Jump to content

Boηθεια με την 6800gt

Lewnidas

Recommended Posts

Πριν απο καποιο χρονικο διαστημα λογω λανθασμενων οδηγων σχετικα με υψηλη θερμοκρασια ξεβιδωσα τη ψυκτρα της καρτας (Μσι 6800gt) και εβαλα as5 πανω στη gpu ειδα οτι και οι μνημες πανω τους ειχαν καποια ασπρη παστα την οποια δεν τη πειραξα,το προβλημα ειναι οτι τωρα η καρτα μου κολαει στα 400/1100 ενω πριν δεν μασουσε τιποτα ,εχω αλλαξει παρα πολλους drivers αλλα παλι τα ιδια .ειδικα στο 3δ μαρκ κολαει και σε αλλα παιχνιδια,εχετε να μου προτεινετε κατι το οποιο μπορει να δωσει ανασα στη καρτα μου και να μπορει να τρξει στα στα παλια καλα κλοκς?

Σκευτωμαι να την στειλω πισω με καποια δικαιολογια και να παρω πισω μια καινουρια η στη τελικη να βρω μια καλη παστα για να βαλω πανω στις μνημες..

εσεις τι λετε?

Αρχική απάντηση από Lewnidas

Πριν απο καποιο χρονικο διαστημα λογω λανθασμενων οδηγων σχετικα με υψηλη θερμοκρασια ξεβιδωσα τη ψυκτρα της καρτας (Μσι 6800gt) και εβαλα as5 πανω στη gpu ειδα οτι και οι μνημες πανω τους ειχαν καποια ασπρη παστα την οποια δεν τη πειραξα,το προβλημα ειναι οτι τωρα η καρτα μου κολαει στα 400/1100 ενω πριν δεν μασουσε τιποτα ,εχω αλλαξει παρα πολλους drivers αλλα παλι τα ιδια .ειδικα στο 3δ μαρκ κολαει και σε αλλα παιχνιδια,εχετε να μου προτεινετε κατι το οποιο μπορει να δωσει ανασα στη καρτα μου και να μπορει να τρξει στα στα παλια καλα κλοκς?

Σκευτωμαι να την στειλω πισω με καποια δικαιολογια και να παρω πισω μια καινουρια η στη τελικη να βρω μια καλη παστα για να βαλω πανω στις μνημες..

εσεις τι λετε?

βασικα πανο στις μνημες υπαρχουνε παντακια και οχι παστα. τα παντακια ειναι κατι σαν μαξιλαρακι που μεταφερει την θερμοτιτα.

τετια δεν ξερω που θα μπορεσεις να βρεις αλλα αν θες δοκιμασε να παρεις ενα NV5 rev.2 silencer

Kαλα,δεν ειναι αναγκη να αγωρασει κατι για να λυσει το προβλημα του...

Μπορει να εκανε κατι κατα λαθος...μην αποκλειουμε και αυτη τη πιθανοτητα.

Λεωνιδα,πριν βαλεις την as5, μπορυσε να ανεβει πιο πανω απο 400/1100?

εκει ηταν τα ορια της αντε 5 10 παραπανω ,τι να πω δεν ξερω την ανοιξα παλι σημερα και εβαλα αρτικ πανω στις μνημες ,την βιδωσα πολυ καλα και δυνατα κα8αρισα το φαν που ειχε μαζεψει πολυ σκονη και διαφορα ειδα στην θερμοκρασια που ειναι σταθερα στους 55 παλι πηγα να δοκιμασω στα 400/1100 και παλι κολισε στο μαρκ.

8α δοκιμασω παλι τους 71.84 που ειχα στην αρχη να δω τελικα μηπως ειναι οι οδηγοι πραγμα που δεν νομιζω.

Αρχική απάντηση από Lewnidas

εκει ηταν τα ορια της αντε 5 10 παραπανω ,τι να πω δεν ξερω την ανοιξα παλι σημερα και εβαλα αρτικ πανω στις μνημες ,την βιδωσα πολυ καλα και δυνατα κα8αρισα το φαν που ειχε μαζεψει πολυ σκονη και διαφορα ειδα στην θερμοκρασια που ειναι σταθερα στους 55 παλι πηγα να δοκιμασω στα 400/1100 και παλι κολισε στο μαρκ.

8α δοκιμασω παλι τους 71.84 που ειχα στην αρχη να δω τελικα μηπως ειναι οι οδηγοι πραγμα που δεν νομιζω.

δοκιμασε να χαμιλοσεις λιγο τις μνημες μπας και φτεει αυτο λογο τον παντς........

φαινεται πως ειμαι οκ μαλλον ,εβαλα τους 77.77 και επαιξα για 1 ςρα half life 2 , προς το τελος της ωρας με πεταξε εξω με μηνημα λαθους,τι να πω δεν ξερω κανω πολλες δοκιμες,παντως με τουε τελευταιους οδηγους τους .77 ειδα διαφορα στη ταχυτητα στο χαφ λαιφ ,θα κανω αρκετες δοκιμες μεχρι να δω αν μπορει να φταιει η καρτα μου η κατι αλλο.

ευχαριστω παιδια για τη συμμετοχη στο προβλημα μου.

Εμένα πάντως με τους νεότερους οδηγούς που δίνει η MSI (71.25) πάει άνετα 425/1200 και δεν δοκίμασα παραπάνω μια και έχω πάρει ένα Silencer αλλά ακόμη δεν το πέρασα, δείχνει πάντως ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Πάντως μια φορά που δοκίμασα να παίξω το θεόβαρο FEAR στο 425/1200 μου έβγαλε κάποια artifacts, μετά κατέβασα τις μνήμες μόνο στο 425/1175 και έπαιξε μια χαρά.

Λοιπόν το Silencer δεν το έχω περάσει ακόμη είμαι με την default ψύξη, οι μνήμες πιάνουν 1200 για πλάκα πάνε και παραπάνω σίγουρα. Με αυτά και με αυτά ορίστε τι έβγαλα με 425/1200

post-1401-1416072135,0617_thumb.jpg

Τώρα βαριέμαι να το κατεβάζω, θα μπορέσω να σου δώσω ένα '05 την Δευτέρα. το '03 νομίζω είναι ενδεικτικό, άλλωστε έχουμε ολόιδιες κάρτες και παρόμοια συστήματα (Α64 3400+), βέβαια η δικιά σου είναι και PCI Express δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο. Πάντως φαίνεται ότι η κάρτα έχει μεγάλες δυνατότητες, που να βάλω και το Silencer επάνω τι έχει να γίνει! Δυστυχώς δεν μπορώ να τα ανεβάσω στο ORB (βλ. φώτο) για να έμπαινα και στο top30!

Αρχική απάντηση από haris1984

και γιατι ειναι επικυνδινο?

γιατι μπορει να παθει κατι,αν δεν εχεις καλη ψυξη μπορεις μια 6800gt απο 350-1000 να παιζεις κανενα παιχνιδι για 2-3 ωρες με στοκ ψυκτρα 430-1200;

Αρχική απάντηση από def

γιατι μπορει να παθει κατι,αν δεν εχεις καλη ψυξη μπορεις μια 6800gt απο 350-1000 να παιζεις κανενα παιχνιδι για 2-3 ωρες με στοκ ψυκτρα 430-1200;

αναλογα την 6800gt αν ειναι καμια leadtek or gainward που φορανε κατι γομαροψυκτρες τοτε ναι μπορεις ανετα

σκεψου η δικια μου 6800gt εχει την ηδια ψυκτρα με την 6800U και την κλοκαρουν πανο απο 430 πιρινα

επομενος γιατι να μην αντεξι????

παντος οταν μπει νερακι στην καρτα θα προσπαθησω να ανεβασο εως 450+

εφοσον η καρτα δεν πεταει αρτιφακτς και η θερμοκρασια της με στοκ ρευμα θα ειναι λιγο πανω απο οτι σε ντιφολτ χρονισμους γιατι να ειναι επικυνδινο? και στο κατω κατω..εχει και εγγυηση...

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

αναλογα την 6800gt αν ειναι καμια leadtek or gainward που φορανε κατι γομαροψυκτρες τοτε ναι μπορεις ανετα

σκεψου η δικια μου 6800gt εχει την ηδια ψυκτρα με την 6800U και την κλοκαρουν πανο απο 430 πιρινα

επομενος γιατι να μην αντεξι????

παντος οταν μπει νερακι στην καρτα θα προσπαθησω να ανεβασο εως 450+

εν μερι θα συμφωνησω ALEXX με αυτο που λες γιατι οπως σου ειχα πει την ειχα και γω και οντος εχει τρομερη ψυξη,παντος στην δικια μου msi οταν επαιζα flight-sim για καμια 3-4 ωρες πτησης ανεβαζε 70c και με καλη ροη αερα μεσα στο κουτι,οταν τεσταρα την καρτα για κανενα 10λεπτο πηγαινε 80c στα 430-1200

δεν ειναι ασχημα ρε συ......

το φανακι το ειχες βαλι σε φουλ στροφες

σε εμενα σκεπσου την χτιπανε 2χ90mm ανεμιστιρακια και ειναι chiliki

οταν στον αλλον με χρονισμους le ητανε σε idle με 80 τοτε σε εσενα ειναι κορυφη

αααααααααα

οταν πας πανο φερε κανα μπλοκ για 6800gt καταπροτιμιση τις alphacool

λολολολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.