Jump to content

Dfi Nf4 + chipset block

Athens2004

Recommended Posts

εκανα καποια benches με το 3dmark05 μονο

το ωερο ειναι antarctica,vga,chipset blocks,κοντες σωληνωσεις,τριπλο Xtreme με 6 ADDA fans στο 100% να φυσανε γυμνη DFI χυμα πανω στο γραφειο

η XFX ειναι με γυμνες μνημες και δε θελω να τις πιεσω πολυ μεχρι να μπουν μνημοψυκτρακια ή καλυτερο μπλοκ

εχουμε και λεμε

8848 με 11*256=2816,515/1351 και PCI-E στα 98,με vcore 1,616

με αερα εχω δει 8931 με 11*255=2805,506/1379 αλλα στο πανω slot(ολα τα σκορ χωρις artifacts)

αν ενδιαφερεται κανεισ για vga block asetek πμ me

χτες βραδυ στα 11*250 ειχα 45-46 περιπου και το φανακι μου ειχε σπασει τα νευρα

σημερα εβαλα το chipset block και παρατηρω CPU 32(+1,+2C),VGA 40(+3C) και τσιπσετ 41 με φανς στο 20%

αποδιδω αυτη την τιμη στο νερο που ερχεται απο την καρτα στο καπακι

με φανς στο off δεν αντεχει το συστημα

• 5 months later...

επαναφέρω το θέμα

έχει δει διαβάσει ακούσει κανείς τπτ για το μπλοκάκι που ΄φέρνει ο Χρήστος?

http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26&products_id=59&osCsid=932a8cf0ea19445171648e77f3da0f17

έπίσης έχει δοκιμάσει κανεις να τοποθετήσει chipsets block απο eleven απο nf2?

@Dark ο athens εχει αγορασει ενα αλλα δεν του το εχω στειλει ακομα οποτε θα μας πει αυτος. Εγω δεν εχω χρονο δυστυχως να το δοκιμασω.. Αν θες παντως μπορω να σου στειλω ενα για να δοκιμασεις και αν δεν σου κανει το ξαναστελνεις πισω.

@Αlex το εχεις δοκιμασει ή ετσι με το ματι?

Αρχική απάντηση από unseen

@Dark ο athens εχει αγορασει ενα αλλα δεν του το εχω στειλει ακομα οποτε θα μας πει αυτος. Εγω δεν εχω χρονο δυστυχως να το δοκιμασω.. Αν θες παντως μπορω να σου στειλω ενα για να δοκιμασεις και αν δεν σου κανει το ξαναστελνεις πισω.

@Αlex το εχεις δοκιμασει ή ετσι με το ματι?

χρηστο στο ματι λεω....

ειναι πολυ μικρα τα αυλακια ισαγογης και γενικα η εσωτερικη σχεδιαση...

δεν πιστευω οτι θα κιλαει ευκολα το νερο μεσα του.....

πχ στου μηχαλη οταν εβελα μονο το μπλοκ με την ανλια η ροη του νερου με η χωρις μπλοκ ηταν ιδια... μηλαμε καταπλικτικο..

σε αντιθεση με αυτο που η σχεδιαση του ειναι πολυ σφιχτι μεσα....

ο μιχαλης δεν ειχε βγαλει ενα μπλοκακι για nf4???

κάτσε λίγο γιατί η αποσφαλμάτωση του DjAlex Μου έκαψε τα μισά εγκαφαλικά κύτταρα....

αν λές εμένα το Ultra-D έχω και για sli δεν καίγομαι απλά είναι ζόρικα ούτως η άλλως τα πράγματα

αυριο θα δοκιμάσω να κουμπώσω το nf2

Χρήστο θα περιμένω εντυπώσεις απο Athens κρίμα είναι να τα ξεσφραγίζουμε όλα

τα flow meter ηρθαν?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.