνει ακόμα καθώς αποφάσισα να τη κρατήσω λιγάκι μέχρι να βρεθεί και κανένα άλλο μηχάνημα να τη βάλω με παρόμοια χαρακτηριστικά να δω τι θα μου βγάλει. Μέχρι τότε υπομονή...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.