astrolabos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2005 Αντιμετώπισα ένα προβληματάκι με το media player και θα ήθελα να με βοηθήσετε αν σας είναι εύκολο. Εγκτατέστησα τον Media player 10 σε windows xp και κάθε φορά που πάω να βάλω κάποιο dvd να αναπαραχθεί, μου βγάζει ένα μηνυμα λα΄θους που λέει ότι δε μπορεί να γίνει αναπαραγωγή του dvd γιατι δεν είναι εφικτή η διαμορφωση των παραμετρων προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων αυτού. Το dvd είναι από εφημερίδα (όχι αντιγραφή). Έχει κανεις καμμία ιδέα για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό;
greekfragma Αύγουστος 18, 2005 #2 Αύγουστος 18, 2005 στις επιλογες του media player10 εχει καποιο κουτακι ''ανακτηση πνευματικων δικαιωματων καθε φορα που εισερχεται ενας δισκος''ξετικαρε το και νομιζω θα εισαι οκ
astrolabos Αύγουστος 18, 2005 Author #3 Αύγουστος 18, 2005 Αν λές το "αυτόματη λήψη αδειών για προστατευμένο περιεχόμενο", το ξετσέκαρα και δεν είναι αυτό. Μήπως μπορείς να μου πείς που βόσκει αυτή η επιλογή που λές;
nickstamat Αύγουστος 18, 2005 #4 Αύγουστος 18, 2005 Πω πω, όλοι οι news posters εδώ... τι να κάνουμε κι εμείς τα απλά μέλη... Σίγουρα δεν είναι η επιλογή "αυτόματη λήψη αδειών για προστατευμένο περιεχόμενο"; Εμένα αυτή μου ήρθε στο μυαλό και μάλλον αυτή θα εννοούσε και ο greekfragma. Έψαξα λίγο στα θέματα της βοήθειας και το μόνο που βρήκα ήταν αυτό: "Προστασία αντιγραφής μουσικής". Είναι στην καρτέλα Αντιγραφή μουσικής, αλλά μάλλον δε θα κάνει τίποτα γιατί αφορά μόνο την αντιγραφή μουσικής.
sotiris Αύγουστος 20, 2005 #6 Αύγουστος 20, 2005 ναι, σου χω μία λύση, μάντεψε, oss:vlc πιο ελαφρύ από τον media player και παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
astrolabos Αύγουστος 20, 2005 Author #7 Αύγουστος 20, 2005 Ναι βρε, εναλλακτικές έχω, το θέμα είναι ότι θέλω συγκεκριμένα τον ελληνικό media player και παίξει DVD. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που μου βγάζει συνέχεια το ίδιο λάθος...
wrong method Αύγουστος 20, 2005 #8 Αύγουστος 20, 2005 Δοκίμασε να το ανοίξεις με άλλο player πρώτα.Αφού ξεκινήσει,κλείστο και ξεκίνα ξανά με τον wmp.Θα ήταν χρήσιμο να έδινες και τον κωδικό σφάλματος αλλά δες μήπως υπάρχει εδώ: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/errors.aspx#index
astrolabos Αύγουστος 21, 2005 Author #9 Αύγουστος 21, 2005 Το δοκίμασα να το ανοίξω με άλλον player και μετα με τον wmp αλλά δέν έγινε τπτ. Θυμάμαι μόνο ότι μου έλεγε ένα κωδικό λάθους τον 1176.
2cpu Αύγουστος 21, 2005 #10 Αύγουστος 21, 2005 δεν βρισκει recorder??συμφωνα με την λιστα του wrong method.εμενα παρεπιπτοντως μια δοκιμη που εκανα τωρα με το ανοιξε κανονικα.ειναι ομως αγγλικος οχι ελληνικος (μηπως εχει σχεση αυτο).
astrolabos Αύγουστος 21, 2005 Author #11 Αύγουστος 21, 2005 C00D1167: A problem occurred with copyright protectionWindows Media Player cannot play this DVD because a problem occurred while configuring copyright protection. You might encounter this error message for one of the following reasons: * Your DVD decoder software needs to be configured. If you have another DVD player program installed on your computer, play the DVD using that program, and then try playing the DVD in Windows Media Player again. * There was a problem configuring your video card. Restart your computer, and then try again.Πιάσε το αυγό και κούρευτο....
2cpu Αύγουστος 21, 2005 #12 Αύγουστος 21, 2005 ωωχχ τι πατατα ειπα? συγνωμη εκανα ηλεκτροκοληση και ακομα βλεπω αστερακια
astrolabos Αύγουστος 21, 2005 Author #13 Αύγουστος 21, 2005 To σχόλιο μου δεν ήταν για εσένα, αλλά για τις @@ που λέει η MS
2cpu Αύγουστος 21, 2005 #14 Αύγουστος 21, 2005 το ξερω απλα ειδα ποιο πανω που ειπες οτι ο κωδικος λαθους ηταν 1176 και μετα ειδα οτι ανεφερες το κωδικο 1167. εκει βραχυκυκλωσα. τοσα νουμερα , τοσοι κωδικοι και αποτελεσμα? αυτο-->
astrolabos Αύγουστος 21, 2005 Author #15 Αύγουστος 21, 2005 Εσυ καλά είσαι. Εγώ μάλλον έχω κάψει φλάτζα...
wrong method Αύγουστος 21, 2005 #16 Αύγουστος 21, 2005 Δοκίμασε με τον Media Player Classic.Αν δεν παίξει, uninstall In Control Panel (Category View), click Add or Remove Programs.Click Remove a program, and then do one of the following:If you are running Windows XP Service Pack 2, select the Show updates check box (at the top of the list), click Windows Media Player 10 (in the Windows Updates section), and then click Change/Remove.- or -If you are running Windows XP Service Pack 1 or earlier, click Windows Media Player 10, and then click Change/Remove.και πέρασε τον 10 ξανά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.