Jump to content

Recommended Posts

ops για λάπτοπ/νετμπουκ το πήγαινα αλλά βγήκε λάπτοπ:shout:

για νετμπουκ εννοούσα αλλά απότι είπες, έχεις ubuntu:dance3:

(edited)

Ορίστε και άλλο ένα screenshot από Ubuntu.

screenshotcp.png

Έγινε επεξεργασία από Atlas
  • Like 1

πολύ μικρές αναλύσεις έχετε πάντως όλοι σας...κάτι 1680 κάτι 1920....άλλοι με 1366 τι έγινε ρε παιδιά? καινούριες οθόνες δεν παίζουν οι φοβόμαστε μην πατώσουν οι καρτούλες μας? :p

πολύ μικρές αναλύσεις έχετε πάντως όλοι σας...κάτι 1680 κάτι 1920....άλλοι με 1366 τι έγινε ρε παιδιά? καινούριες οθόνες δεν παίζουν οι φοβόμαστε μην πατώσουν οι καρτούλες μας? :p

No money,no honey...Ωστόσο δέχομαι καμία 30ara οθόνη και 2-3 gtx 580 αν σου περισσεύουν.:wall:

• Like 1
No money,no honey...Ωστόσο δέχομαι καμία 30ara οθόνη και 2-3 gtx 580 αν σου περισσεύουν.:wall:

ας πούμε ότι έχω τις κάρτες εσύ έχεις λεφτά για την δεη? :p

ας πούμε ότι έχω τις κάρτες εσύ έχεις λεφτά για την δεη? :p

Έχω την οθόνη, έχω και τα φράγκα για ΔΕΗ!! Να σου στείλω την διεύθυνσή μου για να μου στείλεις τις καρτούλες?? :p:P

στείλε μου τα φράγκα για την δεη που είναι 1500€ και σου στέλνω 3x580 :p

svista:wall::wall::wall:

Ωωω ναι, θα τα σβήσω εννοείται!:fist: Αλλά άμα είχες και εσύ πανελλήνιες δεν θα σκεφτόσουν το format...:...:

3 γυμνασίου είμαι και έχω και εγώ εξεταστική (όχι σαν πανελλήνιες αλλά...) και δίνω και cambridge σε ένα μήνα... επίσης έκανα 4 φορμάτ σήμερα χεχε:hang3:

(όχι σαν πανελλήνιες αλλά...)

Ακριβώς αυτο...:hm: Η εξετάσεις 3ης γυμνασίου δεν μετράνε.:p

Ετσι κι αλλιώς μετα τις πανελλήνιες καπακι έχει φορματ.:dance3: